Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
Tecky spune:
Neata fetele!
Cristina imi pare rau ca nu ai gasit nici un patut care sa fie pe placul tau.Ma gandesc cu groaza ca azi si eu si sotul meu luam salariile si de maine vrem sa incepem sa cautam patut si carucior.Cred ca o sa ne decidem foarte greu!
Anaxena ma bucur ca Maria este bine,sanatoasa!
Sun imi pare rau ca nu prea te-ai odihnit azi-noapte.
Camy si eu am auzit ca pozitia indicata pt bb pana la 5-6 luni este cea orizontala.
Ce vreme urata este afara!
Tecky 28 sapt 
vias spune:
m-am mai uitat odata la pozele lui Ankalauta cu caruciorul..si am vazut ca nici asta nu se intindea orizontal....am vazut bine???
O sa vb eu azi cu Bujo...sa-si primeasca pachetul si vb cu ea...trebuie sa ma lamuresc cumva...
Cami 26s+, cu
Timeea Cristina
pustai
jjovana80 spune:
[/quote]
Salut
Am si eu o intrebare. Cu ce fel de vopsea pictezi floricele ????
oana silvia si pruncuta Daria.. 27 sapt
jjovana80 spune:
Scuze
Pentru Boticela era intrebarea " cu ce fel de vopsea pictezi floricelele ???"
Eu sunt racita cobza si nedormita de vreo 3 nopti.
Gogosica misca de zor, are putere acum. Joi mergem la controlul de 28 sapt.
oana silvia si pruncuta Daria.. 27 sapt
M&M spune:
Tecky, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare in cautari!!! Eu va doresc bafta multa sa gasiti ceea ce cautati cat mai repede !!!
Cristina
22+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
bubuleana spune:
mey turturel: ma faci sa fiu invidioasa cu cat de putine kg ai luat, pai eu 7 kg am luat numai in primul tirmestru pt ca trebuia sa mananc non stop de rau ce-mi era, daca nu aveam ceva in stomac mureaaam! oricum felicitari, ma bucur pt tine si tine-o tot asa! legat de cumparaturi eu n-am cumparat absolut nimic pana la targ, am stat eu si-am asteptat, am facut listute peste listute dar si cand am ajuns la targ si m-am apucat de cumparat nu mai avea maini sotul sa ma opreasca ![]()
sun: s-ar putea sa fie acelasi patut daca e unul cu comoda incorporata, cu cateva raftulete si sertare dedesubt - aveau un singur patut de acest gen pe 2 nuante alb si natur.
costum de baie: fetelor, eu am folosit in vacanta costum de baie normal din 2 piese din acela care slipul se leaga cu siretele in parti, a fost absolut perfect si chiar mi-a venit cel de anul trecut, desi am 14 kg in plus, doar am mai dat drumul la siretele...
bubuleana
26+ 
the_andreea spune:
Neatza fetele!
M-am gandit sa mai spun si eu 2 vorbe-3 prostii pe aici,ca sa nu ma dati disparuta.
Obs ca subiectul "carucioare" e din nou in top;vreau sa va spun ca m-am uitat si eu dupa un carucior,dar nu ma satisface oferta(bine,nu le-am luat in calcul pe cele de la 1500-2000 ron in sus,pt ca nu imi permit).Eu am unul de la Theo,super fain (la vremea aia), second-e adevarat dar are de toate(landou+sport,port-bebe,huse de ploaie,roti duble,frana de picior e verde).Singurul lui dezavantaj e ca nu are manerul reversibil(si fii-mea mi-a aruncat o gramada de chestii din carut,pt ca eu nu o vedeam :D).Si as fi vrut ceva nou de data asta,dar ...Iar in privinta landoului,nu l-am prea fol,adica eu am fol de pe la 3 luni partea sport,desi nu se lasa pana jos,si ii puneam o pernuta ca sa stea cat mai dreapta.
Si despre miscarile lui bb: eu il simt o zi super fain,super agitat,misca aproape tot timipul,iar a doua zi mai deloc,ii mai dau eu cate un ghiont din cand in cand ca sa reactioneze.Imi plac zilele cand e agitat,restul ma fac sa intru in panica.
Anka,tinem pumnii sa se rezolve ceva cu indemnizatia asta.Eu oricum m-am resemnat,vand apartamentul pt ca nu ne mai permitem apoi sa platim toate ratele pe care le avem acum 

.
Narci,tin pumnii pt Paka.
Sun,you sound blue.
toate fetele,aveti grija de voi si de bb-i
mishuc spune:
salutare fetelor!
am si eu o intrebare la voi. trebuie sa-mi fac o ecografie "trimestrul II-III + doppler" dar nu gasesc locuri nici la medicover (unde merg eu) nici la CMU. mai stiti vreun centru medical pe unde p[ot suna?
multumesc
Mishuc
28+ 
Caprioara spune:
Neata fetele,
Va
pe toate.
Prietena mea a nascut ieri la ora 12:07 o fetita de 3,750 kg si 51 cm
! Amandoua sunt sanatoase si totul a decurs normal. A fost cezariana cu rahi din cate am inteles. Abia astept sa vad poze, dar tati nu a trimis inca.
In legatura cu costumul de baie , am citit tot ca ati scris despre el si m-am decis ca voi lua un costum intreg cu 1-2-3
marimi mai mare (acu sa vedem cat o fi nevoie ca sa-mi incapa burta). Poate ajung azi in IDM, cum mi-a sugerat Teky, ca stiu ca erau mai ieftine. In Metro am probat unul de la Jolidon care costa 775.000 lei, dar care mi s-a parut prea inchis si la spate. Multumesc de pareri, fetele!
Cu plecatul la mare in vacanta, noi am facut rezervare pentru 7 nopti la Nessebar in Bulgaria (600 eur pentru toti trei, la hotel de 5 stele cu all inclusive), distanta fiind de 360 km parca. Perioada este 29 aprilie-6 mai, cand voi fi in saptamana 30. Sper sa nu am probleme... Asta a fost singura oferta care mi s-a parut ca merita, la Albena nu am mai gasit locuri. Mai tarziu nu mai am curaj sa plec asa departe, poate cateva zile pe litoralul nostru.
Anaxena, merci de raspuns. Masura 6 scria si pe rochitele din magazinul Victoria, deci inseamna ca doar culoarea si pretul difereau
. Sa-mi spui daca mai au acolo, ca daca nu gasesc pe aici poate ma ajuti si pe mine si o cumperi de acolo. Ma bucur sa aud ca Maria face super bine si va pupic!
Sun, deci cu intalneala ramane in saptamana cealalta? Vreau si eu sa vin, numai sa pot. Sa scrieti mare-mare cand si unde, da?
Ma bucur sa citesc ca Mona e bine.
Anka, sa dea DD sa se miste ceva cu legea asta!
Eu ieri am dat o raita prin Complexul Comercial Sir (la Lujerului), si acolo am vazut:
-camasi de noapte de vara de alaptat dragute (roz, albastre, galbene, cu barza si bb pe ele) la 280.000 lei
- sutien alaptat de la Jolidon cu 240.000 lei parca, dar momentan aveau doar masura foarte mare
- o rochita botez mica-mititica, cu bonetica cu tot, 650.000 lei, dar lucrata foarte frumos, cu material placut, finuta foc, insa exista numai pe un galben pal; cele gen cea pe care a luat-o Anaxena Mariei credca sunt pentru 3-6 luni si ai avantajul ca o mai poate purta si mai tarziu la o ocazie, asta era sigur pentru 0-3 luni, deci doar pentru botez; dar era de o finete cum nu am vazut pana acum la rochitele pentru 0-3 luni; toate cele pe care le-am vazut pentru botez erau din bumbac (gen materialul de body) si cu o dantela atasata deasupra, si albe; asta era ceva gen matasica pe deasupra, cu jupa de bumbac, dar statea umflata si ea; parca era de papusa; imi pare rau ca nu am avut cum sa-i fac o poza...
Si am mai intrebat in zona de lumanare de botez simpla, fara flori, doar lumanarea (in caz in care nu o mai gasesc prin subsol pe cea pe care stiu ca o am), pentru ca, asa cum v-am mai spus, eu vreau sa mi-a fac singura. Cel mai bun pret gasit pana acum e tot langa Sir Lujerului la o florarie-baraca: 150.000 lei. Dar o sa mai caut si prin Crangasi.
Trebuie sa fug la treaba, ca-i tarziu rau!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca(27+sapt)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud