Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

neatza!

Aseara am reusit sa spal jaluzelele si doar o patura (la masina), Alina multam ptr grija

o zi buna tuturor!

29
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze
Andreea-Paula
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! Ma laud si eu cu o raceala capatata in weekend...
AM fost sambata la toate magazinele de mobila din Ghencea si am plecat dezamagita. Am vorbit cu un cunoscator in domeniu si mi-a zis sa ma feresc de mobila facuta din pal si sa caut mobila din lemn natural. Cam greu de gasit avand in vedere ca majoritatea camerelor pentru bebei si copii sunt din pal !!!
Narcisa, ce mai face catelusul?? Ati primit vreo veste de la spital???
Oana, da chiar unde e burtica ta???!!! Esti o graviduta model!!!
Bujo, sa stapaniti sanatosi caruciorul !!!
Boti, abia astept sa vad pozele cu camera Gargaritei!!!
Nati,
Revin...mai citesc din urma , ma mai uit la poze..

Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetele,

am fost ieri sa vad caruciorul...el arata foarte fain...mi-a placut foarte mulr, numai ca si tanti de la magazin mi-a zis ca este de la 6 luni in sus, deoarece nu se intinde calumea pe orizontala...este putin inclinat....despre asta ce stiti????
Zice ca asta este motivul pt care nu e recomandat copiilor sub 6 luni.
Acum tanti de acolo mi-a aratat cartea de la CHICO , am vazut carucioarele CT 0.5 si a zis ca vb azi cu sefa ei sa vada daca imi poate aduce caruciorul....mi-am ales si culoare...roz cu un bleumarin...fain...dar mi-a zis ca stie ca nu prea sunt pe stoc carucioarele astea...

Asa ca...va rog frumos sa-mi spuneti daca pentru primele 6 luni bebele trebuie sa stea fix la orizontala....

Boti...da...cam asa iau toate deciziile....cam asa sunt eu de fapt..

Cami 26s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Buna dimineata burtici dragi!
Am intrat sa va salut si sa va spun ca suntem bine! Colul e tot scurt 2,6 cm dar e inchis, deci e ok. Am un coleg nou la birou de-asta nu prea mai apuc sa va scriu, dar cu cititul sunt la zi!
Scuze ca nu nominalizez!
Va pe toate si va tare mult!

24+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetele, revin si eu prin zona, vad ca iar s-a deschis robinetul de vorbarie dupa uichend [ :)]
vicky, daca tot m-ai dat lipsa de la apel, mi-s aici, sint prezenta, atita doar ca n-apuc sa scriu. Speram c-apuc sa va scriu ceva in week-end, dar am avut vreme prea buna si-am umblat alandala pe coclauri cu sotul din dotare.
In ritmul asta n-apuc veci sa fac shoppingul pentru bebelina.
bubule, ce eficienta esti cu cumparaturile si cu aranjamentele, esti tare. Neaparat sa pui poze. Eu am ramas la acelasi stadiu de 5 bodyuri luate de la barcelona. Dar nu ma agit prea tare, o sa m-apuc de cumparaturi dupa ce vin de-acasa din vacanta de Pasti.
caprioara, c-am vazut ca intrebai de costum de baie, eu mi-am luat de curind un costum de baie, pentru ca de simbata merg la aquafitness. Si nu l-am luat special de gravide, e doar un costum de baie cu 2 marimi mai mare decit marimea pe care o purtam inainte. Sper sa se intinda la fel cu burta.
monica, ai plecat deja in canada? Distractie placuta pe-acolo.
camy, de ce ai lipsa de calciu? Incearca sa maninci cit mai multe iaurturi, am citit ca iaurturile aduc aport mai mare de calciu decit cantitatea echivalenta de lapte. Eu maninc in fiecare dimineata un iaurt natur cu cereale si mai maninc in timpul zilei iaurt cind mi se face foame.
sunule, felicitari pt vestile bune de la doctorita. E super ce ti-a zis legat de greutate si de nastere. La ce spital o sa nasti, cit te costa nasterea? Deci esti free prin 24/25. Daca sint mai multe fete amatoare de-o intilnire si nu vor sa ne intilnim din cauza de sarbatori in perioada respectiva putem incerca si-alte alternative, cum ziceam eu sint pina pe 10 mai in tara, dar nu tot timpul la Bucuresti, insa avem program flexibil.
dma, nici la mine nu de bebele cu o gramada de putere, citeodata o simt bine, altadata nu o simt mai deloc. Insa doctorul mi-a zis ca e normal, mai ales ca in saptaminile astea bebele inca nu are asa putere si de-aia nu simtim noi mereu asa de bine.

In incheiere tre’ sa ma laud cu singura realizare majora, ca nu m-am mai ingrasat in ultimele saptamini, din contra, am mai slabit cam juma’ de kil. Nu pentru ca m-as retine la mincare, ca nu vreau sa-i fac rau bebelinei, dar sint mai atenta cu prostiile pe care le maninc, ma tin de plimbari si cit de cit de sport. In concluzie, la +22 saptamini am 7.5 kg in plus, iuhuu. In consecinta, ieri m-am premiat cu o prajitura cu zmeura

22+

Mergi la inceput

Bai ce vreme !!!!
AM vazut poze cu Anna, Anaco si Sun!!!! Deja ma faceti invidioasa cu burticile voastre...

Mergi la inceput

Turturel, felicitari pentru cele 7.5 kg la 22 de sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

cristina, mersi de felicitari, sint foarte mindra de ele, de kilograme [ :D]
si la noi e o vreme de kko, dar am sperante mari ca se face vreme buna in urmatoarele zile. De fapt pe mine nu ma deranjeaza vremea proasta cit timp la servici, am doar pretentia ca in uichend sa fie vreme buna [ :)]
Eu nu pot sa vad burticile, trebe sa ma uit deseara la ele.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...am intrat acum pe net sa ma uit si la carucioarele astea CT 0.5...intrati si voi....si scrie ca tot asa...sunt recomandate de la 6 luni in sus...
Si am vazut ca CT 0.4 sunt de 2 feluri...unul..CT 0.4 si altul CT 0.4 sport....astia de la magazin au zis ca este sport cel de pe stoc...
Poate stie cineva ceva...oricum o sa mai sun azi odata si o sa cer o informatie direct de unde am facut comanda...nu mai inteleg nimic!!

Cami 26s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Camy, nu stiu ce sa zic, eu vreau sa cumpar un carucior care poate fi folosit de la 0+, sa scrie clar ca de atunci poate fi folosit!!!

Mergi la inceput