Mamici de Martie-Aprilie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

m-am intors de la spital si am venit sa dau raportul.

Asadar - acelasi col foarte inchis (n-a vrut sa cedeze nici macar la cele 2 degete de doctor infipte bine...). Deci copilul meu se simte prea bine ca sa vrea afara
Maine ma duc la aeroport dupa tati lu' copil, si luni dimineata suntem iar la spital. Randunoiul a promis ca face o sedinta cu fii-sa sa o convinga ca e frumoasa si viata extrauterina

Deci se pare ca ni se implineste si noua dorinta sa nastem in 3!

Acum ma duc sa citesc din urma, sa vad noutati randunesti!

Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, pai simplul fapt ca tati o sa vina o sa o convinga pe Sanziana sa vina la lumea exterioara! O sa vezi!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Iulia azi in Gradina Botanica

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

hello, hello! ce mai fac randunicile mele dragi?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

week-endim! dar tu, Maria?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by natynic

Sa va impartasesc si eu bucuria ca in sfarsit, dupa luni de dificultati si cautari, randunoiul meu si-a gasit un nou serviciu si-l incepe din mai. Va fi mult mai bine financiar, cu dezavantajul ca vor exista delegatii, in care ar putea sta plecat si cate o saptamana -dar la naiba, macar sa stie pt ce!
Si am semnat si un pre-contract de rezervare de apartament, intr-un bloc nou ce urmeaza a fi construit, probabil va fi gata peste 1 an-1 an si jumatate. 3 camere, 100 mp efectiv si nu f departe de locuinta actuala.
Asa ca parca se mai vad niste luminite la capat de tunel si pt familia noastra...

Naty
Iulia mea

Felicitari Naty

Astea sunt vesti foarte bune.
Ii doresc jumataticii tale sa aiba parte la noul servici de colegi buni, de o atmosfera placuta de lucru si de sefi care stiu sa-si respecte subalternii.

Wow ... adorabila Iulia. Se vede ca i-a placut muuuult la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Deci scrisorica:

Gecko felicitari pentru membrana facut praf. Asteptam nasterea! HAI PATRICK!!

Violeta Doamne ce pui scump ai! O comoara de baietel frumos, frumos! Sa nu-i fie de deochi

Silvia bine ca ati gonit barza aia inapoi, ca mai are treaba aici! Eeeii, ia uite ce tupeu pe capul ei . N-am apucat sa vad cine e mamica de la voi cu puiul in brate, dar ii urez felicitari si numai bine

Alice dupa cum vezi e darza si incapatanata fata mea. Cum e vremea la Buzau? Frumos in Crang?

Stelutza ma bucur ca ai iesit si tu in aer liber in sfarsit! . De acum da-i tot inainte!

Sovi bravo pentru Sasha cuminte si ascultator. Inseamna ca puteti pleca si voi linistiti luni la Brasov. Tin pumnii!

Mami tot in asteptari vad ca esti. Hai ca maine TREBUIE sa fie ziua cea mare. Eu cred ca ratez data de 13, dar nu-i nimic. Bine ca e tati cu noi! Maine te induce sau doar vede cum sunteti?

Valentina esti mamica deja!!! Wow, felicitari, bravo tie! Pupici multi lui bebe Matei . Te asteptam pe crenguta la povesti cu noi.

Miha bine ati venit acasa. Adaptare usoara iti urez si sa nu te lasi asa cu ochii in soare. Vii la povesti ca si Valentina.

Naty ma bucur tare mult pentru voi, ca rasare soarele si pe strada voastra. felicitari pentru realizari! Ce dulcica e Iulia mica intre lalele!!! Scumpa de ea! Sa stii ca l-am tinut la curent si pe randunoi cu evolutia voastra, ca mereu ma intreba de voi.

Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

astept sa treaca mai repede ziua de azi...ca sunt singurica acasa...
in rest bine. am vb. cu doctora si a zis ca intradevar Tudor are un microb la ochisor, si luni sa -i faca antibiograma (ce-o fi aia...) si a zis sa continui cu antibioticul...ieri a fost foarte agitat, si cica de la antibiotic...imi era asa mila cand plangea...

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Da, Sovi, ceva de genul la aquagym am facut cu Vladic, si cam la acea temperatura ce scrie in articol. Dar am inceput treptat sa scad temperatura, incepand cu 35 grade, acum nu o mai masor cu termometrul, dar estimez ca sunt in jur de 28-30. Cada era plina. Scufundari nu am facut, desi stiam principiul dupa care se face, nu am avut suficient curaj sa incerc, fiind si mamica incepatoare si avand doar cunostinte teoretice. Nici la Daria nu cred ca voi incerca sa fac scufundari.

Naty - e superba Iulia printre flori!

Miha- FELICITARI!!! RECUPERARE RAPIDA SI BEBE SANATOS!!!

Valentina - FELICITARI!!! RECUPERARE RAPIDA SI BEBE SANATOS!!!

GECKO - Doamne ajuta sa nu te chinui mult!

Kya - revedere placuta cu tati!

Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

da, Naty! superbe lalele, dar Iulia le intrece! e o floare intre flori...

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput