Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
bujo spune:
Am uitat sa va zic ca am vb cu Mona. Nu mai sangereaza, dar in schimb are dureri destul de mari de burta care ii cedeaza cu amestecu ala litic. Insa se intreaba daca nu cumva ii dauneaza la bb ca le ia destul de des. Poate stiti voi ceva de amestecu asta de scobutil+diazepam+algocalmin+no-spa. A zis ca pana pe 22 e sotu in concediu si nu face decat sa mearga la toaleta si inapoi in pat dar apoi nu stie ce sa faca pt ca tre sa se ocupe si de Cris. Se roaga sa ajunga cat mai departe cu sarcina. Si noi ii tinem pumnii.
Am primit aviz de la posta ca a sosit caruciorul 
Maine ma duc sa-l iau.
bujo
26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
Didi81 spune:
Ufff, Narcis, tinpuminii sa se faca bine Paka
, sigur o sa se faca bine.
Kimmy, si mie imi creste burtica vazand cu ochii si ma gandesc cu groaza ca va trebuii sa imi tai unghiile de la picioare
. Data trecuta a fost cum a fost, dar in continuare nu stiu cum o sa ma descurc, si eu nu le suport decat foarte scurte.
Didi
26+ 
Tecky spune:
Bujo felicitari pt carucior! Sa pui poze cu el!Apropo cate saptamani de sarcina are Mona?
Kimmy si mie incepe sa-mi fie mai greu pe zi ce trece sa ma aplec,sa ma ridic din pat....nu stiu cum va mai fii peste cateva saptamani.
Tecky 28 sapt 
bujo spune:
Didi mie deja mi le taie sotu. Daca ma chinui prea tare sa ajung la degete, hop si contractia.
Kimmy nici mie nu mi-a zis nimic de col sau de lungimea lui. Daca e ceva oricum imi zice.
Mona are 31 sapt.
bujo
26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
Alina Maria spune:
Buna seara gagicute , iaca sunt singura , Mandy doarme sotul e la servici pana la 23.00 .
Narcisa imi pare rau ca trebuie sa te obosesti si sa te stresezi asa in momentul de fata , sper sa se terimine totul cu bine si cat mai repede .
Andrey eu sunt insarcina pt. a doua oara si ar fi trebuit sa il simt pe bb. mult mai repede dar nu a fost asa , tot vreo 20 saptamani se facusera pana sail simt cu adevarat , stai linistita . E normal , la prima sarcina a fost mult mai tarziu , parca 22 saptamani .
Gabriela sper ca nu ai facut chiar tot ce ai spus , ia-o mai usor mai sa nuti se intample ceva .E bine ca mai asteptati pana in mai , atunci ai timp berechet, eu dupa cum am spus deja ma plictisesc ca nu mai am ce cumpara . Daca nu lucrez am prea mult timp . Noroc ca mai fac in gradina cate ceva atat cat pot .
Caprioara sa ne spui cesi cum cu prietena care trebuia sa nasca , sper sa fie bine .
De Mona mai stie cineva ceva ?
Astazi am primit o noua masina de spalat rufe de la sotu , un Bosch de 550 euro sper sa ma tina maimult decat masina care am avut-o adica 5 ani .
Off sper sa se incheie odata ghinioanele ,peste tot in jur o se strica ceva , ori ori de numai bani trebuie sa platim in loc sa strangem ceva .
Alina
30
si
Mandy Stephanie 3 ani
boticelina spune:
of, venim si noi pe ziua de azi si ce mi-e dat sa vad? Si Bujo si Narci sunt necajite.
Narci tin pumnii sa se faca Pakutza bine, sa stii ca si io am patit asa odata cu mitza asta batrana, a bolit vreo 2 zile dar si-a revenit. Doamne, mi s-a facut pielea gaina, si Ozzy mai raceste si-i curge nasul (nu radeti, ii curge ca la copii) si io umblu dupa el cu servetelu', anul trecut l-am avut si in spital cu cistita si blocaj uretral, a fost groaznic...
Sun nu am primit nimic in posta
, dar maine ma duc direct pe capul doamnelor sa le rasfoiesc io avizele, am cercetat cu jind de 2 ori pe zi ambele cutii postale si nimic
Ceva e putred, uite io i-am pus lu Bujo caruciorul vineri si deja ea a primit aviz...
Bujolinu pare rau de patania cu masina, de-aia n-am io curaj sa ma gandesc la una second, mi-a ajuns, am schimbat odata singura un cablu de ambreiaj la piciorul podului in Agigea, si nu odata am ramas cu ele in drum, mi-a ajuns. ![]()
Noi am avut o zi plina la munca, am citit putin si printre picaturi, apoi am fost si am luat mobila de baie, si, evident, in completare, am pictat floricele
. Dar sper ca in curand sa va pun poze pentru ca am reusit sa conving un coleg sa-mi imprumute camera lui sa pot face pozute, deci stati pe aproape, vom pune ASAP si camera gargaritzei la semnatura
Sunt indragostita iremediabil de floricele, e MINUNATA camaruta...
Camy am vazut ca ti-a zis Mada unde gasesti poze cu caruciorul, desi si pentru ele se pare ca e tarziu. Tu toate deciziile le iei asa? ![]()
Monica
26+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
anaxena spune:
bb meu are: "2 boabe de cafea una langa alta"
BPD 31s+6z
OFD 30s
CC 30s+3z
FL 30s+2z
e cu caputzul in jos si teoretic acolo ramane
lichid amniotic in cant normala,nicidecum prea mult
iar eu am o super mega burta
si a crescut colul de la 32mm la 40mm si e inchis
Ana-Maria
30+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 10 saptamani
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
ankalaura spune:
'Seara!
Gabilone - sutienele mi le-a adus matusa mea din Germania. Unul e Triumph, unul e Desiree, unul e Anita Maternity... Vezi www.anita.com - numai Romania nu e in lista, in rest, Belgia, Germania, Anglia, Rusia chiar....
Mada - si 0.4 si 0.5 au fost initial carucioare de 6+. Acuma sunt variantele EVOLUTION, de la 0+. Asta e diferenta, si de-asta sunt discrepante in fisele lor de pe net.
Camy - era sa zic sa plimbati carutul sanatosi (sanatoase
! Apoi, vad ca te-ai suparat pe el!
Pana oi termina, vad ca te-ai razgandit!!! Daca e clar 0.4, e super si ala, zau, e fratele lui 0.5, doar ca e putin mai mare. Eu am ales 0.5 numai din cauza pretului mai mic. Si pentru ca era un pic mai ingust. la noi e liftul mic si usa de la scara ingusta. Altfel, carutul e super grozav!
Dma - ma gandisem si eu la Staer, chiar sunt faini (s-a intamplat sa lucrez cu ei acum ceva timp... pe cand lucram in mobile si decoratiuni) dar nu stiu daca imi si personalizeaza ceea ce au.. La mine e aiurea impratirea... Bucataria e in L si am doua colturi cu scurgeri de-alea in zid, pentru apa de ploaie, deci peretii nu au 90' ci fac niste cotituri... si fix cand sa zici ca e peretele drept, zdrang teava de gaz!!!
Bujo - halal aventuri ati mai avut 
La mare - in 2003, am nascut pe 26 august si intre 1 si 5 august am fost la plaja zi de zi, deci aveam vreo... 37 de saptamani! M-am echipat cu costumul meu de o piesa, care e chiar marimea M, si, cu TOATE CELE 20 de KG pe care le aveam, am incaput in el si nu m-am simtit aiurea. Nu stiu cat e de relevant, costumul era cumparat din Franta, dar si din Romania se cumpara tot costume straine ca autohtonii nu prea fac, asa ca nu cred ca conteaza de unde l-am luat.
E drept, nu eram in concediu, ci la ai mei. Nu de alta, dar imi furasera hotii geanta prin iulie si nu mai aveam buletin ca sa nasc...
Asa ca ma dusesem sa imi fac buletin...
Fetele, eu am reinceput sa urmaresc legea mamicilor
Am pus AICI LINK SEDINTA si se pare ca peste 2 saptamani se reiau discutiile.
Acuma fug la nani
Anca mami de Eliza si
28+ cu
Ligia Stefania
Nati spune:
narcisa, imi pare rau ca sufera Paka, doamne ajuta sa fie bine pana la final.
Aveti mare grija cu capusele astea ca-s pacatoase rau, sper ca-i dau vitamina K.
Al meu catel din tara la fel a patit si imediat cum a aterizat la veterinar ia pus perfuzie cu vitamina K.
Chiar daca ii puneti solutie anti purici,capuse, tot trebuie controlat zilnic sub blanita.
Noi vara suntem mereu in blana patrupedelor noastre ca tot se mai lipeste cate o capusa de ele.
Sper sa fie bine Paka, si incearca sa fii calma si optimista.
Te pup!
Eu nu am vesti, bebe e bine, misca de zor, da cateodata de sa am, poate duc lipsa
, nu am mai cumparat nimic, cumparam aproape de eveniment.
Oricum pe mine are sa ma externeze inaintea lui bebe, el ramane in spital, asa ca.... avem timp sa cumparam pana aducem bebele acasa.
In rest toate bune si frumoase.
Spor la treburi, o saptamana calma si aveti grija de voi.
30+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
SunSmile spune:
Neata,
Io nu mai pot sa dorm de la 4.30...asa ca m-am trezit si mi-am luat o carte in brate si am citit pana acum. Deh, fii-mea n-are astampar si-mi face burtikul romb, patrat, triunghi...draga mamii draga!
Boti chiar te rog sa mergi peste tantile alea...uffffffff. Daca nu mai ploua, o sa ies si eu (ca-s pieton, cheile de la masina imi sunt ascunse de cineva:) ) si ma duc peste alea de la posta, ca am hartia aia doveditoare! Sunt chiar suparata:( ca n-a ajuns...Abia astept pozele cu minunata camera gargariceasca!
Ana bravo! Ma bucur ca Maria este bine-sanatoasa si totul in regula!
Bujolinux supeeer ca vine caruciorul! Sa se plimbe gineri-miu muuuuult de tot in el! Nush nimic de amestecul ala...cand intra Biri trebe s-o intrebam!
Nati ma bucur ca sunteti bine si miscareti! Tinem pumnii pana la capat si va fi perfect, sunt convinsa!
Ankule am vazut ca si in Ghencea sunt multe firme care fac mobila pe comanda. Poate merita sa incercati sa mergeti cu o schita si vedeti ce obtineti!
Fetele burticoase aveti grija sa nu va taiati sau sa va lasati vreun coltz la unghiutze! Cel mai bine rugati sotul sau mergeti la salon!
Alina sa stapaniti sanatosi masina si sa spele multe vase, multi-multi ani!
Ma'c sa-mi mai incalzesc niste laptic, pt ca ma ustura gatul si vorbesc mai...ursuleshte asa:)
Mada sa nu mai suferi singurica pt ca si la noi e o vremeeeee...ploua de au bagat astia cod galben...
SUN
29+