Comori de nov-dec 04 (176)
Raspunsuri - Pagina 15

onitza spune:
ANDRA LA MULTI ANI CU SANATATE!!!! SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII, IMPLINIRI, COPII SANATOSI!!!!! Ati avut o vacanta reusita, cu un Alex superfericit, dar si cu parinti destinsi si pusi pe distractie!!! mi-a fost mila de Adrienutu cand ai povestit cat de dor i=a fost de voi, dar ati meritat acest concediu claaar!!!
AM vazut numai fetite frumoase: pe Alexia si Ada, pe Delia si Theo (parca asa o cheama pe fetita prietenei tale)
Domnisoarele cochete deja se descurca singurele, sunt cumva mai independente ca niciodata??
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL

monica-elizabet spune:
suntem mai bine, multumim ca te gandesti la noi mai are mucisori si mai tuseste..insa rarutz
monica

try spune:
Multumim tare frumos pt urari, sa se intoarca si la voi inzecit, na ca cici m-a parat . Eu am primit sambata musafirii cu viroza la usa, asa ca nu am fost in forma mea cea mai buna, iar duminica si ieri am zacut la pat de n-am fost in stare de nimic. De mult n-am mai bolit asa de rau ca acum. Dar nu stiu, sfarsitul asta de iarna si inceputul asta de primavara nu ne-au priit noua foarte mult, ca prea am fost numai intr-o boala tot timpul. In 2 luni jumate am racit de 3 ori, la fel si adrian si alex. Restul au fost mai rarut, dar nu i-a scutit si pe ei.
Multumim de aprecierile pozelor, asa-i fetelor, as pleca in fiecare an in vacanta prin caraibe, tare bine e sa stai la soare si caldura.
Cat despre supletea mea Dama, acolo am luat vreo 3 kg (nu ca mi-ar fi parut rau), dar am si facut o burta de ziceai ca-s gravida in luna a treia. A fost barbate-miu finutz si nu le-a pus pe-alea. Insa cu boala asta am dat la loc jos cele 3 kg, asa ca ne intoarcem de unde-am plecat.
Adriana, n-am avut parte de masaj pe-acolo, desi plecasem cu gandul ca in fiecare zi ma duc acolo la masaj. "Doar" 61$ jumatate de ora masaj, pai mi-a scazut instantaneu pofta cand am vazut ce preturi aveau.
Adutza si alexia lui cici sunt niste dragalase scumpe, iar adutza ma uimeste cum creste ca painea pusa la dospit. Mai e un pic si acopera orice diferenta de varsta intre ea si alexia. E doar cu jumatate de cap mai mica decat alexia si dac-o vedeti cate face si zice, nu ii dai un an jumate clar. La adutza trage alexutzu meu (stie el ce stie). Nu-ti zic Cici ca fi-miu e numai cu fluieru' ala in gura. Ieri ii ziceam sa mai faca o pauza ca mami e bolnava si o doare capul, ochii etc. El avea un singur tel, sa sufle in fluier. N-am stiut ca un fluier ii poate aduce atata bucurie.
Eu nu sunt inca in forma mea maxima din cauza virozei asteai (iau un sirop de tuse cu codeina care m-a ametiti si bulversat de tot, sunt cam nauca), asa ca mai mult cu cititul decat cu postatul.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Otiliav spune:
Andra, cand ai timp, adica dupa ce termini cu boala poate-mi spui si mie ce era cu bratarile de la mana. Sunt cumva cu senzori in caz ca se pierde copilul?
Din pacate si eu am cam racit. Am stranutat toata dimineata si inca mai am starea de a stranuta mereu. Nu am febra, nu rosu in gat. Ma dor ochii si ma simt obosita si am bagat portocale, ceai de macese, pastile parca nu as lua inca.
Alexa, printesa mica, manechin o sa fie la cum face ea parada modei mereu.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2

paxela spune:
multumim de aprecieri, oti nu stiu daca se face model, cert e ca eu ma apuc de medicina,zau ca daca as mai avea timpul necesar nu m-as gandi, dar asa...
caci ce era cu silviu dar acum a inceput si domnisoara,am scapat de pneumonie miercuri, vineri am fost la dr, plina de afte in gura si irirtata la fund la sange, tratament de afte si timiteri la analiza de pipi si kk, de duminica febra 40, zilnic, azi minune, infectie urinara, de care stiam si ieri, dar nu aveam antibiograma, azi ma duc cu ea la dr , care se uita sa vada ce fac aftele si gsestepuroi in gat
, asa ca luam 2 antibiotice, plus peritol sa nu ne bubim, plus pikovit ca a scazut fff mult in greutate
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

ochi_verzi spune:
Sanatate multa Deliei!
Otilia si tie sanatate!
Bratarile acelea cred ca erau cele pt all inclusive(zic eu )asa am avut si noi anul trecut in Tunisia.Fiecare club avea o culoare, plus numele clubului pe ele si pe baza lor nu-ti tinea nimeni socoteala.
Mihaela si Diana 22.11.2004

FELIS spune:
TRY
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

try spune:
Multumesc felis.
Da, oti, in resorturi de-astea ti se pun bratari la mana ca ei sa poata stii usor de care resort apartii. In plus, in functie de categoria fiecarui resort, poti sa ai acces si la facilitatile altor resorturi. De ex, la resortul in care am fost noi puteam merge la alte doua resorturi sa mancam/bem sau sa folosim facilitatile (piscina etc.), dar la un al treilea care era ca nivel peste hotelul nostru (Riu Palace, am pus doua poze cu imagini de acolo in album), nu aveam acces, desi... nu sta nimeni sa-ti controleze tie bratara. Daca o acopereai discret cu ceva, cred ca puteai sa mergi acolo sa mananci/bei. Plajele intre resorturi acolo nu au delimitari fizice clare, nu exista bariere etc. Doar culoarea sejlongurilor si a prosoapelor de plaja e diferita si asa stii ca ai ajuns pe plaja altui resort, altfel nu realizezi.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

andreap spune:
Salutare!
Nu am disparut,dar...la munca mi-e greu sa mai s criu(reusesc totusi sa mai citesc..) dat fiind ca din 12 mai cred ca gata,iar de acasa..sunt la 'mila' sotului sa aduca laptopul.
Try,"La Multi Ani",sanatate,fericire si sa te bucuri de baietii tai
Monica,suntei OK?Sebi vb ieir de nasul Ruzitzei(stii ca are o ..slabiciune ptr nasul ei)
Otilia,ai fostla control,eco..ceva?
Cici,pupam si 2 fete cucuiete
Paxela,ce mare s-a facut fata ta..nu-mi vine sa cred
In rest..nimic nou.Mariuca merge la gradi,are prieteni acolo si e super OK.Picteaza,canta..pe 12 mai are iar lectie deschisa,sper sa se descurce.BBlus da din picioruse de zor,am deja 32 sapt joi,a trecut repede timpul
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Otiliav spune:
Andreea, faci misto de mine? Ce eco, ce control. Deocamdata merg la doctorul de familie. Pentru ca am problema cu Rh-ul si l-am stresat putin m-a chemat si la ginecolog pe 30 mai, probabil asa si vor sa intri in trimestrul II. Am reusit in schimb sa fac o programare la un eco privat pe 27 mai dar au zis ca nu fac Dublu test, sa vedem. Cu cine am mai vorbit nu a mers la ginecolog in sarcina, doar la moasa si cu moasa au si nascut daca nu au fost probleme.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2