Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Pepsi n-am nascut inca tot pe acasa is, dar Diana e cam agitata in ultima vreme, poate se arata pe saptamana viitoare
Multumesc ca am fost trecuta in listutza!

39 cu Diana

AMR max 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Ceva ce m-a cutremurat din temelii...

http://www.youtube.com/watch?v=fzrzqP0uZrk

Revin...

Alina, o mamica fericita!!
"http://good-times.webshots.com/photo/2399957720103352376dUTSIw"Printesa nostra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna seara !

mav multumesc, da, chiar m-ar interesa, ca nu are ce sa-mi faca rau. La mine sotul e ok, in limite normale, cel putin asa era acum 1 an jumate, oricum trebuie sa repete spermograma. Poti sa faci prezentarile.
musette si eu sper sa dea roade, acu' traim si vedem.
Flavia sper ca acum sunteti mai bine, mai ales ca sunteti sub tratament. Am vazut pozele si filmuletele, ce figuri sunt amandoi, piticul mic "munceste" la carucior, cel mare ii elibereaza drumul, de acum sunt o echipa. Nu esti mama egoista, nici nu as putea sa ma gandesc la asa ceva, sa vedem acum cum sta treaba si cu tratamentul de la colega lui mav, poate da rezultate si la mine. mamica si flacaii.
dana cum e, ai mai avut contractii? Ma bucura ca te simti bine aici si ca poti sa vb deschis, asa o sa fim toate si mai apropiate decat dincolo si poate o sa ne cunoastem mai bine, incat sa fim la consens, sa nu mai apara discutii. Eu am 33 de ani si sa stii ca nu-mi pierd speranta si increderea ca daca mi-e dat sa fiu mamica, voi fi cu siguranta, ceea ce doresc la toate fetele de aici. gigica si gigelu, ce marfa suna !
cristina26 oof, imi pare rau ca micuta Ingrid are febra si nu se simte bine.Sper din suflet sa se faca bine cat mai repede.
miruna nu ma mira "schimbarea" uterului, pentru ca eu de cand ma stiu si am tot fost la echo, abia acum vreo 6-7 luni am aflat ca il am retrovers....pana acum era infantil si atat. si sa fie bine.
ileana taare cred ca eu ca din micututl tau o sa iasa un manechin, sau vreo vedeta, ca prea se pricepe la stat la poza . Pana una-alta, sa fie sanatos si sa creasca mare si cuminte.
Tizo fetita si mamica, o sa salvez datele si cand le am pe toate o sa le pun pe lista, ok?
jojo ooof, si tu ai avut noapte alba? Cred ca e vreun virus prin aer, ca si Flavia si cristina26 vad ca se lupta cu aceleasi probleme. Sper sa treaca repede si sa fie pitica sanatoasa.
kitzy inca 2 in 1 deci, asa ca nu am ratat galeria, sa ne tii la curent, da?
remaliss , sper ca nici un parinte sa nu fie vreodata pus intr-o situatie din asta.....
Liana, mcrisa, monysorescu, alinushca, Teo si restul fetelor unde v-ati ascuns? si la toate.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Flavia eu sunt in tara acum, am intrerupt serviciul pentru 2 ani, asa ca mai am un an de stat acasa. La odisee nu stiu daca fetele isi mai amintesc de mine, am intrat foarte rar acolo chiar si pe timpul sarcinii. Imi pare rau ca am rupt legatura cu forumul, dar Mario chiar imi ocupa toata ziua. Cand doarme abea apuc sa strang dupa el si sa ma ocup si de gospodarie. Merge in picioare de la 10 luni, dar inca mai suge la san, chiar toata ziua daca l-as lasa. I-am vazut si pe baietii tai, ce mari si frumosi s-au facut! Ce repede a trecut acest an.
Laura am vazut-o si pe micuta ta. E o scumpa. Chiar daca nu am mai scris am urmarit din umbra momentul nasterii ei. Multa sanatate Theei.
danangie, musettepink, irinabobe, L5845 multumesc mult. Cand era mai mic chiar ii placea la pozat, acum nu prea mai are rabdare sa stea pe loc.

Ileana si Mario Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Azi mergem si noi la medic, sa vedem daca aducem acasa noutati sau nu.
Inca nici un semn....

39+ cu Diana

AMR max 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Noi am fost la doctor,avem otita si o tratam,mai are un pic de temperatura,sa vad cand se va trezi.
Kitzy bafta la medic!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03
printesa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Miha74 offf ce nasol cu legea asta. Io iti tin pumnii sa fie totul bine pana la capat si sa reusiti sa adoptati cat mai repede posibil.

Musettepink asa a fost si la mine la inceput cu bebe. La un moment dat il simteam zilnic, pe urma vreo 2-3 zile nu il mai simteam si am intrebat-o pe doctora mea ce si cum si mi-a zis ca e normal la inceput ptr ca bebele inca are loc suficient sa se miste fara sa il simti tu. Eu abia de pe la 20 de saptamani am inceput sa il simt clar zilnic. Iar despre contractii – sunt atunci cand ti se intareste tare burta. Si uneori te si doare uneori nu. Alea nedureroase sunt intr-un fel normale (se intampla spre exemplu – cel putin la mine – si cand trebuie sa ma duc la baie, cand am vezica plina, sau daca am probleme cu stomacul, daca stau mai mult in picioare, etc). Mai nasoale sunt alea dureroase si mai ales daca sunt si la intervale regulate. Io sper sa nu ai parte de asa ceva decat atunci cand o fi sa nasti.

Danangie ce nasol ca si tu ai contractii de astea. Io saptamana trecuta, inainte sa ajung la spital cu perfuzii am avut la intervale de 5 minute si m-am speriat si am sunat la doctora care m-a chemat la spital. Sper ca acum daca iei medicamentul asta sa iti fie mai bine si sa stea bebe bine la tine in burtica pana la capat.

Miruna22 asa e cu asteptarea. Macar cat zice doctorul. Mie mi-a zis 6 luni. Acum difera de la doctor la doctor insa parerea mea e ca nu degeaba ne zice sa stam pe tusa o anumita perioada. Iar la faza cu uterul cred ca e de bine, nu? Multa sanatate si un bebe sanatos cat mai curand.

Pepsi ma bucur ca ne aduci vesti mai bune despre tine si piticii tai. Multa sanatate in continuare si sa va simtiti din ce in ce mai bine.

Cristina26 multa sanatate printesei tale.

Alinushca nu stiu ce sa zic de durerea asta a ta. Si io mai aveam asa din cand in cand dar nu neaparat doar intr-o parte. Cand in stanga, cand in dreapta si nu foarte mare durerea, mai mult ca o intepatura si mi-a zis doctora ca e normal de la ligamentele care se intind.

Jojo miha multa sanatate si printesei tale. Sper sa se faca bine cat mai repede.

Kitzy ce putin mai ai. In curand incepem galeria. Bafta la medic si sa vii cu vesti bune.

L5845 nu m-am ascuns, sunt aici dar nu mai intru chiar zilnic ptr ca stau mai mult in pat din cauza fricii de contractii. Mi-a fost mai bine in ultimele zile asa ca o sa continui sa stau cat mai mult in pat dar nu va las de tot. Mai intru io din cand in cand sa vaz ce mai faceti.

In legatura cu intrebarea de pe prima pagina eu sunt de acord sa fie trecuti.
O zi buna fetelor! Va pup pe toate!

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monysorescu , stai cumintica in pat sa te ocoleasca contractiile!Tin pumnii sa dispra si sa nu le mai ai pana in momentul nasterii!Pup burtica si pe bebe!

L5845 un pup mare si tinem pumnii ca tratamentul sa dea roade.

Liana tu pe unde umbli?vreun butoi ceva?????????

Va pup pe toate,am putina treaba si revin mai tarziu.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

oh, Doamne, am ajuns la ultimul mesaj postat, ca de cand citesc... si-acu' ma intrerupse sotul, uf (dar mi-e drag sa vorbesc cu el).
scuze ca am lipsit, am fost marti la dr cu bebe, luni a facut doua luni si: 6.620 kg, 63 cm si un zambet laaaaarg dupa vaccin,am ramas cu gura cascata,n-a plans deloc si nici dupa n-au fost probleme.rade mereu, e cu ochii numai dupa mine,bine, il si iau peste tot cu mine, la gradi e cel mai haios. si i-am luat un body pe care scrie "eu sunt seful", au ras fetele. acum tot nu m-am linistit, pregatesc un mare eveniment caritabil pt copiii orfani si m-am lovit de indiferenta atattor oameni... sunt dezamagita.acum fug sa ma aranjez si revin putin mai tarziu ca mai am timp pana la 3 cand incepe. UIS MI LAC, intelegeti voi...

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

asa,si referitor la intrebarea de la inceput,pe mine nu ma deranjeaza sa fie trecuti ingerasii, dar ma gandesc ca nu le face bine gravidutelor, asa ca mai bine nu.
pupici tuturor

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput