Mamici de Martie-Aprilie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 4
Simo27 spune:
Naty,felicitari!!!-da,eu ma gandeam ca daca tot iti place asa mult Bv,de ce nu te muti aici?...aici nu ai nevoie de aer conditinat si e mult mai sanatos aerul de bv!si Iuliei chiar ii sta bine intre flori!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Valentina,Miha-Bine ati venit acasa cu Minunile voastre!Sa puneti poze sa va vedem Odorurile
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
quote:
Originally posted by Simo27
Naty,felicitari!!!-da,eu ma gandeam ca daca tot iti place asa mult Bv,de ce nu te muti aici?...aici nu ai nevoie de aer conditinat si e mult mai sanatos aerul de bv!si Iuliei chiar ii sta bine intre flori!
POZE
Ehee, eu de ani de zile visez sa stau la Brasov. Si randunopiul iubeste si el orasul tau...dar vezi tu, in nobila mea profesie e mai greu sa-ti gasesti locul...si pana la a ma marita si a o avea pe Iulia pt mine a fost extrem de important ca sunt asistent universitar la un mare spital universitar in Bucuresti. Vom vedea in anii ce vin ce o sa mi se mai para important...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
quote:
Originally posted by underqueen
da, Naty! superbe lalele, dar Iulia le intrece! e o floare intre flori...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
Maria!
Ei, stai sa vezi ce floare intre flori dezvelesc eu acuma, ca a facut "ceva" de miroase pana in sufragerie
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Nicoleta spune:
Salut.
Ce de vesti bune!
Sa mai scoatem agitatele pentru Gecko?? Poate-poate vine bebe fara inducere...
eu am mers la medic azi, era tare aglomerat... a iesit pe hol sa imi spuna de TNS, a zis ca nu e asa de bun ca cel de saptamana trecuta, dar e totusi ok. Ne mai vedem miercuri... a zis ceva ca nu sunt destule zone de accelerare?? la bebe?? CIne ma lumineaza? Adica daca nu mai erau muntisori asa multi ca data trecuta inseamna ca ce?
Sigur daca era de rau imi spunea mai multe, miercuri imi face si un ecograf... dar niciun control! In toata sarcina? Bine, se vedea clar pe TNS ca nu erau contractii, eu nu am nici in "timpul liber"... Sunt ingrijorata... Ma lumineaza si pe mine cineva cu TNS-ul??
Azi a fost asa de cald in Brasov... ne-am incumetat sa mergem la "mosia" noastra (un teren la poalele unui munte-deal de vreo 2000 mp, care isi asteapta cabanuta...) unde am plantat 9 copacei acu 2 saptamani, toti aveau muguri sau frunzulite, dar nu e musai sa se fi prins... Ceilalti de anul trecut, tot 9, erau toti ok
VA rog, raspundeti-mi la intrebarea cu TNS-ul... ma rog, intrebarile...
Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 7 de zile
natynic spune:
Nicoleta, la TNS se monitorizeaza atat contractiile uterului, miscarile bebelui cat si activitatea lui cardiaca. Cred ca zonele de accelerare se refera la bataile inimii; in mod normal, ca si noi adultii, fetii au perioade in care ritmul inimii se accelereaza si altele in care scade. Daca ritmul e prea constant nu e grozav-e posibil ca bebe sa sufere. dar tie ti-a zis ca "nu-s asa multe", nu ca nu-s deloc!
...pai si? cand "te naste"?
Naty
Iulia mea
Nicoleta spune:
Naty, nu a zis cand "ma naste". Iar data trecuta medicul m-a luminat cu ce inseamna ce a inregistrat aparatul. Ideea era ca la suferinta fetala ma gandea si eu, desi el nu a vorbit despre asta... Erau pe hartie si cateva zone de acceleratie a pulsului, dar putintele si timide... Sa-l fi prins intr-o perioada mai proasta? Ca el, mititelul (speram ca mic, nu maaaare) misca destul de des si cu forta...
Abia astept ziua de miercuri. Sper ca medicul meu sa fi fost pe faza si sa nu fi fost prea grabit... nu am avut insa timp sa ii spun nici de maini si picioare umflate... sau buricele ale mainii stangi care mai amortesc... OOOOOOofffff.
Multumesc din nou, Naty! Sper sa fie totul bine. A mai avut cineva ultimul TNS mai putin ok decat penultimul??
Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 7 de zile
bubu05 spune:
Buna seara randunele!
Noi am profitat de vremea calda si frumoasa si ne-am plimbarit mult in parc, apoi am fost prin mall, am papat ceva bun de tot pe-acolo, i-am luat lui Vlad cateva tricouase(ca i-au cam ramas mici si le pastram pt. Stefanut ), apoi am facut nani 2 ore jumate!
Cam atat raportam noi.
Nico, eu n-am facut nici un TNS pana acum...nici la Vlad n-am facut...nu stiu ce sa-ti zic...
Naty, super, mega felicitari pt. randunoi, pt. casuta si optimismul tau! Vazut Iulia cu lalelele!
Felicitari Miha si Valentina, recuperare usoara, va asteptam cu povesti! Bine ati venit pe ramurica si in cuib bebici scumpi!
Go, Gecko, go! Multumim randunoiului pt. vesti!
Vio, vazut si eu scumpicul Sean!
Simo, ma bucur ca barosanelul e mai bine si sanatate multa fratiorului cel mare!
Sovi, wow, deja pleci luni! O sa te sms-uim, sa ne dai vesti!
Moamaaa, pai eu nu ma mai joc! Pai barza asta isi face de cap pe la Constanta?? Eu stau cumintica la rand si astept DPN-ul, so, pana la sf. lunii sa nu mai zboare din craca in craca!
Oana 38+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Kya, ma bucur ca Sanziana il asteapta pe tati!
So Kya si Mamip sunt la rand!
Anyboby else?
Oana 38+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
La multi ani pt. ziua de ieri pt. Dana si Oprescuflore!
Fetelor, Butucica noastra ce mai face? n-a vorbit nimeni cu ea? Sper sa fie bine si e a si bebe!
Olgutza, esti la plimbare, mami?
Oana 38+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze