Mamici de Martie-Aprilie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Fetelor, ma mai incumet si eu sa intru.
In ultima vreme am inceput sa stau ft mult cu Alex afara, si dimineata si dupa-amiaza, plus ca am fost si in curatenii de Paste, randunoiul a avut concurs de director (si a reusit )..si multe alte procupari care ma lasau mult prea ocupata sa mai scriu..dar sa stiti ca am citit tot..
In primul rand, felicitari tuturor mamicilor proaspete si rabdare celor care mai au putin. Deja nu mai am rabdare eu, care sunt ultima pe lista, daramite voi? (vezi gecko ca nu ai nascut dupa mine? )Vad ca avem si barosani..acum asteptam barosanele..miercuri merg si eu la echo si aflu daca Bia mea va fi elefantica sau nu.
Am admirat multi bebei frumosi, cum ar fi Iulia floricica, Sean "baby gap" si David martisorul, si multi altii, dar neuronul gravid acum e deja adormit..asa ca scuze celor nenominalizati.
Ati aflat deja de problemele Zozelei..tare frica mi-e sa nu patesc si eu din nou la fel ( asa am patit eu la Alex)..mi-am luat eu catgut strainez, dar cine stie..carne de doi lei de blonda
Incerc sa-mi mai adun ideile si mai bag un mesaj.

Deea35+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by deeapui

Deea35+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Ooooooooo ... un mesaj, un semn de viata de la Craiova!!!!
Pupiciiiiiii si hai iesi de dupa canapea.

Mergi la inceput

Saru-mana de primire, Gudinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Deea,bine ai revenit...
Cuscra,da,va gasesc eu cazare,daca vreti sa veniti in alai la Bv si apoi trebuie sa se cunoasca si copii,nu?la intrebari vad ca ti-au raspuns f bine fetele(Oana,in special,care de altfel vad ca e tare priceputa nu doar la mancaruri)!
asa,avem 6 voturi pentru Brasov...intrazniti,nu va jenati

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Gecko, ai reusiiiit!felicitari mamicule!! In sfarsit emisfera sudica e fericita!

Mai, voi vorbiti serios de intalneala? Eu nu ma vad mergand undeva departe cel putin pana la botez... Sau sa va astept pe toate la maternitate la Bv imediat dupa ce nasc?

Nu stiu, parca m-a mai intrebat cineva ceva, dar sunt chiauna si nu imi amintesc! Sunt rupta, am muncit pana acum de numa, ma dor toate alea rau... Omu meu trebuia sa aranjeze sacii si cutiile pe aici, dar cum ma vedea ca ma asez, hop si el la tv! Am vazut vo 2 filme impreuna, am zis ca l-o fi captivat actiunea, da pana cand?! asa ca a trebuit sa dau exemplu si sa pun cotu. Inca n-am terminat si simt ca daca nu plecam maine ma stresez iremediabil.

Mai devreme am montat patutul. Nu descriu sentimentele prin care am trecut, ca probabil toate stiti deja senzatia. Am pus si caruselul si i-am dat drumul, chiar daca stiu ca la inceput bb n-o sa se uite nici cu c*ru la el, las ca m-am uitat eu .
Macar camera de bebe e cam gata. Ce am mai mesterit cu silicon la masa de infasat si baitza

Deea bine ai mai trecut pe aici.

la toate

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Mai rapund si eu la cateva intrebari-dileme de ale mamicilor..
Vigantolul..i-l dadeam lui Alex direct in guritza, si intr-adevar tineam sticluta doar 1 luna..desi se consuma decat cam jumate din ea...
Lamaia si sab-ul..cu lingurita..cred ca asta a ajutat mai tarziu, cand am inceput cu papica, fiindca era deja obisnuit cu lingurita..
Altceva nu-mi mai amintesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sovi,iti urez drum bun maine!...si,sa ne vedem cat de curand...si ,intalneala, stai linistita ca cred eu va fi prin iulie-august,nu ,Naty? cand sunt caldurile mai mari in Bucuresti...pana atunci o sa fie botezati toti puii de randunici!da,stii,acu ne-a luat valul si facem planuri

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Fetelor..eu imi dau seama cateodata ca sunt nebuna rau de tot..ma bucur ca nu m-am ingrasat prea tare(raportez 11 kile in plus)..da pe de alta parte mi se pare ca am burta prea mica. Abia astept echo miercuri sa vad galushca.
Editez..am vazut poze de Sovi la aqua gym si vad ca si ea e supla ca mine...

Mergi la inceput

Gata..ma retrag..bag o baitza si la nani..azi-noapte nu prea am dormit fiindca am facut ieri imprudenta sa dorm la pranz..si cine era azi-noapte cu ochii pe pereti???
Va pup si ne mai auzim. De maine sunt iar singura cu Alex pe zi, deci nu stiu exact cand voi mai intra...incerc la pranz cand doarme el, daca nu sunt intepenita de spate, ceea ce se intampla cam des in ultima vreme.
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Deea, esti draguta sa imi spui supla, dar eu am pus 22 kg pe mine!!! Acum am 92 kile.

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput