FIV de toamna V

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna dimineata fetelor!Vreau sa va spun ca ieri si azi nu am reusit sa imi fac singura injectia,mi-a facut-o sotul meu cu taraita.A bagat ieri treptat acul si a fost tare nasol.Azi l-a bagat ceva mai bine,dar m-a usturat ingrozitor.Trece si asta important e sa le fac si apoi rezultatul.Ce ma nelinisteste este ca nu mi se mai opreste ciclu,am o saptamana de cand sunt asa,bine nu a curs foarte mult,dar tine cam mult avand in vedere ca luna trecuta am luat anticonceptionale cred ca nu ar fi trebuit sa ma tina atata.Sper sa se opreasca pana joi cand trebuie sa ma duc.Pe voi v-a mai prelunjit ciclu cand ati facut stimulare?Dupa cat timp v-a dat Utrogestanul?mie mi-a dat Ovitrele injectia care se face noaptea inainte cu 36 de ore pana recolteaza ovocitele.Fetelor va-ti ingrasat de la hormoni,sau e doar un zvon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Buna dimineata!
Multumin Ali, intr-adevar stiam de el, si este foarte util pt. informatii, asa cum sunt si articolele de pe prima pagina a site-ului desprecopii, cele de la "preconceptie" referitoare la reproducerea asistata (parca "fertilizarea in vitro", "si totusi exista speranta" etc).

Pia s-ar putea sa nu reuseasca sa intre azi pe net, si-a mutat serviciul si pana se instaleaza acolo cu totul m-a delegat pe mine sa va salut din partea ei.

Mergi la inceput

Denisa, primul ciclu cand am inceput trat m-a tinut 9 zile calumea, si inca vreo doua cu taraita! Deci cam 11 zile si e consecinta clara a tratamentului. Deci e normal! Utrogestanul se administreaza aici imediat dupa punctie, nu inainte. Si... da, m-am ingrasat ceva in anul asta, nu inspaimantator dar am pus ceva (se poate si de la stres). Oricum depinde de organism...

Mergi la inceput

E atunci m-am mai linistit.Noi nu prea am inteles cand se da utrogest(asa ii zice aici),intelesesem ca se da dupa ET si imi cam faceam griji ca uterul ar trebui sa fie relaxat deja cand imi face ET.Eu am Utrogestu deja cumparat si daca nu zice aia dupa punctie il iau.Vroiam sa va mai intreb dupa punctie iti baga perfuzi si daca mai ramai cateva ore in spital,sau poti pleca imediat?

Mergi la inceput

Nu stiu daca se procedeaza asa si in Germania, dar aici e in felul urmator: anestezie totala (punctia dureaza cam 10-15 minute). Te trezesti si ai deja perfuzii puse (ca sa contracareze efectul anesteziei), dupa care mai stai o jumate de ora hai o ora sa-ti revii total din ameteala si pleci frumusel acasa, pe picioarele tale! E foarte important ca in ziua punctiei (cu 12 ore inainte) sa nu mananci si sa nu bei nici un strop de apa, ca altfel vei avea dupa anestezie stari de voma si de rau general. Dar asta sigur ti se va spune atunci cand e cazul.

Mergi la inceput

Si in Germania se face anestezie generala,dar nu stiam dupa cum stau lucrurile.Vroiam sa te mai intreb dupa cat timp incepe sa te intepe ovarele?Pe mine au inceput deja si ma gandesc sa nu se faca chisturi in loc de foliculi.

Mergi la inceput

Nu e regula generala... Unele nu simt nimic pana la finalul trat, dar la mine a fost exact cum spui tu. De la primele injectii au inceput sa ma intepe ovarele si sa mi se umfle burta (la final eram balon...). Asta inseamna ca se formeaza foliculii, cat despre chisturi nu-ti face probleme! Daca Doamne fereste apar, se intampla dupa ce termini tratamentul, iar punctia se face oricum. Dar e putin probabil sa apara. Obisnuieste-te cu senzatia asta si nu te panica. E semn ca injectiile lucreaza.

Mergi la inceput

Multumesc mult Raluca,esti o fata nemaipomenita,mi-ai ridicat moralul si ma faci sa imi revin cat de cat,cu toate ca stresul nu-mi da pace si nu ma pot gandi decat la FIV,altceva nu imi mai poate trece prin cap,decat intrebari de ce? si cum?ce se face?ce mai trebuie sa fac?etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Salut fetelor si o saptamana cat mai buna!

Ma tot gandesc la Cloe ca a reusit cu ICSI si ma gandesc sa-i spun dlui dr. Niculescu cand ma duc la el peste o luna sa ne faca si noua asta, chiar daca sperma lui e ff buna!! Asta ptr ca la mine trompe, uter, ovulatie =ok, dar endomentru cam prost, FSH cam prost - deci, daca facem ICSI din prima evitam sa aflam eventual ca nu a fost fecundat nimic si s-o luam de la capat.

Stau deasemenea sa ma intreb daca exista o varsta-limita ptr FIV cu ovocite proprii - poate nici nu mai are rost sa incerc asa..., chit ca dl.dr. a ras de mine cand i-am pus problema asta, dar vad ca rata de reusita scade dramatic la fiecare 2 ani incepand de la 35 in sus. Il voi intreba din nou cu proxima ocazie.
Stiu ca dansul nu agreeaza FIV cu ovocite-donor, de la alta femeie, din motive religios-principiale, daca am inteles bine. ok, respect asta, dar merg pana in panzele albe si voi face si asta. Chiar ma gandesc ca poate trebuie sa trec direct la asta, ca e pacat sa imi bat asa joc de timp si bani, dar sa vedem ce spune dl dr dupa ce il voi mai intreba insistent inca odata daca FIV normal are rost si nu cu sansa de doar 10%, ptr ca atunci e clar ca nu se reuseste.

Corina, exact asa gandesc si eu - daca nu am avea nevoie de bani ptr bb, as renunta clar la job si as sta acasa cu , ca m-am saturat..

Denisa, eu incerc, chiar din luna asta sa ma las de cafea, de fumat nu fumez - asta imi va fi ff greu... Deasemenea, voi incerca sa fiu mai vegetariana, sa fac mai mult sport si sa beau macar 1,5, daca nu chiar 2 l de apa/zi - cred ca toate astea pregatesc mai bine organismul ptr FIV - Cred deasemenea, ca o asemenea cura de dezintoxicare te face sa si slabesti un pic, contracarand - macar partial,sper- efectele hormonilor.

Raluca ( nu ma certa), mi-a spus o prietena doctorita ( eu nu i-am zis de ce o intreb..) ca in injectiile dureroase, gen antibiotice sau vitamine, se pune XILINA ptr atenuarea durerii - nu se poate face la fel si la inj. cu hormoni??? Nu e o idee buna???

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ancuta de la injectiile f dureroase(gen moldamin)ci xilina facute de cadre medicale am niste flegmoane de toata frumusetea de care nu scap de cativa ani buni. Asa ca mai bine induri durerea.

Monica

Mergi la inceput