Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Am citit pe fugs si scriu pe fuga ca acusi tre sa plec la banca.
Camy draga mea ti-am mai zis nici un carutz nu va fi perfect la orizontala sa il masori la cumpana. Cea mai de jos pozitie este tot inclinata oleaca, la noi toate astea care merg asa jos adik au 4 sau 5 pozitii la spatar sunt de la nastere. Cele de la 6 luni sunt cele care au doua pozitii la spatar si is de genul super sus si putin mai jos ca si cum ai lasa un scaun mai pe spate spatarul deci f putin. Alea is de la 6 luni.
Uite aici poze la carutzul nostru care e de la nastere si care l-am folosit la fata fara pb: carutz Ari.
Adriana uite aici si poze cu ardeii, nu mai arata asa fresh ca atunci cand erau abia scosi din cuptor, acu is mai scofalciti asa ca au stat la frigider, da eu zic ca arata destul de bine
, la gust sigur is buni.
Si ieri am papat si asa bine merge cu niste salata fresh langa.
Gata tre sa fug revin dupa ce venim din oras ca mergem la banca cine stie cat stau si acolo apoi la leagane ca nu scap si apoi acasa sigur va fi cu, cantec ca dupa ea am dormi in leagan.![]()
Pupici ne auzim mai incolo.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
dara_d spune:
Neata fetelor eu una nu am chef de nimic ,vremea asta chiar imi da o stare proasta,ploua de rupe la bucuresti si se circula greu.Imi vin tot felul de idei ciudate,ca nu imi convine unde o sa nasc (Spit Municipal) ,ca as vrea la privat ,m-am uitat dar e destul de scump. Nu stiu ce m-a apucat,parca ma nemultumeste si ma enerveaza totul in jurul meu.
Fetita misca destul, de ceva vreme a simtit si sotul cu mana pe burtica miscarile ei si a fost tare frumos momentul.
Revin mai tarziu poate ma simt mai bine.
Pupici multi tuturor.
27+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
bujo spune:
Neatza. Gata am facut si analizele, mi-am luat de-o grija. Era un codalau la recoltare de am zis ca lesin pana sa intru. Si cand ma uit pe usa, scria ca gravidele au prioritate
Asa ca m-am postat cu tupeu in fata. N-a comentat nimeni nimic, dar era pregatita cu replica daca ziceau ceva.
Camy carucioru asta pe care l-am luat noi sigur se lasa pana jos, desi n-o sa fie eprfect orizontal. Daca te uiti pe pozele lu Anka scrie mare un 0+. Asa era si ala pe care-l vazusem la reprezentanta. diferenta de luni apare de la ce ti-a zis Anka. Daca e Evolution sau nu. Uite www.pramworld.co.uk/product/3505/Chicco_CT05_Evolution_Stroller_Eclipse" target="_blank">aici ca scrie ca e de la nastere. Si uite aici ca si CT04 se lasa pana jos, deci cred ca depinde.
bujo
26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
mishuc spune:
quote:
Originally posted by mishuc
am si eu o intrebare la voi. trebuie sa-mi fac o ecografie "trimestrul II-III + doppler" dar nu gasesc locuri nici la medicover (unde merg eu) nici la CMU. mai stiti vreun centru medical pe unde p[ot suna?
multumesc
am gasit intr-un final la CDT victor babes un loc liber saptamana viitoare.....

Mishuc
28+
boticelina spune:
Hop si noi intr-o pauza de iaurt!
Oana floricelele le pictez cu lavabil, in pahare de unica folosinta pun cam un polonic mic de alb si apoi amestec cu pigment concentrat (de la Savana), si apoi, ca micul chinez, umplu conturul floricelelor cu culoare, cu pensula. Dimineata, taica-meu nu se putea desprinde de peretii mei inflorati, chiraia prin toata casa, "mama, ce misto sunt floricelele"
, mesterii mai baga botu in camera si ma spinoneaza, le place si lor, desi toti au strambat din nas cand m-am apucat de dungi, erau tare sceptici
se gandeau ca le ruinez munca si tre' s-o ia de la capat... 
Camy se lasa spatarul pina jos, jos la asta al nostru, nu chiar la fix 180 de grade, mai ramane o usoara inclinatie dar nu e o pb pt bebe asta, oricum nu-l asezi direct in carucior, mai ai si o paturica, un scutecel, ii faci un culcus f bun si in asta si la orizontala.
Fetele, mi-a venit inlocuitorul, e un tip tare de treaba, mi-a mai venit si mie inima la loc
Acum isi face actele, de sapt viitoare incepem trainingul, sper sa prinda repede
, poate-mi fac si io linistita tot concediul de odihna. Daca se misca cu talent, cam de pe 1 iunie pot sa stau si eu acasa, uraaa!!! Abia stept sa pun casa la punct ca sa ma apuc de spalat hainutze, calcat hainute, asa, pe indelete, in liniste, fara sa-mi dau sufletul, of, of, ce mi-ar mai placea 
Edit: nu "updatasem" semnatura, vedeti ce mari crestem? 
Monica
27+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
mishuc spune:
quote:
Originally posted by dara_d
Neata fetelor eu una nu am chef de nimic ,vremea asta chiar imi da o stare proasta,ploua de rupe la bucuresti si se circula greu.Imi vin tot felul de idei ciudate,ca nu imi convine unde o sa nasc (Spit Municipal) ,ca as vrea la privat ,m-am uitat dar e destul de scump. Nu stiu ce m-a apucat,parca ma nemultumeste si ma enerveaza totul in jurul meu.
Fetita misca destul, de ceva vreme a simtit si sotul cu mana pe burtica miscarile ei si a fost tare frumos momentul.
Revin mai tarziu poate ma simt mai bine.
Pupici multi tuturor.27+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
daca as fi pus cate un banutz pentru fiecare data cand m-am gandit si m-am razgandit sa nasc la o clinica privata pana acum strangeam toata suma
Mishuc
28+
Gabriela82 spune:
buna fetelor!
mie imi este foarte somn la ora asata, as dormi cu capul pe birou
, cred ca e de la vreme.
29
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze
Andreea-Paula
AMR
Didi81 spune:
Am citit si eu depre proiectul ala de lege cu indemnizatie, dar nu cred ca mi se aplica
. Scrie clar ca e vorba de venituri impozabile, iar eu nu am asa ceva. Am tot salariul in cartea de munca, dar nu e impozabil (scutirea aia de impozit pentru programatori). Si mai recent nici CAS-ul nu se mai plateste de catre angajator pentru categoria asta, a trebuit sa imi fac eu contract individual si platesc CAS la sal minim pe economie. In schimb la fondul de pensii se ia procent din tot venitul meu real
.
Cu toate astea contabila de la serviciu mi-a spus ca o sa beneficiez de cei 85% din salariul meu din CM in perioada pre si postnatal. Dar oare asa o fii? Stiti cumva unde ar trebuii sa intreb ca sa mi se dea si mie un raspuns clar... ?
Didi
27+ 
oanasm spune:
helllllooouuu!![]()
citesc citesc..mai lucrez...mai o sedinta...si finally apuc sa scriu cate ceva!
cristina la mine te referi..cu burta? zau ca imi pare ca cresteeee asa..vazand cu ochii! da'...tu nu mai upgradezi cu poze mai recente..ca tot alea de la 19s le vedem
mada vai..ardeii tai arata bestial...
si io o sa fac!
dar trebe sa vad unde ai pus retzeta
cu orez sunt umpluti!?..aaa..Ari e o scumpa!!!!!!!!
carucior eu tatonez netu' de cateva zile ...si..ce sa zic...nu am gasit ceva..dar sunt niste scoruri frate de ma apuza batzu'! as vrea un care sa:
- fie usurel..pana in 8kg
- sa aiba roti mari
- fsa fie folosibil de la 0luni
- sa aiba landou si scaun de masina
- sa aiba maner reversibil si sa fie bara, nu coarne
- sa nu coste 2000RON![]()
![]()
![]()
SUGESTII pt asa ceva!?
caprioara felicitari pt prietena ta!!!!!!
kimmy bebeul cel micutz al prietenei tale ce face?
mmm...aaa...cristina noi ca nastem asa..spre sfasitu verii...ce haine ii luam lu' bb!???

pupici la burtici!!!!!
Oana
20+ cu

o noua viata
filmuletz bb
corinuk spune:
neatza fetelor!Buna nu este ca dupa vremea de afara...
mishuc si eu am aceeasi problema ca si tine.Nu pot sa spun ca sunt super incantata de doctorul meu,s-a schimbat foarte mult ,s-a aglomarat mai mult decat poate face face...Si intr-adevar cat dau la nastere 500 de euro(numai medicul) imi venea sa ma duc la un spital privat !Este foarte scumpa o nastere la privat si cand te gandesti ca stai numai 3 zile...nu prea merita
Vad ca nu sunt singura de pe aici plecata din Constanta
!Si eu ma gandeam ca poate merg prin iunie la mare,macar la inceput asa cateva zile,acasa la ai mei!
Pup toate fetele
corinuk
28+