Copii cu talie foarte inalta nascuti dupa 1996
Raspunsuri - Pagina 4
Lala_D spune:
La serbarea de sfarsit de clasa a IIa in iunie aveam o fetita cu 1.48 m ( am intrebat mamica deoarece cunosteam fetita de la gradinita, fusese in grupa cu baietelul meu si chiar mi s-a parut ca a crescut foarte mult in ultimul an )si inca o fetita un pic mai inalta ca aceasta ( deci cam 1.50 -1.52 m )
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
canon1 spune:
Colega copilului meu de la gradi, are la 4 ani 123....si in jur de 15kg!!! Si mama e foarte intalta si tot asa slabutza tare!!!
eliza200 spune:
fetele cresc foarte mult la varsta asta ,ar unii baieti sunt foarte mici de statura .De exemplu in clasa fetei mele sunt sunt doi baieti care nu au inca 130 cm la 11 ani impliniti.Sunt cei mai scunzi copii din clasa. Unul dintre ei are chiar 123 cm iar la serbarea de sfarsit de an a stat chiar langa fata mea care purta si ceva tocuri la sandale de circa 6-7 cm ,saracul de el nu-i mai ajungea nici macar la talie.Insa cu toate ca e asa de mare diferenta de inaltime sunt si foarte buni colegi .
aurora56 spune:
fetita mea, Elena are 11 ani si are 153 cm si 37 la pantofi.Problema e ca noi parintii suntem scunzi si avem 165 si 162 cm asa ca nu stiu cu cine o sa semene .Ma bucura ca e inalta (eu am avut ceva complexe cu inaltimea mea)dar e foarte slaba are doar 32 kg ceea ce e putin pentru varsta ei.A luat si vitamine dar nu vreau sa abuzez cu ele pentru ca nu vreau sa se ingrase prea tare iar ea refuza sa manance paine.Are o colega nascuta in aceeasi zi cu ea cu vreo 10 -12 cm mai mare la inaltime si foarte dezvoltata (nu grasa).Cateodata ma intreb daca generatiile e azi nu sunt un pic prea precoce.
eliza200 spune:
am masurat-o pe Elena zilele trecute si a rezultat ca a mai luat 4 cm in vara asta a facut 175 cm . Oricum ea nici nu se gandeste sa nu ajunga la 180 cm . Pentru varsta ei cred ca e deja mult.
monet spune:
le consider inalte pe-ale mele. de cind s-or nascut, or fost tot afara din grafice
lia are 112cm la 4 ani si 4 luni
maya are 98cm la 2 ani si 10 luni.
amindoua-s cam slabute, cum altfel daca cresc asa fain?!
eu am 177cm, puteam sa mai cresc. si-mi aduc aminte ca eram cea mai inalta din clasa, de prin clasa a saptea. cred ca eram la un bun 170cm pe-atunci deja (12-13 ani).
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"August 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA