*Shoppaholicele Redouto-masochiste (91) -GREVA ***
Raspunsuri - Pagina 6
axxxa spune:
Salut
Am o rugaminte. Daca sunt fete care au dat comenzi in perioada 8-10 aprilie, imi puteti spune si mie daca v-au tras banii de pe card pt aceste comenzi? Pt ca eu nu pot verifica, intrucat am dat comanda de pe cardul sotzului, care nu este in tzara si lipseste destul de mult timp. Dat fiind ca pe 8 aprilie incepuse greva, ma gandesc ca n-au mai luat banii pe comenzi facute dupa inceperea grevei, pt ca poate nu le onoreaza si atunci sa nu mai astept si mai ales sa nu mai fac demersuri in caz ca nu vin comenzile astea. Imi apar in suivi dar nu stiu daca asta e o garantie.
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Ralu multumesc pt info! Ce ma 'nerfeaza astia cu greva lor!
La multi ani, Miruna Foarte frumos din partea sefilor tai
Sa inteleg ca nu putem da comenzi? Eu nu am verificat, inca, dar tare ma mananca dejtele....sa risc?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
acu 1 ora am dat o comanda. si mi-a venit si mail de confirmare
plus ca tocmai am verificat extrasul de cont pe net. banii pt comenzile din 05.04 si 08.04 au fost trasi din cont pe 10 si respectiv 11.04!!!
deci cineva e totusi pe baricade... zic io optimista
oricum, eu am primit acu 3 zile comanda din 29.03. pachetul partial rupt la transport dar bagat apoi in sac de rafie sigilat . totul complet si conform comenzii. no sa ma tot tina norocul asta...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by danais
Salutare Redoutiste,
Mi s-a intamplat o chestie ciudata. Am primit un mail cum ca imi expira cosul, dar cosul meu este gol (l-am si verificat). Astept doua comenzi, una din 31 martie, cealalta din 6 aprilie, sper sa si vina, cu greva asta. Mai e cineva care sa astepte comenzi din 31 martie (ma rog, 1 aprilie, ca am validat-o noaptea tarziu)?
Pe de alta parte, cum aflu care e numarul meu de client, ca am navigat prin tot site-ul si nu imi dau seama?
Multumesc pentru ajutor,
Daniela si Denisa (5 ani si 3 luni)
Stai linistita ca asta cu expirarea cosului este automata. Le dau la plezneala ca sa te faca sa comanzi, mai ales daca esti mai nous pe LR si nu stii politica asta a lor. Mi s-a intamplat de cateva ori sa-mi goleasca intr-adevar cosul, dar nu intotdeauna. Iar daca spui ca e gol si ai dat deja comenzile, nici nu tre sa le iei in seama.
Nr de client iti apare in emailurile cu coduri de reduceri sau alte emailuri de la ei, cum ar fi, de ex, inclusiv asta cu expirarea cosului. Vezi ca tre sa scrie undeva in dreapta sus, daca nu ma insel, "no./numero de client".
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
karfe spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Mirunajr,
la pariu ca domnisoara ta vrea tenesi CONVERSE
si daca ajungi la Focsani, baga un ochi pe drum la Ramnic si la Mopiel, ca tocmai au scos colectia de primavara; multe incaltari sunt Dolce&Gabana, Sisley, Jonak (vestite pe LR).
Am fost vinerea trecuta, nu mi-am luat decat 1 pereche de sandale Jonak si niste balerini pe care i-am vazut la COMO CORSO cu 300 ron.
Mai nou, in frabrica e si un italian care vinde lenjerie intima, un brad italienesc, nu l-am retinut, dar sunt foarte bine finisate; sutienele, ca de astea am luat, sunt 40 si 50 ron, adica pret de Jolidon dar calitate Etam.
Si eu vin la Focsani de Paste, dupa care plecam la Lepsa.
Ella, mamica de David (24.04.2007)
Eu am fost la Focsani de Summit si mi-am gasit la magazinul de la hotel (nu stiu cum se cheama) pardesiu Benetton la 100 RON.
Ella si eu sunt din Focsani si suntem de o varsta .Ce liceu ai facut?
Eu am terminat CUZA in '93.
danais spune:
Multumesc, Graviduta
Acum nu mai am decat sa astept si sa sper ca vine macar comanda din 31 martie, ca am comandat cadouri pentru Paste pentru familion. Off, grea asteptarea, cred ca trag o fuga pana la oficiul postal, asa, just in case, ca au trecut 2 saptamani de la comanda. O zi cat mai buna va dorim tuturor si redouteala placuta.
Daniela si Denisa
ligeea spune:
buna, fetelor
Mi-am gasit niste balerini draguti dar nu stiu daca corespund marimile-eu port 37 , am piciorul subtire , corespund cu marimile din Franta ?-pantofii sunt Soft Grey si Mellow yellow
Multumesc
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ligeea
buna, fetelor
Mi-am gasit niste balerini draguti dar nu stiu daca corespund marimile-eu port 37 , am piciorul subtire , corespund cu marimile din Franta ?-pantofii sunt Soft Grey si Mellow yellow
Multumesc
ligeea
Eu mi-am luat www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-soft-grey.aspx?productid=324126252&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">astia de la Soft Grey , nr. 39, pe negru. Imi vin bine, chiar s-au lasat destul de mult. In Romania port 38 si ceva, cateodata 39, depinde de producator. Inainte de sarcina purtam 38 fix, dar acum am impresia ca mi s-a latit piciorul. Deci, daca purtam un 38 in RO, cred ca mi s-ar fi potrivit si 38-ul lor. Dar nu bag mana in foc. Ti-am spus, astia 39 mi s-au cam largit, dar sunt comozi, inca nu mi s-a intamplat sa raman desculta, adica sa-mi iasa din picior. Acum depinde si de materialul din care sunt facuti. Oricum, eu cred ca m-am vindecat de cumparat incaltaminte on line.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Laura T spune:
Am primit astazi, in sfarsit, coletul din 14.03, nici nu mai speram sa ajunga. Azi m-a sunat bona ca a sosit un aviz, sa ridic o recomandata, si ca scrie URGENT (nici macar "extern" nu scria). Fug eu repede de la munca si vad ca era chiar "punguta" cu comanda din 14.03, care fusese expediata in 18.03 si ajunsa in Ploiesti in 25.03 (stampila postei noaatre), D-zeu stie unde a zacut pana acum, ca la posta de care apartin cica nu!
Ligeea, eu am comandat o data niste balerini albi de la Mellow Yellow, dar am luat 36 cat port de obicei si-mi erau f mici, i-am dat! deci sfatul meu e iei un numar mai mare!