*Shoppaholicele Redouto-masochiste (91) -GREVA ***
Raspunsuri - Pagina 4
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
Edit din nou: oare o aparea si Sabine pe acolo, prin filmulete?
Era una urata si batrana pe acolo.Ea era!
miki68 spune:
Mey, da prost imbracati mai sunt O hainitza redutista faina n-am vazut pe ei! Or fi saraci sau n-au gust?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Lorenza, da , da, am vazut-o si eu p'aia, avea parul cam rar si prost vopsit! Sigur ea e!
miki, trebuie sa revad filmuletele si sa ma uit la haine, chiar nimic redoutist nu ati vazut pe ei? Or fi hainele doar pentru "demodati" ca noi din Europa de Est
adeea, cum intri in Focsani intrebi orice trecator si iti spune, sunt multe fabrici/magazine de fabrica acolo. Unele chiar la intrare in oras.
Bratu Monica spune:
Miki,Claudia pe Sabine,Christine le cautam si eu cu privirea!
Comentam cu sotu acelasi lucru ca n-au nik pe ele hainute redoutiste.poate-or fi satule!
Adeea daca vii din Bucuresti ,intri in Focsani si faci in 10 m prima la stanga ,acolo e fabrica rosca vis-a vis de o statie de benzima MOl.
Daca vrei sa mergi la fabrica Simiz venind dinspre Bucuresti mergi inainte pe Centura orasului Focsani(nu intri in oras) si treci de un sens giratoriu,mergi tot inainte iar la prima intersectie mare in dreptul complexului en gross ONASIS faci stanga.Mergi cativa metri si pe stanga vezi fabrica de confectii PANDORA.
In centrul orasului exista si fabrica de confectii Italiana habar n-am numele dar sunt f. scumpe.
In orasul PANCIU -LA TISITA(in drum spre Bacau)faci stanga ,mergi pana in orasul Panciu si faci a doua la dreapta,poti intreba oricum in centru de fabrica Tricoton si te indruma oricine.
LA RAMNICUL sARAT ajungi undeva la o statie LUCKOIL dar depinde ,daca vii dinspre Bucuresti acolo faci stanga ,mai mergi 4 km si vezi pe dreapta fabrica Mopiel cu pantofii renumiti.
Cam asta stiu,nu stiu altfel cum sa explic.
Monikka
adeea_ro spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Comentam cu sotu acelasi lucru ca n-au nik pe ele hainute redoutiste.poate-or fi satule!
Adeea daca vii din Bucuresti ,intri in Focsani si faci in 10 m prima la stanga ,acolo e fabrica rosca vis-a vis de o statie de benzima MOl.
Daca vrei sa mergi la fabrica Simiz venind dinspre Bucuresti mergi inainte pe Centura orasului Focsani(nu intri in oras) si treci de un sens giratoriu,mergi tot inainte iar la prima intersectie mare in dreptul complexului en gross ONASIS faci stanga.Mergi cativa metri si pe stanga vezi fabrica de confectii PANDORA.
In centrul orasului exista si fabrica de confectii Italiana habar n-am numele dar sunt f. scumpe.
In orasul PANCIU -LA TISITA(in drum spre Bacau)faci stanga ,mergi pana in orasul Panciu si faci a doua la dreapta,poti intreba oricum in centru de fabrica Tricoton si te indruma oricine.
LA RAMNICUL sARAT ajungi undeva la o statie LUCKOIL dar depinde ,daca vii dinspre Bucuresti acolo faci stanga ,mai mergi 4 km si vezi pe dreapta fabrica Mopiel cu pantofii renumiti.
Monikka
mersi frumos de explicatii. eu merg din buc spre bacau, deci m-ai indrumat f bine
daca nu ma obraznicesc... ma puteti "ajuta" si cu niste preturi daca v-ai luat mai de curand incaltaminte de acolo?
mersi muuult
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by adeea_roquote:
Originally posted by Bratu Monica
Monikka
mersi frumos de explicatii. eu merg din buc spre bacau, deci m-ai indrumat f bine
daca nu ma obraznicesc... ma puteti "ajuta" si cu niste preturi daca v-ai luat mai de curand incaltaminte de acolo?
mersi muuult
eu n-am mai fost demult,deci nu stiu preturi actuale.
Monikka
claujro spune:
eu le stiu (preturile) sunt pe site http://www.incaltaminte-mopiel.ro/
Edit: atentie, insa, la masuri, eu mi-am luat pe probate 38 de la ei, desi port 37 in mod normal (fac pt italieni, dupa masurile lor) insa cizmele 38 care mi le-a luat sotul de acolo imi sunt mari...asa ca...nu cred ca merge comandat pe net. M-ar tenta si pe mine ceva insa mi-e teama ca iau teapa ca si cu cizmele.
cizmele 9036 daca le vrea cineva, le vand
socrate spune:
Buna fetelor, nu ne-am mai auzit de o vreme nu am mai avut comenzi. Acum am insa una plasata pe 1 aprilie, de fapt pentru colega mea mai mult, am si eu cateva articole dar nu multe. Sper sa vina totusi, vad ca unele dintre voi au primit comanda de pe 1.
Ce noroc am si eu cu greva
Noemi, mami de Edvin Sebastian 36+
addya spune:
pai daca au salarii asa mici de unde bani sa-si ia haine redutiste?
aku serios, sper sa nu intarzie prea mult coletu, vreau rucsacu cu ratatuiu'....
alexia3 spune:
buna,
drept sa spun , pe mine nu prea ma incanta marirea lor de salariu...ca de undeva trebuie sa vina bani aia de ii vor pune la leafa lor marita si ...asta inseamna ca mai putine coduri cu reduceri, mai putine produse reduse si mai putine reduceri per produs...deci de la cumparatori...adica noi, va veni marirea lor de salariu...