Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 2
Raspunsuri - Pagina 15
mav spune:
Neatza!
Am citit pe diagonala ce ati scris... nu sunt in stare sa raspund acum... poate intru mai tarziu...
Flavia, fetele au plecat de la odisee pt ca au pierdut sarcinile. Pana acum... sunt deja noua...
...Sunt tare ravasita...
12+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
danangie spune:
Salve si de la mine,
MAV aceea poveste o gasisem la inceputul subiectului "durere". Imi placuse tare mult si de aceea o rescrisesem la durere. Ca mie tare mult imi placuse.Mav din pacate avorturile spontane vor mai fi.....fa-ti forta si daca te afecteaza prea mult....fa o pauza.....ca sa nu intre panica in tine.
SLIMATEI nu mi-ai spus totusi daca eram eu cea care nu iti raspundea. Am rezolvat ce vroiam sa te intreb. Era legat de certificatul de nastere ptr bb.
Eu zilele astea sunt tare bosumflata. Ploua incontinuu!!! Nu mai pot. M-am saturat de atata ploaie. Pastilele impotriva contractiilor, nu pot spune ca ma ajuta in totalitate. S-au mai rarit, dar tot le am.Scuzati tonul meu dar sunt tare jos de moral. Numai bine
mult asteptat
IreneCAM spune:
Dana, hai sa vezi ca o sa stea ploia, trimit eu o vraja:)!Imi pare rau de contractii, cum esti, trebuie sa stai numai in pat sau ai voie sa mai faci mici plimbari etc.? Stiu ca e f greu, de aceea nu pot sa-ti zic "hai ca nu mai e mult", mie mi se parea o vesnicie...ma ajuta sa fac tot timpul ceva, citeam, stresam pe toata lumea pe mess (ca luam laptopul in pat), imi mai trimiteau colegii de serviciu cate ceva de facut, chiar daca eram in concediu (mie imi placea sa fiu utila si le mai rezolvam cate o lucrare de acasa:))...daca ar putea sotul tau sa stea mai mult cu tine, cred ca te-ar ajuta, la mine functiona si asta, dar din pacate nu se putea prea des.
Mav, trist ce s-a intamplat la odisee...fetele te-au sfatuit bine, poate faci o pauza, sa nu te incarci negativ...te-as buzui pe mess din cand in cand, dar vad ca esti busy si ma gandesc: "are de lucru", sau "iar sta mult pe scaun, offff" (asta pt ca ai zis o data ca e cam chinuitor pt tine).
Va , intru mai tarziu daca mai pot, ma duc sa
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
danangie spune:
IRENE da, mi-ar prinde bine o vraja sa se schimbe vremea. Am nevoie de soare. Si mai trimite si mie ceva energia de-a ta ca si eu am o gramada de treaba de facut prin casa. Dar cu contractiile astea si cu "cheful" meu........Doctorita nu mi-a zis repaus total la pat. Mi-a zis sa ma odihnesc cat mai mult posibil. Sotul....nu stiu ce are ca atunci cand e la munca, e la munca. Cand e acasa e ca si cum n-ar fi. Adica sta non stop la calc. Nici nu-i mai zic nimic. Ca daca ma apuc sa-i zic...ne luam la cearta. Si decat sa-l vad langa mine ca sta fortat....mai bine il las in pace. De citit eu mai citesc. Dar si acolo imi pierd cheful. Ca sa iau laptopul in pat, ma plictisesc si de el. Pe mine calc ma oboseste foarte tare. Spor la treaba.
Nu ma bagati in seama.....
mult asteptat
Liana30 spune:
plonjati va rog
pe mine sa ma iertati..numai am timp prea mult..am inceput Fivul asa ca mai raraut cu netul
da va pup pe toatee..si o sa mai intru sa va arat butoaiele
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
slimatei spune:
alinushca
dana pai cam da,printre altele , dar mie cred ca mi s-a parut ca ma ocoleai mereu ,scuza-ma nu vreau sa te supar ,dar asa mi s-a parut.ma bucur ca ai rezolvat.dar stiai cs pt. orice puteai sa-mi dai si PM. sunt aici in caz de nevoie.
poate ca daca m-as simti mai utila in ceva..as trece peste starea asta dar cum am mai spus ..am scris la "durere" un mesaj lung....deocamdata perioada asta vreau sa stau in durerea mea...nu vreau sa ies...desi de natura sunt invers..deci sunt eu contro eu...
vreau sa ma satur de plans de mila pana ce voi gasi ceva mai bun de facut...
am momente cand ma ridic cand cad mult mai tare decat prima...
acum chiar ca nustiu daca ma veti intelege
ca nici eu nu ma mai recunosc uneori ...inutila, nemultumita
desi am "sunca"...2 anisori... si nimic la activ de durata..mi-e mie frica si de bebe nascut..mi-e frica sa nu se intample ceva cu el.. ce-s nebuna acum dar freasca ..chiar ca ....oare cand voi scapa de frica asta? sentimentele astea numai eu mi le alimentez..cum am mai spus nu vreau sfaturi , le spun doar sa ma descarc..iertati-ma daca va intristez promit ca nu o voi mai face... vreau sa i ao o pauza de la tot si tote dar nu se poate
flavia la mine nu functioneaza ca sunt o economica dpadv ...strictul necesar si atat...si daca ma gandesc mai bine..sa ma duc sa-mi cumpar ceva imi fac mai rau ca va vad pedeasupra si cu multe kile sopra..si in loc sa ma linisteasca ...ehee...
miha74 spune:
Buna dragelor!
Flavia- desi s-a decis, sa imi spun si eu punctul de vedere: si eu sunt pentru trecut ingerasii
kitzy - hai ca mai ai un pic...stam pregatite cu majoretele!
slimatei - imi pare tare rau ca treci prin asa momente. Faci foarte bine ca te descarci aici.
danagie - s-a risipit ploaia? cat o urasc si eu...si unde pui ca am trait 5 ani in Belgia...unde.... cand era soare era sarbatoare nationala
liana- multumim de butoaie si iti tinem pumnii.
mcrissa - in ce zi esti?
Pup toate fetele monysorescu, musette, irenecam, mav, alinushca, maryb, irina, lau, jojo-miha, teo2rina, remaliss, laura-ioana, cristina26
si un rest de week-end adorabil
http://tt.lilypie.com/ybP9p2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
mav spune:
Liana iti tin pumnii! Doamne ajuta!!!!
Dana, ce o fi cu contractiile astea???? Ieri am avut si eu multe, nedureroase, dar... dubioase dupa mintea mea... Toata ziua am avut momente cand mi s-a intarit uterul, il simteam ca un ghem tare... Nu e cam devreme oare pt asta?!
Stefania, nu am idee cum sa te ajut... Sfaturi nici atat n-am pt tine... Dar e bine ca scrii aici daca simti ca asa te descarci!
Miha, despre tine n-ai scris nimic...
Irene, da' buzzuieste-ma draga, ca iti raspund chiar daca sunt "busy"! Sunt "busy" de obicei cand lucrez, dar daca n-as fi dispusa sa schimb doua vorbe, as sta pe invisible sau n-as intra deloc pe mess.... iar cu statul pe scaun... stau cam mult, e adevarat... si e din ce in ce mai greu cu cat creste burticu'... pt "prietenii" mei... hemoroizii...
Alinush... sa nu ma injuri... poate ca ti-i dor de "hutza"?! Asta de obicei rezolva nervii.... Si la tine a cam trecut perioada "interzisa"...
Irina&mcrissa, asteptam cu nerabdare vesti bune de la voi!
Kitzy, cum te mai simti? Putina galerie nu strica!
Flavia, ar fi tare frumos si emotionant ca macar pe acest bebe sa-l simt pe pielea mea, imediat dupa nastere! La Sebi n-am avut ocazia, nici n-am stiut sa "cer" asta, insa au si fost ceva probleme, Seb n-a tipat... a avut dubla circulara de cordon (+ca am avut lichidul modificat)... si mi l-au dus urgent la curatat (l-am auzit urland abia din salonul acela unde curatau nou-nascutii) si apoi l-au bagat la incubator pt cateva ore... Dar tot raul a fost spre bine, acu', ia uite ce baiat mare am eu!!!
Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai trimite si mie linkurile catre filmuletele/explicatiile despre alaptat, nu atat pt mine (ca eu Slava Domnului am experienta!), cat pt prietena mea care abia a nascut (la 36s).... Ca tare se mai chinuie saracuta, se mulge si-i da lui bb, ca el e mic si lenes... Si din tot sufletul vreau s-o ajut... dar poate ca nu-i explic eu bine ce si cum sa faca... si e mai usor sa vezi cu ochii tai, iar eu n-am cum sa-i exemplific acum! Multumesc!
...Si sa nu ziceti ca n-am scris nimic de mine... Dau raportul: am dat la rate si aseara si dimineata... Oribil!
Apoi azi am fost la tara, la un gratarel, am mancat muuult si am stat ca greieru' cu burta la soare... Casa mi-e toata vraiste, nu ma simt in stare sa fac nimic, dar nici nu-mi bat capul... Oi aranja eu toate cele cand oi avea zile mai bune....
12+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alinushca spune:
Hello!
mav nu te injur. nevoia de hutza nu o simt inca. sincera sa fiu nici nu stiu cum am putea sa ne suim pe lustra in asa fel incat sa ma simt si eu bine cu burtika si sa imi si placa pozitia ca-s cam exclusivista .
Liana, eu tocmai am scapat de ace de o saptamana. brrr. nu-mi plac acele deloc, chiar daca sotzul s-a dovedit mult mai bun si decat asistentele la facut injectii. iti tin pumnii sa treci usor peste partea cu acele si sa dea Dumnezeu sa iasa bine!
slimatei ma cam sperii cu mesajele tale, sincer! cum adica nu te simti utila? rational asa vorbind.
danangie sper ca ti-e mai bine desi daca ne uitam la slimatei nu se anunta vreme prea buna nici pe mai departe eu indraznesc sa iti zic ca nu mai e mult si se vor repara toate probleme astea cu venirea lui bebe. uite si eu am trecut de prima treime a sarcinii si nici nu am simtit cand a trecut timpul. incearca sa faci ceva care iti placea (in masura in care nu cere efort fizic) chiar daca ideea nu te atrage. facand iti vine cheful.
pepsi chiar ai fost precoaca.
Irene pupici multi pentru tine
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
13+
alinushca spune:
Auu! Am uitat! Calomfirescu e taiat de pe lista de posibili medici pentru nascare. Azi la cabinet imi povestea de spital si de starea de fapt a lucrurilor de pe acolo si brusc apare cuvantul "fire". Stau putin pe ganduri... "CARE FIRE??????". "Pai fire ca decat sa se rupa mai bine tai". Da' ce oare chiar nu imi da sanse sa ma dilat foarte bine si sa nu se rupa nimic? Sayonara!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
13+