Copii cu talie foarte inalta nascuti dupa 1996
Raspunsuri - Pagina 5
eliza200 spune:
Revin CU MASURATORILE ELENEI ,12 ani impliniti si 180.4 cm inaltime masurata la cabinetul medical .Si picioarele le are foarte lungi proportionat cu corpul 115 cm . Ma intreb si eu oare cat o sa mai cresca . Are toate sansele sa ma depaseasca nu?
Noa spune:
Ce bine ca nu suntem singurele! Ioana are 5 ani si 8 luni si o inaltime de 129 cm.E foarte inalta, toata lumea ma intreaba(si nu de acum)in ce clasa este.
Problema la noi este ca nu e nici slaba, dimpotriva are tendinta de ingrasare.Eu aveam inaltimea ei la 10 ani( m-am uitat in fisa medicala),deci clar seamana in neamul sotului.Mi-e frica sa ma gandesc cat va mai creste pana la anul cand va intra in clasa I.Nu as vrea sa arate ca magarul intre oi.
corap spune:
Mai, nu ma speriati cu dublarea inaltimii de la 2 ani... ca fie-mii i-ar iesi 2 metri si 10 (ma rog, si fi-mio tot pe la 2 m ar bate)
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
eliza200 spune:
priviti ce am gasit http://www.youtube.com/watch?v=ki5ORdM0gAc
Fata asta avea la 6ani 155cm ,8ani 170cm si s-a oprit vad la206 cm .Deci se poate si mai mult. Oare ce inaltime o fi avut la 10 ani? ca nu arata in filmulet.Ati mai intalnit copii de 8 ani cu o inaltime asemanatoare mai ales fete ?
lavi02 spune:
Eliza, i-a venit ciclul? Am impresia ca dupa venirea ciclului fetele nu mai prea cresc in inaltime, sau cresc f f putin, mie asa mi s-a intamplat.
eliza200 spune:
Nu nu inca ,nici nu are un corp maturizat cu toate ca e asa de inalta. La fata arata ca un copil de 10-11 ani .Sa inteleg ca ai crescut foarte mult inainte si dua aia te-ai oprit brusc?
adc spune:
Eliza, sunt si eu o mamica de fetita foarte inalta. Sunt doar curioasa, mai tii minte ce inaltime avea fetita ta la 3-4 ani? A mea avea 93 cm la 2 ani si acum la 3 ani si 9 luni are 110 cm. Dupa graficele de pe internet, incepand de la 2-3 luni a fost tot timpul (si este in continuare) cu 1-2 cm peste valoarea maxima, pe o curba constanta.
Medicul nostru pediatru spune ca e excelent, ca va fi cu siguranta inalta, dar ca nu e obligatoriu sa ajunga la peste 180 cm la maturitate.
By the way, eu am 1.80m, aveam la 10 ani 1.55 si 40 kg (evident cea mai inalta din clasa). Alte repere nu stiu, valorile astea le-am gasit scrise in fisa de evidenta de la dispensar.
Contrar "asteptarilor" sotul meu e cu cativa cm buni mai scund decat mine.
Si am vazut ca cineva intreba de primul ciclu, eu l-am avut pe la 12 ani, dupa care am mai crescut aproape 10 cm, iar inaltimea de acum o aveam cred la 15 ani.
Sunt foarte curioasa la ce inaltime vom ajunge .
Mami de Alexandra (18.02.2006)
eliza200 spune:
Din caietul de insemnari de crestere al al Elenei pana la 7 ani :
inaltimea la 2 ani - 104.14cm
inaltimea la 3 ani - 114.3cm
inaltimea la 4 ani - 128cm
inalimea la 5 ani - 137.7cm
inaltimea la 6 ani si 7 luni - 140.78cm
inaltimea la 7 ani si 4 luni - 142.4cm
A fost foarte inalta de la inceput.
Adc daca itu mai aduci aminte ce inaltime aveai la 7 si 10 ani ? Banuiesc ca erau fete si mai inalte ca tine in scoala mai tii minte?
cllaudia spune:
1,80 m la 12 ani !!!!???? Si tu inca speri sa se mai inalte ? Eu una cred ca subiectul asta nu e pe bune.Adica nu-mi imaginez cum o mama se poate bucura ca fata ei depaseste cu ff mult inaltimea unui copil normal de 12 ani. Obsesia asta cu modelingul nu cred ca iti face bine nici tie si nici fetitei tale. La 12 ani ar trebui sa aiba alte preocupari, nu de a incerca sa atinga niste limite maxime pe care f putine femei adulte le ating, adica inaltime de peste 1,80.... Sunt multe persoane adulte cu inaltimea asta dar pe care au atins-o in timp, nu inca de la 12 ani...Nu ne-ai spus, a luat vitamine de crestere pt a ajunge asa, a facut vreun sport anume? Si banuiesc ca asa cum zici ca este peste limita maxima la inaltime, banuiesc ca nu atinge limita minima la greutate. Ca este bine cunoscut ca fetele care sunt obsedate de modeling in copilarie, la fel sunt de obsedate si in a nu se "ingraja" cu vreun gram...
Nu te supara pe mine, dar eu tind sa cred ca nu e adevarat ce spui tu. Adica faptul cum ai pus problema... Daca veneai si spuneai ca esti ingrijora de inaltitmea fetei tale, intelegeam, dar sa vi si sa te lauzi, si sa mai si intrebi alte mamici, ca sa fi sigura ca nu cumva sa mai existe alta fetita mai inalta ca a ta....