Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 2
Raspunsuri - Pagina 13
kitzy spune:
Am sosit mai devreme de la medic, da n-am avut timp sa intru ca am avut de lucru pe la bucatarie.
Deci: monitorizarea a iesit super bine, la ecograf, dr a facut ochii mari, a zis ca nu respira ( nu va speriati!!!!) ii batea inima, dar nu mima respiratia, si-a zis ca in general cand se intampla asa, se pregateste de nastere si inimioara asa de frumos se vedea cum ii bate
Si plus cand i-am zis ca e cam agitata, a zis ca si asta-i un semn, asa ca ne pregatim incet incet, poate pe saptamana viitoare isi face aparitia si printesa mea.
39+ cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!
alinushca spune:
Kitzy din povestile pe care le-am citit pe net, din "folclor" cam reiese ca atunci cand zice doctoru' "mai dureaza vreo saptamana" in scurta vreme (mult mai scurta) vine si marele moment
Asa ca odihneste-te cat poti si fi pregatita sa se intample chiar si in noaptea asta, chiar si maine ![]()
Noi stam pe aici cu galeria. Ai un numar de telefon al cuiva de aici, nu? Daca ai vrea sa ne spui cand incepe, cand ai reusit! Ca sa ne agitam si noi pe aici pentru tine! ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
13+ 
c.myry spune:
Buna fetelor,
Scuze de intarziere. Zilele astea am fost ocupata cu analizele obligatorii si cele pt streptococ B. Plus statul la med. de familie pt trimiteri si prenatal. Si mersul cu masina, inca mai conduc, prin Buc. asta ma termina. Plus ca am devenit o somnoroasa. Ma pun in pat sa atipesc un pic si dorm cu orele.
Flavia -cum mai esti? Ma bucur ca Dominic e mai bine. Offf otita asta !!! Esti o supermamica
, eu cred ca nu rezistam atat. Multa sanatate tuturor !
musettepink-
nu am facut programare, dar ma duc pe 30. Cred ca in jur de 13-14. Sper sa il gasesc acolo pe dr. O sa dau telef. Sapt. Viit sa vad daca este pe 30. Nu te nelinisti cu bebe. E totul in regula. Din cate stiu eu, la prima sarcina il simti mai tarziu. O sa tot il simti, stai linistita ! Acum la mine joaca box si uneori asa ma prinde... si doare rau.
Vivela-merci mult.
Da mai e putin. Abia asteptam sa vedem bubulina. Chiar zilele astea intrasem in panica, caci aveam niste dureri, cred ca false contractii, iar eu bagaj ioc. Au trecut cu nospa, dar.....Asa ca m-am apucat de bagajelul pt. Spital. Sper sa il termin pina duminica.
alinushca-– si eu ma bucur ca esti bine. Ma bucur ca bebe e jucaus. Si eu am facut doar triplu test.
pe burticutza !
Lau-merci pt. Listutza !
Bafta la monitorizari ! Sa fie bine, tin pumnii !
maryb -
remaliss -
am vazut pozele! Frumoase! Sa iti traiasca si sa fiti fericiti!
IreneCam, miha74
- tocmai acum si-au gasit sa schimbe legislatia?! Sper sa se rezolve cat mai repede ! Tin pumnii !
danangie-– ma bucur ca esti mai linistita. Ai vazut, a fost bine. Merci pt explicatiile pe care i le-ai dat lui remaliss. Asa am inteles si eu. Sper ca medicamentul sa te ajute cu contractiile. Cumnata mea mea a luat nospa in fiecare zi de pe la 8 luni, tot pt contractii. Cica relaxeaza si uterul.
cristina26
multa sanatate fetitzei!
kitzy
-ma bucur ca totul e in regula. Suntem aici cu galeria
.
Liana, irinabobe, mav, miruna22, consi, ileana_marius, jojo-miha, Laura Ioana
O serara frumoasa tuturor!
myry
34+
Sara Denisa DPN 25.05.2008
Pozele mele
Mami si tati te asteapta 
Mai e putin
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
Pepsi spune:
alinushca si eu aveam dureri in stinga, puneam pe seama ca eram operata acolo,
laura, ce tare ma bucur sa te gasesc si aici draga mea, imi era dor de tine, multumim de urarile de sanatate sintem mult mai bine, mai ales ca a dat vara, da ma nu credeam sa zic asa ceva, am avut 20 C azi! si sintem in mineca scurta(mai putin david) si avem inca zapada in curte pe unele locuri.da david merge cu aia cu roti, si in 4 labe peste tot se deplaseaza de citeva luni, sintem cu ochii ca pe butelie.da ma asa aveam eu cu degetele mai tii minte, si cind l=au scos i le-am numarat!![]()
musette, ultima data cind am fost la cursuri la liga de lapte ne invatau sa zicem la cele care nasc cu cezariana ca se pot stimula cu pompa cu 1 saptamina mai repede de data cezarienei, asa cind va avea operatia nu va veni laptele mai tirziu din contra va veni mai repede.e f important sa fie pus copilul la sin in prima ora de viata, sau cel putin in primele ore de viata, contactul piele pe piele e ff important si el
jojo, sint bine acuma, david suge in placere la cerere, da asa este si la noi pina acuma la 10 luni nu am avut nici o problema cu el!e f bine ca ai alaptat=o exclusiv cele 6 luni.sanatate micutei imi pare tare rau ca si ea are otita, doare asta de numa!vezi ca e ff important sa-i dai antibioticul pe toata perioada de cit ti-a dat medicul(aici e 10 zile), david e la al doilea tratament ptr aceeasi otita
dana, merci mult de aprecieri!da, nu am folosit premergator ca eram contra
merci mult de urarile de sanatate, vai aproape 31s, mai ai atit de putin....
irina, cind ies in curte tot zimbesc ca ma gindesc la tine cum se catara aia sa vada ce e la tine in curte! aici in fata nu am gard deloc, in spate am din gard viu si o parte din sirma transparenta alba ca sa nu iasa copii in sosea.aici nimeni nu se uita la tine in gura, da deloc, nimeni nu ma intreaba ce am in plasa cind vin de la cumparaturi(cum era cind stateam in romania la bloc) seara nici nu tragem tot timpul draperiile, doar de la dormitoare.....e diferit si-mi place!iar gardul viu ca sa pot face baie in pescina in pelea goala
noaptea
sotul inca e umflat la "botic" da de luni merge la munca, azi a mincat ceva mai mult decit pireuri, a fost simplu ca i-am dat ce nu minca david
tin pumnii in continuare ptr tine, lasa ca nu memoria conteaza acuma. ma sa fie o reteta....nu stiu
ca pe david cred ca l=am facut sub dus
ca n-aveam lustra!ehe gata oricum ii vei da nume aici pe forum bebe tau ramine oficial gigi![]()
alinushca si eu inclinam sa zic nu din cauza sa nu amestecam sau sa dublam subiectele.....dar ma supun majoritatii care pina acuma e DA
kitzy, dai alarma daca e ceva, sa ne bagam la majorete
remaliss, bulversant, inca mai pling.....
lau, acuma dupa plins ris, am zimbit la mesajul tau, asa este nici nu m-am gindit ai mei pitici incep sa formeze o echipa. tin pumnii sa dea tratamentul roadele si la voi doi ca o meritati din plin, drum bun draga mea
ileana, multumim de aprecieri, da si david de pe la 9 luni merge in picioare dar doar cu sprijin, iar in 4 labe de pe la 6-7 luni. si al meu suge la cerere cind sint in zona, desi incerc sa ii fac program sa nu sufere cind sint la munca, nu ma lasa sufletu, asa ca tita e prietena lui cea mai buna in toate pozitiile. sint citeva fete care te stiu de la durerea, nu scriau doar citeau, da acusi fac astia mici 1 an, si printesele lui mari la fel
mony, merci mult
teo, felicitari ptr bebe mic si curajos! esti f sufletista ca si cu bebe mic, si la primul esti, si inca te mai implici in tot felu de actiuni, voi v-ati mutat pina la urma?
myry, sint mult mai bine, gata i-am dat in cap, mi-a iesit pozitiv un streptococ in git, deci traiasca antibioticul!david e si el mai bine, dominic un derbedeu
si tu vei fi supermamica, cind nu avem de ales gasim in noi puteri supraomenesti!spor la facut bagajul
sint f linistita si fericita ca a venit primavara odata, ca ai mei copii se joaca acuma in spate in curte cu bunica, ca ne cinta pasarelele, mai verdeata lipseste ca inca e totul uscat.....dar A VENIT PRIMAVARAAAAAAAA .multumesc ptr toate gindurile bune scrise/nescrise ca vad ca ne-am facut bine!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
jojo_miha spune:
Flavia e tare faza cu mulsul inainte la cezariana.
E 2.13,acum ma duc in pat,noapte buna!Poze cu bolnavioara.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
sufletistele spune:
am trecut=o pe lista si pe laura, am mai complectat cu unele date de nastere, si imi lipseste data de nastere de la
ileana, musette, mav, maryb, marynik, slimatei si jojo
va rog daca vreti sa-mi dati datele sa facem petrecere mare!
pepsi
Pepsi spune:
jojo, e frumoasa foc printesa ta! ce rochita frumoasa are ea!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
mav spune:
Neatza!
Scuze ca va scriu in mare, mare fuga!
Lau, te rog sa-i trimiti tu PM lui AngeliquedeS, despre ea iti ziceam ca s-a "reglat" cu tratament homeopat si a ramas insarcinata cand se astepta mai putin! Eu i-am scris despre tine, pe mess, dar vad ca zilele astea n-a mai intrat deloc pe net, nici pe mess si nici pe forum, ca ea ne deschide subiectele la odiseea de Cta si la capitolul de acu' am ajuns deja la pagina 24 si ea inca n-a aparut... Oricum, tu sa-i scrii, ca eu i-am zis despre tine si ea o sa-ti raspunda cand poate, ca e o draguta!
Flavia, te rog, poti sa ne explici cum anume sa stimulam lactatia cu pompa cu o sapt. inainte de nastere?! Pai asa bb nu pierde exact minunatia si bogatia colostrului?! Sunt nelamurita....?
Ma bucur ca sunteti mai bine acum! Hmmm... s-a multumit ditamai sotul tau cu ce-a ramas de la al mai mic membru al familiei?
Ma bucur ca in sfarsit a venit primavara si la voi! Multa sanatate!
...Eu inca sunt data peste cap, ieri a fost o zi foarte trista la noi la odisee, am plans toata ziua, ieri au plecat doua fete... si pana acum, in total, au plecat opt....
...Si ca sa inchei mesajul intr-o nota optimista, va marturisesc ca eu deja il simt pe bb cum se misca in burtica, de cateva zile (Alinush, iti amintesti ce zi era cand ti-am zis ca "mi s-a parut" ca misca prima data?), n-am fost convinsa ca el e (ma gandeam ca-i prea devreme), insa de aseara + azi dimineata l-am simtit destul de binisor!
Va pup pe toate, nu va mai enumar, ca va stiti voi si nu fac exceptii!

12+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
irinabobe spune:
Flavia ma bucur ca a venit si la tine primavara. cred ca de la atata antibiotic cat ati bagat in voi ati omorat si iarna.
Si mie imi da o senzatie de veselie, si optimism caldura si verdeata. daca vrei verdeata iti trimit prin posta un fir de leustean din curte ca sa creasca si la tine mai repede. Sotu se bucura de noile retete pt el, isi aduce aminte cum e sa fii bebe? Pai cred eu ca trebuie cat mai repede sa il treci pe carnita ca numai cu piureuri nu vezi tu curand surioara pt dintosi.![]()
Mav felicitari pt primele miscari! cred ca o sa ai un bebe tare jucaus daca de acum se face simtit.
Kitzy eu pompoane dalea pt galerie nu am dar sa stii ca am langa mine buretii de baie. deci cand tre sa incepem da un semn.
Myry tu urmezi cu galeria daca nu ma insel nu?
Jojo frumoasa foc printesa ta. are niste ochi superbi. o pregatesti de bal deja?
Teo ma bucur pt bebe zambaret si vesel, cred ca e jucaria gradinitei
.
Lau luna asta prestezi sau mai astepti?
Eu respect schema de prestat a doctorului si speram ca luna asta iepurasul sa il aduca pe gigel... da ramane de vazut ca mari sperante nu prea imi fac.
Va pup pe toate fetelor!
kitzy spune:
Neata!
Alinuscha am nr de telefon a lui Laura ea o sa va anunte.
Myry sa nu lasi agitatele sa se odineasca ![]()
Pepsi daca ma apuca durerile ziua, dau o alarma sa se auda peste mari si tari
daca nu, va anunta Laurici 
Irina ai fost tare cu buretii de baie 

39+ cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!