Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

fetelor care va propuneti sa veniti la mare poate facem si aici o intalneala.....

29
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze
Andreea-Paula
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Didi, citez din lege:
"Cuantumul brut lunar al indemniza#355;iei de maternitate (adica pentru pre si post natal) este de 85% din baza de calcul. Baza de calcul se determin#259; ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, pān#259; la limita a 12 salarii minime brute pe #355;ar#259; lunar".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

corinuk 500 euro doar la dr!???????? si asta la stat???? vai de mine...imi pare ff mult, auzeam de 2-3 sute nu de 5...

Oana
20+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Oana, da, de tine vorbeam...Pun acum 2 poze facute duminica dimineata!!! Nu te speria, eram in pijama si mai mult adormita decat treaza...
Asa , cu hainele bebeului...hmmm...eu o sa ii iau 2 body cu maneca lunga, avand in vedere ca pana isi regleaza ei temperatura mai trece ceva vreme, 2 body cu meneca scurta( pe care deja i le-am cumparat ) si niste pantalonasi si bluzite cu maneca lunga si scurta si cam atat...
Caruciorul pentru bebe..am vazut 2 modele, unul e de la Chicco, 3 in 1 si altul de la Inglesina , tot 3 in 1.

Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

corinuk si Gabriela, si eu sunt din Constanta si poate o sa dau o fuga pe acolo inainte sa nasc... oi vedea , dar ar fi frumos sa facem si acolo o intalnire. Boti - te invadam!

Gini citisem si eu textul ala din lege, dar imi era teama sa nu mai fie vre-o completare pe undeva care sa specifice altfel, sau sa nu fie ceva interpretabil... ca la cum sunt legile la noi nimeni nu stie sigur ce inseamna, nici macar aia care le scriu

Didi 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Didi, cu privire la indemizatia de maternitate nu stiu sa mai fie vreo prevedere. Pana acum cateva luni era 85% di salariul persoanei in cauza, acum s-a pus plafonul ala cu 12 salarii minime. Asta dezavantajeaza pe fetele cu salarii mari.

Mergi la inceput

cristina asa da! ce burtik frumoasa ai!!!! nici a ta nu e asa mare! aha...dar body (sau cum s-o numi) din ala cu maneca lunga dar care are si pantalonii lungi nu iei? imi par mai usor de manevrat .. vai..vorbesc din propria-mi experienta sper sa ma dezmeticesc mai repede de cele 40s

Oana
20+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Didi, Corinuk, si evident, Anka io va astept cu bratele deschise, de fapt pe toate care vreti si puteti sa ajungeti la mare. Io vin la orice intalnire, oriunde Oricand intra cu placere o cafeluta si o inghetata, plus datul din bot

Monica 27+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ankalaura am citit despre indemnizatie..si sunt un pic nelamurita se ia in calcul 80% din veniturile realizate pe ultimele 12 luni?
ia sa vedem 8+14=23 aprilie...ar fi foarte bine sa se voteze,ca vb ceea la cat dam la stat ,sa mai dea si statul inapoi!!!

Ana-Maria30+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 10 saptamani
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

anaxena da-mi te rog cateva detalii elgate de caruciorul Mariei! ca pe site-ul lor tocmai la cautzul ala nu apar detalii doar poza; cate kg are? cat a costat? daca maneru e reversibil? de astea...

Oana
20+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput