Mamici de Martie-Aprilie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Kya, acum am vazut ca intrebai cat fierb zaharul. Am impresia ca pana se topeste si gata, nu-l lasam sa scada. Sper sa-ti iasa super!
Stela, asa fac toti bebeii la inceput, sughit si stranuta intr-una. Poti sa-i dai putin ceai de colici, o lingurita-doua, o tii pe verticala putin...din ce-mi aduc si eu aminte Lamaie stiu ca-i mai dadeam si eu doua picaturi, dar cand avea 3-4 luni, nu asa micut.
Oana 38+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Kya spune:
Bubu saru'mana! Suna mai interesant glazura ta, si cred ca o sa o fac pe asta.
Si eu de fiecare data mananc prajitura asta cu multa pofta, pana acum am avut noroc ca nu mi s-a aplecat, sper sa ma tina obiceiul bun.
Ce-am mai bucatarit azi... Dar cu mare drag. Am un bors de perisoare cu mult leustean proaspat... Yummy! Si miroase asa frumos a proaspat si a gradina...
Nicoleta bine ca ai lasat grijile deoparte. Sigur o sa fie bine.
Luny da, ne luam la tranta cu zburatoarea cat de curand
Stela
Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie
A inceput o mare dragoste
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Naty, chiar nu stiu... ziceam si eu asa, poate imi spuenai ceva de bine, desi eu aud numai de bine despre el (isi da si doctoratul acum, e pe final cica), cu foarte putine exceptii...
Am si eu o nelamurire, dar incercati sa nu ma speriati mai mult decat sunt... Mie pana acum nu mi-a facut medicul o consultatie pe masa, in sarcina. Insa pana in saptamana 17 toate eco erau vaginale... apoi pe burtica. Si mereu imi spunea ca este ok colul, vazut la eco... eu ma gandeam ca de ce l-ar mai zgandari, mai ales ca nu am avut contractii sau dureri sau alte probleme in sarcina... Mai sunteti cu sarcini fara dureri/contractii/probleme de genul asta car nu ati beneficiat de control pe masa? Multumesc.
Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 7 de zile
bubu05 spune:
Nico, nici mie nu mi-a facut nici un control pe masa Tutunaru. Doar primele eco au fost vaginale si atat.
La prima nastere m-a consultat pe masa cam in sapt 38, cum sunt acum si atat, sa vada daca are loc bebe pe unde sa iasa.
Colul tot prin eco l-a vazut si la mine.
Eu ma duc marti la control si sa vedem cum va fi, dar din cate am inteles cica nu mi-ar face si pe masa...sa vedem...
Oana 38+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Nicoleta spune:
Bubu, esti favorita mea!!! Ma duc si eu la culcare cu inima mai impacata!! Daca Tutunaru (pana si eu i-am retinut numele) nu face controale in sarcina (in fine, nu ti.a facut tie, ca nu a avut de ce), atunci stau linistita. O vreme... tocmai mi-am luat tensiunea si e 10 cu 6... oscileaza ea outin, dar mai mult de 13 nu am avut. E de bine, nu?
Somn usor.
AMR 7 de zile
Kya spune:
Nicoleta sa stii ca pe mine ma controleaza pe masa acum, ca tre' sa nasc dintr-o zi in alta. Dar pana acum controalele erau doar cu eco. O data m-a mai controlat pe masa pe la sapt 36 parca, pentru ca s-a vazut colul deschis la eco, si a vrut sa verifice.
Dar daca nu ai contractii, nu ai probleme, de ce trebuia neaparat sa te controleze pe masa. Deci, nu-ti face probleme.
Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie
A inceput o mare dragoste
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Nico, Cu tensiunea, nu ma bag, ca habar n-am...nu le am cu asta...
Va pupic si eu, ma duc sa fac baita si apoi sa butonez putin.
Hai Gecko cu bebelu!
Oana 38+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Nicoleta spune:
Ca tot ma laudai cu tensiunea... la dreapta 13 cu 8, luata de 2 ori, la stanga 11 cu 7, luata tot de 2 ori...
AMR 7 de zile
natynic spune:
Stela, caruciorul meu de care sunt super multumita este Brevi Grillo; are 5,9 kg (asta vroiam eu, sa fie usor) e extrem de usor manevrabil, a costat 450 ron.
Pt sughit, daca se prelungeste eu ii dau Iuliei 2-3 picaturi de lamaie, ii place si ii trece instantaneu.
Nico, eu n-am facut control pe masa decat cand la eco mi s-a decelat colul deschis.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Multzam fetelor de raspunsuri Naty,Bubu,Luny.Cred ca o sa incep si eu cu picaturile de lamaie.Dar voi ii puneti picatura in l-ta sau cum?
si eu kya si restul stolului.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"