Mamici de Martie-Aprilie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La botez eu l-am imbracat pe Vladut acasa, apoi la biserica l-a imbracat nasa. Iar la baita de mir de a doua zi tot nasa l-a imbracat.

Oana 38+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Da, Naty, iar pe prospect nu scrie nimic de valabilitate dupa ce deschizi sticluta...unii pediatri iti spun, altii nu...eu am intalnit mai multi care au zis ca o luna e valabil dupa deschidere. Bine ca nu e prea scump! Cica si cu pastilutele ar fi nu stiu cum , ma rog...sunt 30 de pastilute pe o folie si ii dau una pe zi.

Oana 38+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari,randunici!
HIHI...FELICITARI GECKO SI TATIC DE PATRICK PENTRU MULT ASTEPTATUL BEBE ADORABIL SI GRASUN!!!!Sa va traiasca!!
Naty,la fel reactioneaza si Teodora mea cu privire la carusel..sunt mici si ei,deh..
Naty si restul fetelor,cum se prinde scoica in masina?Noi am primit o scoica cu baza,fara instructiuni si nu ne dam seama cum se prinde baza in masina...Cine ne ajuta??
Mamici cu laptic in tzatzi,numai pe mine ma ustura si ma dor sfarcurile de mor de durere?E o mare mancacioasa pupaza mea si cand ma apuca simt ca mor..dau cu Garmastan non-stop,dar oare nu exista si alt remediu pentru vindecarea sfarcurilor inflamate si dureroase?
Draga mea rade cu gura mare in somn tot timpul..e o dulce.Abia asteapta mama sa o vada zambind si treaza!
Of Luny,ce nasol,speram sa treaca fazele astea cu Mufa..ma ia cu frica cand ma gandesc,ca deja sunt rupta si eu..ici voua!
Bufleul meu mic nu are stare deloc..daca o las putin treaza vrea tzatzi imediat altfel nu poate sta linistita putin..Iar noaptea se trezeste cam la 3 ore,dar ma tine,nene,nu gluma,la o masa...adorm cu ea in brate..Cand va veni vremea sa nu mai manance noaptea,mamici??
Hihi,imi place si mie ideea cu Brasovul..ne cazezi pe toate cuscra???Dar cred ca mai avem de asteptat putin,sa mai creasca Mufii,si sa se nasca toti,nu??Buna ideea cu Bran,cuscra..O sa speriem cartierul cu atatia bebei..EU VOTEZ ORICUM..
Clau,ce chestie cu vigantolul..bine ca ne-ai zis..Voi cum il dati,direct din flacon in gurita,sau cu lta?As putea sa pun si in ceai?2 pic dati si voi?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naty, mare dreptate ai!! De ce-or face, frate, o sticloanta cand ar trebui o sticluta?!

Fetele, eu zic sa facem o intrevedere la Bucuresti si una la Brasov!! Ce ziceti?

Papacico, la multi ani!! Mai e pana pe 14...poate nasti pe 13

Bubu, Simo, mersi mult pt sfaturi!

Naty, asa are si David, ca o spuzeala... dar e pe obraji, spre ureche... Cred ca e de la caldura, de la transpiratie...Zilele astea a fost tare cald si am stat fara caciulita afara si tot s-a intins...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Stelutz, eu ii dau Vigantolul direct in gurita. Cat despre sfarcuri, nu e normal sa te doara dupa atatea zile... Cred ca nu prinde bine sanul... Trebuie sa prinda in gurita cat mai mult din areola...nu numai sfarcul... Si pe mine m-au usturat in maternitate 2 zile, am dat cu garmastan si de-atunci alaptatul e o placere!!! Asa ar trebui sa fie pt toate mamicile!

Nicoleta, pai e departe Tuvalu de Brasov!! Ca si Tonga!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mami nu mi-a facut clisma, eram epilata de cateva zile si aveam cate un fir, dar am scapast de lama!!felicitari pt aniversare!
ioana, eu o sa schimb vigantolul la o luna!..
mussarapt tine si baiatul tau!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mi-a vomat Mufa cu jet de 2 ori in cam 2 ore.. de ce oare??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ioana..Asa zic si eu ca nu e normal..Prinde bine mamelonul,nu numai sfarcul,dar am ramas cu sfarcurile inflamate si nu-mi mai trece..E un chin la mine cand incepe sa suga..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Stela, e mai bine sa-i dai Vigantol direct in gurita, pt. ca e uleios si se mai pierde din alea 2 picaturi daca le pui in lingurita sau in ceai. Picuri direct in gura.

De sfarcuri, incearca sa stai cu sanii la aer cat mai mult si sa-i usuci cu feonul dupa alaptat. Te speli, usuci cu prosop, apoi cu feonul de la distanta si stai cu ei juma de ora la aer. Apoi garmastan. O sa-ti treaca mult mai repede! Garantat!

Oana 38+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Deea35+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput