Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 17
oanasm spune:
in genu asta as vrea ceva www.bebe-strumf.ro/produse/carucior-inglesina-otutto/" target="_blank">carucior 1 dar pretzu eeee....

acum l-am gasit pe asta www.bebe-strumf.ro/produse/c--259-rucior-multifunc--355-ional-triton-titi-3-in-1--1-/" target="_blank"> carucior2
intrebare greoaie
port bebe e lanodul?
iertati-mi logoreea
Oana
20+ cu

o noua viata
filmuletz bb
Kimmy spune:
Buna burticute!
Ce vreme urata si pe la noi...nu am nici un chef...daca stau la calculator ma doare spatele,sa stau la tv ma plictisesc...si asa mai departe.
In legatura cu bebe Alex,nu am mai dat vesti,pentru ca nu am vrut sa va intristez,si din moment ce nu a mai intrebat nimeni,ma gandeam ca poate ati uitat.Din pacate,dupa o serie de complicatii,hemoragie cerebrala,hemoragie interna,si in final infarct,bebelasul prietenei mele s-a facut ingeras si ne-a parasit.A fost un baietel puternic,si pana in ultima clipa s-a agatat de viata si a surprins medicii supravietuind chiar si unui drum de 3 ore cu ambulanta.Ma rog la DD sa-i aiba sufletelul in grija.
29+
Erika
Bebele familiei
Poze
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by boticelina
Hop si noi intr-o pauza de iaurt!
Oana floricelele le pictez cu lavabil, in pahare de unica folosinta pun cam un polonic mic de alb si apoi amestec cu pigment concentrat (de la Savana), si apoi, ca micul chinez, umplu conturul floricelelor cu culoare, cu pensula. Dimineata, taica-meu nu se putea desprinde de peretii mei inflorati, chiraia prin toata casa, "mama, ce misto sunt floricelele", mesterii mai baga botu in camera si ma spinoneaza, le place si lor, desi toti au strambat din nas cand m-am apucat de dungi, erau tare sceptici
se gandeau ca le ruinez munca si tre' s-o ia de la capat...
Boti merci de raspuns ..... nu stiam cu ce pictezi. Am pictat si eu cateva figurine din lemn, cu vopsea acrilica, pe care vreau sa la atasez pe din afara patutului, pe comoda si sofonier. Sa vedem ce o sa iasa

oana silvia si pruncuta Daria.. 27 sapt
Tecky spune:
Corinuk mi se pare mult 500 E doar pt dr!
Mada bafta multa la banca!
Cristina a inceput sa se cunoasca un pic burtica!Abia de acum va incepe sa creasca vazand cu ochii!
Kimmy imi pare nespus de rau pt bb prietenei tale Alex! Care a fost cauza pt care a nascut atat de devreme prietena ta?
Tecky 28 sapt 
oanasm spune:
kimmy
...Doamne-Doamne sa-i dea putere prietenei tale!!!....
Oana
20+ cu

o noua viata
filmuletz bb
Didi81 spune:
Kimmy, imi pare foarte rau sa aud vestea asta despre bebe Alex
. Dumnezeu sa-l ia alaturi de el! M-am gandit la el, dar nu am mai intrebat ca sa nu intristez pe nimeni.
Didi
27+ 
SunSmile spune:
Ce bine ca am avut ce citi...
Kimi imi pare rau pt ingerasul care a mers la Doamne-Doamne! Nu stiu ce sa zic mai mult...
Bubule dap, despre alea e vorba. Al nostru va fi natur. Noi cand am dat comanda i-am rugat sa ni-l livreze dupa 15 apr asa ca de acum incep sa-l astept! Nu pui si tu poze cu tine si achizitiile, in picasa? Sa te cunoastem si noi, graviduta zambareata ce esti!:)
Turtu cum vrei tu! Eu lipsesc doar intre 26-29 aprilie de acasa, in rest sunt. Sper sa nu mai apara nimic, dar nah. Daca vrei, daca pot si alte fete, eu vin cu mare placere. Nasc la Euroclinic si depinde de nastere, daca va fi naturala e vreo 60 mil iar daca e cezariana vreo 86.
O sa respir cu masca in curand. Infectia din gat sau ce-o fi, imi obtureaza caile respiratorii. Daca mor, sa stiti ca v-am iubit!![]()
Ma'c sa fac o supa de galushte:)....macar sa ii dau si io copilului astuia ceva de mancare...
SUN
29+ 
Caprioara spune:
Kimmy, imi pare rau sa aud asa vesti triste
. Sa aiba DD grija de sufletelul lui bebe Alex!
Sunule, sanatate multa! Da' cum ai facut infectia asta in gat?
Io maine ma duc sa fac analize, in sfarsit!
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca (27+sapt)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
bujo spune:
Kimmy imi pare tare rau pt bb Alex, sa le aline DD durerea parintilor.
Jovanna ai grija cu vopselele acrilice ca sunt toxice si nu e indicat sa fie bb in preajma lor. Dureaza pana la un an pana se estompeaza mirosul. Ii poate creea probleme respiratorii.
Tiberica m-a sunat Mona si a zis sa-ti spun sa te duci la Fundeni la dr. Uscatescu pt ca-ti poate da o reteta de Clexane si il iei de la farmacia spitalului cu 50% reducere.
bujo
26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
MissJJ spune:
Corinuk si la noi au tot anuntat ploi ploi heavy rain in fiecare zi dar de fapt a fost vremea cam indecisa ba ploua ba soare ba nori ba vant ba e rece ba e cald, f capricioasa vremea.
Anna f frumoasa burtica.
Ce mai face tatal tau? Ati mai mers la analize la ceva?
Dana81 uff imi pare rau sa aud ca ai racit, insanatosire grabnica.
Asteptam vesti de maine de la eco.
Gabriela cu placere.
Sper sa iti placa cum ies la gust ardeii, mie imi plac e ceva usor dar si consistent din cauza orezului. Eu is fan orez oricum.
Vezi sa nu faci prea mult efort la curatenie si etc.
Si vezi ca astept poze cu tine si burtica da sa zambesti in ele sa fii vesela, ok?
Sorelix nu stiu tu zici ca nu ai da eu nu-s convinca. Anyway pupici la tot familionul inclusiv blanosului de la noi.
Andrey2008 se poate intampla sa nu il simti pe bebe si eu is la a doua sarcina si abia de pe la 19 sapt am inceput usor usor sa il simt pe bebe, acusi acusi ai sa vezi ca il simti si tu.
Adriana sper sa iti placa cum ies, is usor de facut rapizi si gustosi zic eu.
Legat de dimensiunea colului aici nici vb de asa ceva, adik l-or fi masurand ei sau ceva da mie nu imi zice despre asta imi zice numai despre bebe ddespre organe despre una alta nu ne zice nici indice din ala pt lichid nici cat de lung/scurt e colul etc. Parca e mai bine sa nu stii chiar atatea detalii.![]()
Narcisa multa sanatate lui Paka, ai grija si de tine si de sirenutza.
E greu cand is bolnave animalutzele.![]()
Kimmy si eu is cu tricourile lui Flo prin casa.
Iar legat de sters/taiat unghiile de la picioare/legat sireturi devine mai complicat de acuma daca ar fi mai cald oleaca as putea umbla cu balerini si ar fi mai simplu si mai usor, ca si asa fac dush si zic ca ma pregatesc sa mergem in oras si pana reusesc sa ma sterg, sa ma creia o pauzasc sa ma imbrac si etc deja ar trebui sa fac dush din nou.
Si mai si pufai ca thomas the tank engine.
Ma bucur ca nu te sinucizi si ca ai ales varianta cu, concediul medical.
Bujo multumim de vesti despre Mona. Uff macar bine ca nu sangereaza tot e ceva zic eu. Numai sa stea cumintzica si sa ajunga cu bine la 37 de sapt ar fi perfect.
Asteptam poze cu noua achizitie.![]()
AlinaM sa o folosesti sanatoasa si sa nu aveti pb cu ea, si noi tot una bosch am luat vara trecuta cand ne-am mutat eu ma impac f bine cu ea.
Legat de strans banii asta ne tot chinuim si noi da pana acuma tot din cheltuiala in cheltuiala si in datorie am dat. Speram sa terminam cu toate acte si datorii si etc pana la sarb de iarna sa putem sta linistiti si noi.
Boti sper sa rezolvi cu tantele de la posta si cu pachetul. Abia astept sa vad pozele cu, camera gargaritzei mici si scumpe.
Anaxena ma bucur sa aud ca Maria este bine.
Ce semnatura ai nebunatico!![]()
Anka aha ms de lamuriri, aici e nasol ca daca e un model mai vechi deja nu mai gasesc atatea informatii despre el ca astia rapid baga alea noi si alea vechi le mai gasesc cu chiu cu vai pe ebay sau amazon sau pe la site-urile cu reviews da nici acolo nu is multe informatii. Ce ma dispera la chicco e ca mi se pare site-ul lor de doi bani nu poti cerceta produsele cum trebuie ai numai catalogul ala si cam atata.
Nati ma bucur sa aud ca sunteti ok. Pupici si la mamica si la burtica.
La voi cum mai e vremea?
Cristina da alea din lemn masiv is mai d ecalitate da in ziua de azi alea de lemn costa de dai faliment. Si aici pt fata unul din pal din asta sau ce o mai fi e 60 de lire pat de toddler adik de la 18 luni la 5 ani si unul din lemn masiv, normal mai frumos si mai rezistent e de vreo 200 de lire ala ieftin. Deci ce sa zic la cat il folosesc bebeii poti lua si unul care nu e din lemn masiv, si noi o sa ii luam unul mai ieftin la fata acuma si cand le-am face camera lor o sa luam doua la fel din alea din lemn care sa le tina pana pe la 14 ani si care sa nu aiba un personaj sau model anume ca sa le putem adapta in fct de cum isi schimba si ele gusturile referitor la personajele preferate si decorul din camera.
Carisma pupici si de la noi ma bucur sa aud ca sunteti ok.
Turtu felicitari pt faza cu kg.
Fain ca ai reusit eu nu stiu cum da papa putin papa sanatos, cat pot incerc sa nu pap porcarii si tot degeaba, da deja ma gandesc ca mai am putin si pot sa ma bag in scapat de kg si ma mai amagesc cu asta. Deja am planul de actiune trasat si de acu nu o sa mai am scuza ca mai vine un bebe si etc asa ca pt mine anul 2009 tre sa fie unul in care sa ma mai ocup si de persoana mea de scoala de aspect una alta.![]()
Unde-s pozele din vacanta? Le-ai pus cumva si nu le-am vazut eu? Sau le-am vazut si m-a lasat de tot memoria?
Camy, Cristina cel mai sigur e sa il probati adik sa vedeti pana unde se da jos daca se da cam ca a meu cum e in poze e ok de la nastere.
Tecky bafta la shopping, da greu cu deciziile ce sa zic mai ales la carucior.
Jjovana si tu cu raceala? Insanatosire grabnica si bafta la control.
Bubuleana pai unde-s pozele cu achizitiile?![]()
Andreea felicitari pt cele 30 de sapt, imi pare rau sa aud ca tre sa vindeti apartamentul.
Caprioara felicitari prietenei tale, uhh grasunica printesa.
Sa creasca mare si sanatoasa si la mamica refacere rapida.
Abia astept si de la voi poze din vacantza.
Trimit mesajul asta ca tre sa merg cu fata sa o pun la somn, da revin ca eu nu dorm azi am o emisiune de vazut. Asa ca revin si cu restul acusi.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2