Mamici de Martie-Aprilie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 14
Simo27 spune:
Ioana si eu l-am dat pe Barosanel cu violet si l-am dat nediluat cu un betisor pe fiecare bubita...l-am dat joi si abia azi s-a dus de pe fata!e cam ciudat la inceput,pana te obisnuiesti sa-l vezi asa
Mami,
-rabdare ca nu ramai nenascuta!
si apoi,Honey merita totul ,nu?!![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Ioana, ce dragut ca avem botezul in aceeasi zi! Da, stiu ca nasii il imbraca pe bebe dupa botez, ii cumpara un trusou complet, dar eu vreau sa-i iau trusoul de dinainte de botezul propriu zis, rochita aceea alba de botez...
Eu schimb vigantolul in fiecare luna, asa mi-au zis din maternitate, cica dupa o luna isi pierde proprietatile si dam picaturile degeaba.
Eu la Brasov sigur nu o sa pot veni..., daca va hotarati la Bucuresti, cu mare placere!
Mami, n-are nimic, orice zi in care vine Honey o sa fie superba!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Ioana, de ce sa schimbi Vigantolul in fiecare luna?
Pe al meu scrie ca e valabil pana in 2012!! Si eu vreau sa stiu de violetul de gentiana ca a facut Iuliuta bubite pe fata, asa, ca o spuzeala, ca o eczema de transpiratie...probabil de la lapte (ca e pe barbie si in coltul buzelor)
Nu va grabiti sa ziceti nu la Brasov...ca o sa va para rau! Vedeti voi la vara cand o sa cadeti late prin Bucuresti si Ploiesti sau Urziceni sau...Craiova (aud???)din pricina caldurii cum dati fuga, cu prietene, cu ce-oti putea, la poalele Tampei!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Ioana, nediluat. Pui cu un betisor de urechi si tamponezi usor cu varful imbibat pe bubita. Eu nu i-am pus in cadita niciodata.
Vigantolul si eu il schimb in fiecare luna(si acum la Vlad, bine, mai nou lui ii dau pastilute). Asa ne-a zis pediatra ca e mai bine.
La multi ani Vera si Mihatp!
Oana
38+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mussara2000 spune:
Multe felicitari pentru Gecko si tatic de raton
Felicitari si multi pupici

pentru Luny cu Matei Cristian si pentru VioletaH Sean Adam cu cele 4 saptamani, ce le implinesc impreuna cu princhindelul meu Iulian. Al nostru a inceput sa gangureasca ceva in limba lui cand incepem sa vorbim la el si acuma intr-o seara a si ras in hohote, nu ne venea a crede, incetul cu incetul ii vedem marisori.
pupam si toate randunicile cu puiutii ei 

AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA !
IULIAN
natynic spune:
Habar n-aveam cu Vigantolul...mai am o sticluta; daca n-am deschis-o va fi buna?
Clau, dar rochita alba nu se pune...dupa botez?
. Ca eu vorbisem cu nasa si asa am inteles, ca asta se pune dupa. Iar hainutele dinainte, cu care merge la biserica, zicea ca tot ea le ia. Asa am facut si eu cu finutul meu, tot ce a purtat in ziua aia i-am luat noi, nasii. Dar astea-s chestii ce n-are rost sa fie batute in cuie si in fond mi se pare normal ca orice detaliu sa se faca cu voia parintilor, nu cred ca rolul nasilor e sa-si impuna ei gusturile.
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Da, odata desfacuta sticluta cica isi pierde proprietatile.
Nici eu nu promit nimic pt. Brasov, la noi e mai greu cu sincronizarea...noi vom merge la Dragoslavele, langa Rucar in august cu amandoi copiii si poate daum o fuga si in Brasov.
Oana
38+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Nicoleta spune:
Mamici, oricum, daca ajungeti prin Brasov dati si voi un semn, sa ne vedem si noi la fata! Ok?
eu in Bucuresti nu cred ca ajung prea curand...
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 7 de zile
clauclau spune:
Naty, daca n-ai deschis sticluta, e buna. Doar dupa deschidere, are termen o luna de zile. Eu nu am stiut asta la Razvan, nu mi-a zis nimeni si tineam vigantolul cateva luni bune pana se termina sticluta... Ei bine, fontanela i s-a inchis foarte, foarte greu si pana la urma am facut injectabil. Apoi a fost ok. Noroc ca stateam foarte mult afara cu el si-l vedea soarele zilnic...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Atunci astia de fabrica Vigantolul sunt prosti! De ce fac o sticluta mare, cand doza zilnica e oricum de 2-3 picaturi la toti copiii? Ca sa ai ce arunca? 
Naty
mamica
Iulia mea