Copii cu talie foarte inalta nascuti dupa 1996
Raspunsuri - Pagina 3
april spune:
Andrada are 8 ani si 4 luni, 135 cm, 34 la picior. E pe la mijlocul clasei la inaltime.Dar seamana pe ta-su
Eu eram ultima din clasa la inaltime in generala iar in liceu am ajuns la mijloc. Unii cresc mai mult in perioada copilariei, altii in adolescenta.
Anina_n spune:
Patricia, nepotica mai mica, are 136,5 cm la 8 ani si 8 luni si 35 la picior. In clasa nu este printre cele mai inalte ca e in cl. a III-a, mergand la scoala putin dupa 6 ani.
Anto, eu exact invers am crescut. In generala am fost printre fetele mai inalte din clasa, iar la liceu eram printre ultimele la inaltime. La 16 ani m-am oprit la 164 cm.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Anina_n spune:
Anto, nici nu-mi inchipuiam, pentru ca eu te vedeam micuta in poze. Micuta pe langa sot, imi dau seama, acum.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
april spune:
la 1.86 cm cat are el....cred si eu ca sunt mica...oricum nu ma considersuficient de inalta...macar 170 cm de-as fi avut
cortez spune:
stai sa vedeti la noi...baiatul meu are 8 ani si noua luni, 140 cm si este al doilea ca inaltime din clasa desi ceilalti sunt mai mari cu cateva luni decat el, 50 kg si 36-37 la picior..sper din tot sufletul sa se mai lungeasca sa mai scape de kilograme si cred ca are toate sansele luand in calcul conformatia osoasa.
Lala_D spune:
Baiat, 8 ani si o saptamana , 136 cm , 34 la picior si vreo 28 de kg .
Este pe la mijlocul clasei la inaltime dar si cel mai mic ca varsta ( uni au chiar 9 ani jumatate ) El a inceput scoala la 6 ani si 3 luni.
De mentionat ca au in clasa fetite cu inaltime de 150 de cm , la 9 ani ( intra in clasa a III a in toamna ).
Si noi am primit explicatia pediatrului cu dublarea inaltimi de la 2 ani la varsta adulta . El avea atunci 94 de cm.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
cana spune:
Hai ca scriem si despre noi
Adelina are 8 ani si 9 luni si are 1,45 si 35 de kg si poarta la picior 35 si nu e cea mai inalta din clasa Sa tras in partea noastra inalti
Anca
adrianafedorca spune:
va scriu si eu chiar daca baietelul meu e mai mic si anume 3 ani si 3 luni
are deja 112 cm si 30 la incaltari cine-l vede zice ca are 5-6 ani si ma intreaba de ce nu pronunta cuvintele bine
sotul meu are 190 cm iar eu 165 cm, sotul meu in clasa a 5 a avea deja 190 de atunci n-a mai crescut...
eu sper sa nu creasca mai mult de 190-195 cm ...
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
eliza200 spune:
deci asa cum spune Lala mai sunt si fetite de 9 ani care au deja 150 cm . Lala copii aceia au 150 cm sa mai mult?