*Shoppaholicele Redouto-masochiste (91) -GREVA ***
Raspunsuri - Pagina 5
Laura Ioana spune:
Fetelor, deci sa nu dau o comanda acum? Mai astept sa vad care-i treaba cu greva? SI eu mai astept un colet, dar nu mai stiu de pe ce data, oricum inceputul lui aprilie.
A folsit cineva CEC-ul primit pe mail? Dar codul primit tot atunci: 22500? Asta pt ce, pana mea, e?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
ralualexandrei spune:
Laura codul 22500 deocamdata nu functioneazaa,o fi de la greva,dar in principiu scade 24 euro daca ai cumparat peste 45 euro din colectia primavara-vara .
Deci d-aia nu vor sa ne ia comanda si banii
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
alinam spune:
neata!
Greva? cum adika greva? eu astept un colet din 3 aprilie cu cadouri pt paste, sa le fie rushine.
Mai ce imi faceti voi mie cu focsaniul asta, pai eu fac cam o ora jumate pana acolo, chiar mai putin, de rosca si parndorf stiam am fost de vreo doua ori .... plimbare de we cu tenta de cheltuit banii hehehhe, si cum LR e in greva si eu nu ma pot abtine de la cumparaturi ...... parca vad ca ma plib spore focsani curand.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by adeea_ro
mirunajr, spune-mi si mie ce capitol ai gasit despre magazinele din Focsani. E prima data cand aud despre ele. Eu voi trece pe acolo inainte de Paste si as vrea sa fac o vizita
Abia acum am reusit sa mai intru pe forum...dar vad ca ti-a raspun monica deja...
pup!~
mirunajr spune:
Astazi poate am si eu timp sa ma forumez mai mutl cu voi....Este ziua mea si sefii mei m-au degrevatun pic, cica drept cadou
Asa ca voi fi pe aici!!!
miki68 spune:
Miruna, la multi ani! Multa sanatate, fericire si carduri dolofane!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by miki68
Miruna, la multi ani! Multa sanatate, fericire si carduri dolofane!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Merci mult Miki.Si ti ela fel...si mai laes sanatate..sper ca esti bine.
Laura Ioana spune:
Ralu multumesc pt info! Ce ma 'nerfeaza astia cu greva lor!
La multi ani, Miruna Foarte frumos din partea sefilor tai
Sa inteleg ca nu putem da comenzi? Eu nu am verificat, inca, dar tare ma mananca dejtele....sa risc?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
mirunajr spune:
Da mai Laura...sint o rasftata azi!!!
Am si eu o comanda pe drum
si tot mai sper sa ajunga
sint caoduri de paste in mare...as aca daca nu vin..am cam immbu;inat-o..tre sa umblu prin oras..
danais spune:
Salutare Redoutiste,
Mi s-a intamplat o chestie ciudata. Am primit un mail cum ca imi expira cosul, dar cosul meu este gol (l-am si verificat). Astept doua comenzi, una din 31 martie, cealalta din 6 aprilie, sper sa si vina, cu greva asta. Mai e cineva care sa astepte comenzi din 31 martie (ma rog, 1 aprilie, ca am validat-o noaptea tarziu)?
Pe de alta parte, cum aflu care e numarul meu de client, ca am navigat prin tot site-ul si nu imi dau seama?
Multumesc pentru ajutor,
Daniela si Denisa (5 ani si 3 luni)