FIV de toamna V

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Anca nu iti mai face atatea probleme cu ovocitele,sunt bune pana nu vei mai avea ciclu,mai ales ca te-a asigurat si doctorul.E adevarat ca sansele scad o data cu varsta dar nu trebuie sa disperi,ai sa vezi ca totul o sa fie bine si traieste din plin viata asa cum e nu face atatea sacrificii ca daca e sa fie tot e.Au ajuns mamici si la 58 de ani cu FIV asa ca fruntea sus(cum zice Raluca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Monica, stai asa ca uneori inteleg mai greu: vrei sa spui ca Xilina ti-a provocat flegmoanele - DE CE??? Adica fara ea, nu aveai flegmoane (Doamne, cred ca ma exprim ca o handibela..hihi)?? Pai daca, asta e riscul, clar - da-o incolo de Xilina, sigur. Am crezut ca am descoperit si eu 'apa calda'...

Denisa, ai dreptate, trebuie sa traim toate clipa si sa nu ne perdem speranta, dar cand nu mai ai timp, nu e usor..
Iar in ce priveste ovocitele, eu am un ciclu ff mic (uneori de nici 2 zile!! si scurgere fff putina!!), deci sa fie asta inceputul sfarsitului??? De aceea imi faci griji suplimentare..

CUM mai evoluezi tu cu injectiile??? Nu e o idee sa ti le faca cineva, o asistenta de ex???

Mergi la inceput

Aici nu are cine sa iti faca injectiile,ori eu ori sotul si acum sotul imi baga acul(ca de obicei hihi,glumeam).La tine e problema hormonala de ai ciclul asa de putin?Incearca sa ti-l prelungesti putin si se va obisnui organismul si vei avea ciclu mai mult.Cand iti vine ciclu i-a niste aspirine,apoi seara un pic de vin,ardei usturat,otet(in salata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Mai Anca, de ce nu bagi si niste morfina sau de-a dreptul stricnina (?!) ca sa scapi de-o grija, pardon de doua: si cu durerea si cu imbatranirea...
Nu te-am certat, vezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Denisa, asa cred ca este un dereglaj hormonal,da. De cate ori l-am intrebat asta pe dl dr, mi-a raspuns evaziv si/sau glumet ca de, asa e ciclul meu, ca nu e ff grav. Dar el, ciclul, nu a fost deloc asa pana acum vreo 2 ani!!

Dar iti multumesc mult ptr sfaturi - asa am sa fac la urmatorul, chit ca se pare ca va fi ultimul inainte de tratam ptr FIV.

Mai Raluca,mai, chiar asa - stricnina, auzi, mai bine ma certai...
Am crezut si eu ca vin cu vreo idee buna si nu ma las in continuare, sa stii, cum aflu ceva, cum dau pe net, sic
Ma si omoara si asteptarea asta - sa stau asa fara sa intreprind nimic inca o luna buna... Eu sunt om ff de actiune in viata de zi cu zi, in ciuda emotivitatii - sunt ff activa, ca un titirez,stii... Hai te pup ca orice ai spune, de fiecare data imi dai un impuls pozitiv!!

Va pup pe toate, bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Eeee, aici ai nimerit-o! Intr-adevar asteptarea nu-i usoara si nici placuta. Ti-am zis ca si eu as fi vrut sa fac toate injectiile intr-o zi numai sa scap odata si sa ajung la final... Dar se pare ca socoteala de acasa... Mie chiar mi s-a pus rabdarea la incercare. Cred ca de-aia am si ajuns asa de "detasata". Dar parca ma vad in sept. tremurand ca varga la usa lui nenea Ancar.
Oricum, daca stai bine cu imaginatia chiar o sa gasesti tu o solutie! Ma mai muncesc si eu sa vad ce pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Salut gagici,

Va salut de inceput de saptamana.
Denisa, hai ca incet -incet, o sa o scoateti la capat ( noi suntem aici!te sustinem)...
4 stimulari?! Eu stiam ca sunt 3 gratis...dar 4...iar ne-ai facut "pofta".

Anca, sa stii ca Monica are dreptate cu Xilina...mie imi facea tampitul ala de doctor care m-a operat anul trecut injectii cu xilina in operatie...si infectia a fost o adevarata reusita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Raluca, imi pare rau, nici nu am reusit sa citesc ce ai scris ultimul mesaj...m-a scos instantaneu....oricum astazi este o zi in care mai bine il ocolesc...
Pe maine...sper!

Mergi la inceput

Da Ileana 4 stimulari se fac gratis(mai platesti ceva nu e chiar gratis,dar oricum nesemnificativ)De exemplu medicamentele costau 1900de Euro iar eu am dat 22.Dar acidul folic m-a costat 20 de Euro 100 de pastile.Mi-a mai dat si retete compensate,dar oricum putin,numai ca se aude ca de la 1 ianuarie se v-a plati tot si mi-e groaza,sper din suflet sa nu aprobe astia legea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Denisa,
sa-ti raspund la intrebari: prima analiza de sange mi-a facut la 11 zile dupa ET (asta fiindca mi-au facut transferul dupa 5 zile de la punctie, daca faceau ET dupa 3 zile de la punctie faceau analiza de sange dupa 12 zile de la ET). Aici la clinica se face numai de sange. EU mi-am facut acasa test de urina cu 2 zile inainte ca nu am mai avut rabdare :)

A doua analiza de sange mi-au facut-o la 72 de ore dupa prima, (alte clinici fac la 48 de ore) si pe urma mi-au mai facut inca una azi, adica dupa inca 4 zile de la a doua. Azi mi-au facut si eco si am vazut UN sac gestational PERFECT!! Mai merg peste 3 zile sa faca anliza de progesteron, acuma e f. bun si nivelul de prog. dar vor sa urmareasca f. indeaproape, daca cumva scade prog., sa mareasca doza rapid (acum iau zilnic injectie intramusculara 1 unitate=1cc ).

Peste 2 saptamani mai fac o eco si atunci, daca se vede bataia inimioarei si totul e bine, o sa incep sa merg la un cabinet ginecologic normal. Astia unde ma duc acum sunt specializati numai in infertilitate si nu se mai ocupa si de monitorizare pe timpul sarcinii.

Denisa, cum merg injectiile? Sa-i spui sotului tau ca si al meu a crezut ca nu va putea sa imi dea si sa vezi ce expert e acum!

Va pup pe toate si ma gandesc la voi.

Cloe

Mergi la inceput