Mamici de Martie-Aprilie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 5
Kya spune:
Bubu am o mare intrebare tehnica pentru tine despre Krem a la Krem. Imi iese totul perfect in afara de glazura. Prima data a fost mult prea apoasa si nu s-a intarit, a 2-a oara am facut-o beton armat, de nici nu puteam sa mai tai prajitura.
Secretul cred ca este undeva la siropul de zahar. Please!!!! Spune-mi si mie te rog cat timp fierbi tu apa cu zaharul? Pana mai scade, doar pana se topeste zaharul?
Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie
A inceput o mare dragoste
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
uraaa, a venit sor-mea si m-a scos cu bebe la plimbare!! am mers pe jos pana la mag. unirea, 2 statii, si inapoi!! ce bine mi-a prins, si lui Mufa nu mai zic ce ii place, doarme tare bine!
MIHA SI VALENTINA, FELICITARI, SA VA TRAIASCA PUIUTII, SA FIE SANATOSI SI CUMINTI!!
NATY, wau ce realizari pt familia ta, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!!..asta cu casa noua am fi vrut si noi s-o facem...pot sa te intreb in ce conditii ati semnat precontractul?..cat costa, cat avans vor, in ce zona e?vaai, ce poze frumoase, o floricica intre flori e Iulia!:))
sotul de gecko, multumim pt info, va tin pumnii!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Bubu, multumesc de informatii.
Eu cred ca imi fac griji degeaba, ca de obicei, si numai maine nu e poimaine, dupa care mai sunt vreo 2 zile si ma intalnesc iar cu medicul. Si cum am incredere in el, sper sa fie totul bine, probabil mai multe de spus nu erau despre tns-ul meu, cel de miercuri va fi ca o concluzie si daca mai facem si ecografie... va fi bine! Gata cu gandurile astea!!!
Si daca o fi sa nasc intre timp, oricum imi face tns in travaliu, ca la Stefan.
Naty, vazut si eu poze cu bebelina langa lalele, florile mele preferate! Sper sa primesc un buchet maaaare dupa ce nasc.
Naty, nu cumva ai fost colega cu medicul meu?? Stiu ca a terminat la Bucuresti, dar nu stiu promotia, cica ar avea in jur de 35-36...
Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 7 de zile
bubu05 spune:
Kya, eu n-am mai facut de mult krem, mi s-a facut rau de la ea si am ajuns la urgenta dimineata, am mancat la 2 noaptea cu o pofta...si de atunci n-am mai facut Dar din cate am vazut eu in reteta, exact cantitatile alea le puneam si dupa indicatiile de-acolo. Dar mai poti sa faci alta glazura, din frisca lichida dorna rosie, ciocolata si unt. Pui un pahar de frisca la incalzit, apoi o adaugi peste o ciocolata cubulete(amaruie sau cu lapte), pui si putin brandy(sa fie ca la krem), apoi pui un sfert de pachet de unt gras. Si lasi la racit. Mie imi iese mereu glazura asta si o fac rapid la orice.
Chiar mi-e pofta de krem, dar nu ma risc acum...poate dupa ce nasc ma incumet.
Deci te pragatesti temeinic pt. randunoi, bravo!
Luny, sa va fie de bine plimbarica!
Oana 38+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Nico, in travaliu mi-a facut si mie TNS, dar cred ca face la toata lumea atunci, deci stai linistita!
Oana 38+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
luny spune:
bubu multumim la fel!
Nicoleta, Kya, urmati si voi zilele astea sa va luati la harta cu barza!!!
mstela spune:
FELICIT SI EU MAMICILE VALENTINA SI MIHA SI LE DORESC NUMAI CLIPE PLACUTE ALATURI DE BEBEII LOR!
Naty,felicitari pentru randunoi!Felicitari voua,meritati din plin!Este o dulce gogoshik mica!Si-ti seamana mult!Naty,dar arata tare bine caruciorul,ce carucior este,ca nu mai stiu??
sovi,kya
Fetelor,la voi sughite bebele des,ca pe mine m-a zapacit?Voi ii dati de fiecare data ceiut sau laptic sau il mai lasati si sa-i treaca de la sine?
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Nicoleta, eu am 33, dar depinde ce promotie a fost! Eu am terminat in 1999.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
stela si al meu sughite mult, azi i-am dat prima data 2 picaturi de lamaie in lingurita si i-a trecut!! pana acum il lasam, dar mi-e mila de el deja..
luny spune:
noapte buna si linistita, randunici!