Copii cu talie foarte inalta nascuti dupa 1996
Raspunsuri - Pagina 6
eliza200 spune:
Nu intelg ce vrei sa spui cu asta ? A fi inalt sau scund nu tine de vointa fiecaruia.Am postat aici nu ca sa ma laud sau ca as vrea sa ajunga de 2 metrii jumatate !!!!Doar am precizat ca fiind inalta ar ajuta-o intr-un anumit domeniu. Si nu pot sa constat decat cu stupoare ca mai sunt si acum pesoane care privesc cu prejudecata si cu o doza de rautate anumite lucruri ,care tin de generatia care nu a folosit si nici nu va folosi vreodata internetul .
Eu zic ca in momentul de fata ,fiica mea nu este singura pesoana inalta de pe lumea asta raportat la cei de varsta ei .Poti remarca pe starda ca generatia de adolescenti de acum este mult mai inalta ca cea de acum 20-30 de ani.Se maturizeaza mult mai repede au acces la o gramada de informatii fata de cei din trecut.
grati.ela spune:
Ozi are colega de 166cm/aproape 11 ani; nepotul meu are 134cm/6 ani. Ma sperie chestia cu dublarea inaltimii de la 2 ani...Ozi avea 82cm deci 164 final iar Dudu (87cm acum) sper sa prinda 90cm in 3 luni asta ar insemna max 180.
adc spune:
Multumesc de raspuns, Eliza, foarte inalta Elena, intr-adevar, inteleg ca isi doreste sa fie inalta, 1.80 e excelent pt un manechin deja, si probabil va mai creste... ai grija doar sa isi dezvolte suficient musculatura pt a-si sustine corect coloana, pe cat e de frumos sa fii inalt, pe atat de dizgratios e sa fii usor cocosat... vorbesc din propie experienta... dar probabil ca stii deja toate astea.
Precum am scris si in postul precedent, la 10 ani aveam 1.55 cm (masuratoare medicala) si 40 kg si eram cea mai inalta fata din clasa, in oras mai erau 4-5 fete de varsta si inaltimea mea aprox (am copilarit intr-un oras micut).
Citat: |
citat din mesajul lui eliza200 Din caietul de insemnari de crestere al al Elenei pana la 7 ani : inaltimea la 2 ani - 104.14cm inaltimea la 3 ani - 114.3cm inaltimea la 4 ani - 128cm inalimea la 5 ani - 137.7cm inaltimea la 6 ani si 7 luni - 140.78cm inaltimea la 7 ani si 4 luni - 142.4cm A fost foarte inalta de la inceput. Adc daca itu mai aduci aminte ce inaltime aveai la 7 si 10 ani ? Banuiesc ca erau fete si mai inalte ca tine in scoala mai tii minte? |
Mami de Alexandra (18.02.2006)
cris_mami spune:
hei elii,si eu am o fata inalta,are 13 ani si 1.79 dar ne-am obisnuit deja cu gandul,asa a fost sa fie,nu e asa de rau sa fii inalt,as avea o intrebare,fiica ta ce inaltime are in momentul de fata?:D
adc spune:
eli, si pe mine ma intereseaza... cat e acum de inalta fata?
Mami de Alexandra (18.02.2006)