Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am anulat comanda de carucior....mi-au spus si cei de acolo ca nu era recomandat decat dupa 6 luni...

Am intrat din nou pe net si am cautat...si am gasit ceva fainut...
este de la 0 luni, este de la Doucer...nu stiu daca e bun...e modelul 328..nu stiu sa pun poza...poate reusiti sa intrati voi si sa vedeti cum este...eu initial sunasem pt alt model...dar sunand acolo mi-a zis tipa ac asta e foarte fain, si rezistent.....si m-a convins...

Cami 26s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

buna fetelor
vad ca toate ati inceput cumparaturile pt bebe,ce fainnnnnnnnnn!
noi inca nu am cumparat nimic,mai avem timp.
poate cineva sa trimita o lista cu lucrurile necesare la nastere?mersi!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Sun si eu am aceeasi problema cu gatul!Imi este frica sa nu fie ceva mai mult decat o infectie in gat,tusesc foarte tare ma gandesc ca este ceva la plamani!!
Si am o stare nu-mi arde de nimic!
Da mai fetelor cica asta ar fii onorariul drului si daca nu este multumit iti spune in fata!
Oricum ma gandesc ..ca si cu banii astia plus asistente si alte spagi tot nu platesc 60 de milioane1Cu toate ca sa m-as duce la ceva privat!
Imi pare bine ca am atatea fete din Cta langa mine aici!Eu merg de Paste acasa asa ca daca vreti poate organizam ceva!

corinuk 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Kimmy imi pare rau pt bebe Alex, este groaznic ce i s-a intamplat prietenei tale, sper ca Dumnezeu sa-i ajute sa treaca peste acest moment dificil.

25+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Corinukule imi pare rau ca si tu ai probleme cu gatul. Eu nu tusesc decat ca sa-mi reglez vocea, ca parca sunt un butoi ragushit! Nush de la ce e, dar nu-mi fac griji...ma rog, io-s tare relaxata la chestii din astea usoare. Ai incercat homeogene 9?
Mie mi se pare foarte mult "omorariul" medicului (inteleg ca vb si de nastere naturala) iar faza cu "iti spune daca nu e multumit"...e speachless....

Capri nush ce am, probabil din cauza de apa rece, pepene rece..d'astea! Eh, trece, nu mor io asa repede! Felicitari prietenei tale si numai bine pt bebelina grasunica! Cu intalnirea nu stiu ce sa zic...daca nu vin eu, nu inseamna ca voi nu va puteti intalni, zau!

Sor'mea vorbim noi pe mess!

Cris ete ca se itzeshte o burtica si la tine, piticotule!:) Esti o dulceata de fata, pe bune!

Ma gandeam...abia astept dupa sarbatori sa-mi aduc bestia acasa. Sa-l plimb in carucior, sa-l pun in patutz, sa-i pun pampers Il asteapta zile grele, saracu'.

Turtureishan felicitari pt kg! E foarte bine asa!

SUN 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

vreau acasaaaa

corinuk 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Camy la www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carucior-pentru-copii-328.html" target="_blank">asta te referi nu?

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

In sfarsit apuc sa-mi bag si eu nasucul pe la voi, sa vad ce mai ziceti!!
AnnaBaby nu te ingrijora pt. nume, eu am auzit ca te intreaba pe tine dupa nastere cum il cheana, ca sa-i scrie pe eticheta de pe manuta, dupa care ei intocmesc din spital nu stiu ce acte, cu care se duce sotul la primarie. Deci mai ai o sansa!! Nici eu nu am luat inca nimic la bebelina...
camy imi pare rau ca nu ai reusit sa gasesti caruciorul potrivit!! s
Bujo imi pare rau de masina vostra si ca ati dat de un mecanic asa idiot!!! sa-ti treaca supararea!!
Narcisa doamne ajuta sa fie totul bine cu Paka!!! Bietul de el!! Cum de a facut intoxicatie doar acum? Sa fi s=fost prea multa soluti? Sau l-ati dat prima oara cu ea?
Kimmy nici mie nu mi-a zis dr. nimic de col sau late masuratori...numa ca is bine, in grafic. imi pare nespus de rau pentru bebe Alex! Dumnezeu sa-l aiba in paza, si sa le dea putere parintilor lui!
Sun fa-te bine curand! ai grija de tine...stii, mai avem mare nevoie de tine pe forum!!

Si la noi ploua de rupe, si eu is obosita ca am dormit putin...
Mai fetelor, cum de simtiti voi ca bb va loveste in ficat sau in vezica? Cum va dati seama ca au fost talpi?? Eu o simt ca misca si se invarte...da nu am simtit ceva ca ar lovi intr-o anume parte, nici nu stiu exact pe unde e localizat ficatul...daramie sa simt ca ma loveste in el... Ar trebui sa simt ceva mai mult decat miscari, zvacniri si rasuciri (asta presupun eu ca sunt)???

Va doresc o zi buna, in ciuda vremii!!

Eu merg sa ma distrez cu un manual de implantologie dentara pe care tre sa-l traduc.
Pupicei dulci la toate burticile!!!

Dia 27+ Miruna

strumfuletz
poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna burtici de pepenasi,

Zilele astea am avut si eu putina treaba, azi m-am dus sa-mi iau concediu prenatal si dct de fam. m-a intrebat daca vreau sa-mi faca vaccinul antitetanos, a ramas sa-l intreb eu pe Radoi la urm control daca il recomanda sau nu.
Voi ati facut acest vaccin, cica se face incepand cu luna a 7-a de sarcina?

Anaxena ma bucur ca Maria e ok, sper ca si David sa se intoarca pana pe 13.05 cand o sa ma duc din nou la control.

Lori29+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mada..da...ala este...am facut comanda de cel rosu...ce sa zic...sper sa fie ok...stii ceva de el???
Sau de firma asta??

Cami 26s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput