Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 3
Kimmy spune:
Buna burticute de pepenasi!
N-am mai scris nimic de cateva zile,de cand m-am suparat pe forum pentru ca scrisesem asa de frumos si era in maintanata...si am pierdut mesajul...Dupa ce l-am scris inca o data,l-am pierdut din nou,pentru ca expirase timpul de incarcare...sau ceva de genul.
Intre timp am fost plecata din localitate,in vizita la parinti si frati.Ne-am distrat mult de tot,ca in 11 a fost si ziua fratelui meu.
Abia astept sa gasesc si eu un carucior mai pe placul meu.Eu sincer nu ma prea stresez daca e mai greu,important e sa-mi placa si sa fie comod pentru bebe.Am gasit unul la miniblu cu vreo 800 lei,care mi s-a parut si frumos,si usor manevrabil.Cred ca pana la urma asta ramane,sper doar sa gasesc si scoica care sa se potriveasca pentru ca in pretul asta nu era inclusa.
Anaco si Mada,am vazut pozicile de pe picasa,frumoase burticile,la fel si mamicile,iar despre Ari,no comment ca mi se prelinge sufletul cand o vad .
Boti am vazut lucrusoarele gargaricesti,minunate of corse ,astept pozicile dungoase.
Intre timp am pus si eu vreo 2 poze pe picasa,cu burtica de 29 saptamani...de data asta,imbracata deci se vede the whole package,cu tot cu cele 10 kg in plus ale mele
29+Erika
Bebele familiei
Poze
mcoca spune:
Si noi am bantuit ieri dupa carutz si ce m-a enervat ca nu aveau carutzul nostru in expozitie si in plus gagicile alea erau inconsecvente in explicatii. Adica ele doreau clar sa vanda un trio: carutz, landou si scoica si tot laudau landoul si faceau de cacao scoica, care pana la urma nu mai era buna decat 1h30 pe zi . Asa m-au enervat. NOi oricum vrem cu landou, dar cu logoria lor idioata nu capeti informatiile de care ai nevoie. Ella mi-a zis ca se da spatarul la carutz pana jos, vanzatoarea ca se da dar nu de tot. CAnd am intrebat CAT?????? pai nu de tot de tot, trebuie sa luati si landoul!!!, caca maca. Asa ca mai trebuie sa umblu prin alte magazine sa vad unde naiba au carutzul magic.
Mada, mi-am adus aminte ca o mamica mi-a zis ca ca nu deloc multumita de carutzul LOOLA. CA are landoul prea mare si nepractic si ca la carutz nu se da spatarul pana jos. Acu eu nu stiu , am repetat ce mi-a zis.
Vicky 29+ si Maya
Bebele casei
dana81 spune:
Buna ziua burtici!!!
MADA multumesc pt caruciorul roz...visez la numele asta de cand aveam cativa anisori...pupici!!!
Eu ma pregatesc sa ies la iarba verde la un gratarel, e asa frumos afara...asa ca hai fuguta toate la soare sa ni se coaca burticile lasati calculatorul!!!!
BUFI felicitari pt fetitza, sa fie sanatoasa si exact asa cum va doriti
O zi minunata va doresc!!!
24+ CLARA ANDREEA
Gabriela82 spune:
multumesc fetelor ptr raspunsuri
mada nu m-am suparat dar n-am luat seama ca-s serioasa in toate pozele, uite am pus una in care-s mai zambareata
28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula
AMR
Gabriela82 spune:
revin cu inca o intrebare, protectiile ptr mamelon din silicon, cat ne sunt de utile?
28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula
AMR
Gabriela82 spune:
Bufi felicitari pentru fetita!
28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze
Andreea-Paula
AMR
Alina Maria spune:
Buna fetelor , iarasi am lipsit un pic insa cu motive bune , buzzy si iar buzzy , am pus poze pe picasa cu ce , ei bine cu gradina , terasa , am luat si mobilele de gradina mai trebuie sa vina doar gratarul .
Bufi felicitari pt. fetita sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea .
Moniq zigur mi-ar place sa ma intalnesc cu voi in mai , dar cu fecm cu calatoria , eu si daca merg pana la ginecolog in Lelystad ma doare spatele si burta , zau nu pot calatori deloc , nici pe sora nu ma pot duce sa o iau din aeroport cand o veni , merge doar sotul , i-am explicat ca pur si simplu nu pot calatori .Vacanta placuta , 10 zile nu e nimica toata , bravo voua . Astept poze .
Ce imi place ca vorbiti de patut si una alta , e tare fain , eu acu daca am de toate ma cam plictisesc ca sa spun asa si tot imi vine sa tot cumpar cate ceva .
Ma duc sa ma intind ca deja ma ia durerea de spate , mai vb.
am pus poze aici jos intr-un album , ca nu pot pune pe picassa .
http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
Alina 30 si Mandy Stephanie 3 ani
ankalaura spune:
GABI - eu port deja sutiene de alaptat... Mai precis, de vreo 2 luni. Imi luasem initial un sutien cu un nr mai mare. Pe astea mi le-a adus matusa-mea din Germania si sunt "extensibile", nu stiu cum sa descriu... sunt moi, se muleaza pe mine, si daca mi-ar mai creste sanii (desi am ajuns la cupa D!!!) tot ar avea loc. La Eliza nu am avut deloc sutiene de alaptat, ca la vremea aia se gaseau foarte greu. N-am luat inainte, iar dupa... numai de magazine nu am avut eu timp si chef!
Pentru spate, daca te temi ca te latesti, exista niste extensii. Nu stiu clar unde se gasesc la noi, dar eu am vazut pe ebay.
DIDI - patutul asta il vroiam si eu. Imi place ca are sertar si dulap si ca se transforma. Pana la urma ne-am azgandit, dar din motive subiective (sper sa plecam din tara pana sa avem nevoie de pat mare pentru bebelina - pana atunci, improvizam dupa caz)
MADA - pe mine ma scoate din sarite nestiinta astora din magazine!!! Cand era Eliza mica am cumparat o pompita de nas. Cand sa o probez, era mai mare ca nasul ei! Pompita era pentru copii de 3 ani, dar nu scria nicaieri. Am aflat mai tarziu, cand aparusera mai multe modele. Tipa de la magazin habar n-avea, dar mi-o recomandase!!!! De fapt, asta se intamplase chiar la Baby Expo, si de atunci m-am lecuit de expozitii de genul asta...BOTI - ma chinui sa pricep ce vrei sa zici cu sutienele alea Cred ca eu am din modelul "nedetasabil". Sa iti zic: cupa are doua "stratur" Un triunghi care vine de jur imprejur, prins de bretea, si cupa propriu-zisa care are si ea o clamita cu care se prinde pe bretea, adica are un mic carligel si se prinde peste triunghiulet. Pe cutia alor mele scria ca sunt si pentru sarcina si pentru alaptare. Triunghiul ala are rol de sustinere, ca n-au sarme. Cam asa sunt ale mele si am vreo 4-5 bucati asa. Eu zic ca pentru alaptat e bine sa ai mai multe, ca se pateaza de lapte si trebuie spalate des.
Mie nu mi-au fost prietene tampoanele alea anti-curs-lapte. Le foloseam numai la serviciu, ca sa nu mozolesc bluza. Daca nu le schimbi des, incepe sa miroasa a branza
PS - acuma am citit explicatia... Ei cum naiba nene, sa scormoni pe la spate dupa bretea?? Nu, aia trebuie sa ramana la locul ei
BOTI - ce e aia LC si LS in retetele de paine??? Zi repede, ca maine vine masina si tre sa am ingredientele
SUN - ce fel ziceai ca faci tu painea neagra sau cu tarata? Ca in reteta lui BOTI pare diferit.
GABI - protectiile de silicon sunt O TAMPENIE! Parerea mea Bebe nu poate deloc sa suga, abia invata. Daca ii pui si silicon, nu mai prinde nimic. La mine, reteta de succes a fost un tub de crema antiragade si bebe lasat in voia lui, sa invete cum functioneaza tzitzi...
BUFI - felicitari pentru fetita! Ce nume ii puneti? V-ati gandit?
Noi suntem inca ingropati in treburi. Am fugit si vreo 2 ceasuri la mall, ca sotul meu ducea lipsa de pantofi, asa ca am rezolvat si cu asta.
Azi am gatit varza calita (am pus si niste sunculite de-alea pline de colesterol dar bune tare ) si cu gratar alaturi. Mai pe seara vreau sa bat o salata de vinete si ma gandesc sa arunc niste ficatei in tigaie pentru cina. Cica am lipsa de fier.
Ma duc sa mai calc niste rufe - azi am rasucit toate dulapurile, scos camasi cu maneci scurte, bagat bluzoane si maneci lungi, scos haine pe care nu le mai purtam (sa vedem unde le-om da...)
Intrebare - fetele, unde se poate face bucatarie pe comanda la un pret mai rezonabil? Aveti idee? Ca ma bate gandul sa modificam totosu bucataria,.... Cu bebe mic nu o sa mai avem spatiu suficient pentru sterilizator, bibe, sucuri, etc... Am urgent nevoie de blat
Anca mami de Eliza si 28+ cu Ligia Stefania
cristina_p spune:
Bufi felicitari pentru fetita!!!
Ankalaura, LC = lingura de cafea (adica lingurita), iar LS = lingura de supa.
Spor la facut paine! Eu de cand am cumparat masina de paine (de vreun an jumate), n-am mai cumparat niciodata paine. Suntem f incantati de ea. O folosesc si cand am de framantat ceva, nu neaparat paine. Chiar azi am facut in ea aluatul de gogosi, mi-au iesit niste gogosi intr-o ora nu mai era nici urma de ele...
Stiu ca intrebarea era pt Boti, sper ca nu-i suparare ca am raspuns in locul ei, dar ziceai ca te grabesti...
Noi azi avem 23 saptamani!!!
la toate fetele!
www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina 23+
Don't cry because it's over; smile because it happened!