Mamici de Martie-Aprilie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 13
numeioana spune:
Felicitari, Gecko! Bine ai venit pe lume, Patrick Lucas!!
Clau, avem botezul in aceeasi zi!! Supeeer! Am vb si noi cu DJ-ul, cameramanul, fotograful...trebuie sa facem invitatiile si sa hotaram cum amenajam sala... Avem cam 80 de persoane... Cum zici ca e cu trusoul Rebeccai? Stiam ca nasii se ocupa de asta... La fel de marturii si lumanare... Hai ca am ajuns sa vb si despre asta! Nu-mi vine sa cred ce repede zboara timpul!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Mi-ar placea si mie sa vin la intalnire, dar pt ca o sa vin singura nu pot sa raman acolo peste noapte...
ma intreb daca pot sa vin singura cu David atata drum... Poate o sa iau o prietena cu mine...sa vedem... La BV!!!
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Oau, intalnire, in Brasov? SUPEEEEERRR! Cand?
Da asteptati sa nasc si eu, bine?
Gecko si tatic de raton, felicitari!!! (Daca Gecko a putut naste un asa bebelut mare, pot si eu, nu? Of, mi-e asa teama ca va fi mare...)
Clau, nu te-am uitat, dar erai invoita din principiu... cu doi copii, eu te inteleg, desi inca nu stiu ce inseamna...
Ia uita-te, "voi" (mamici cu bebici in brate) va pregatiti de botez, "noi" (cu mamici in burtica)invocam pasarile calatoare... (eu as naste si c-o randunica, numai sa nasc...)
Mamip, chiar e ziua ta azi!!! LA MULTI ANI!!
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 7 de zile
mami_papatot spune:
nicoleta, simo, cristina, luny, sovi, pidana, serry ann, ioana, naty, ali, bubu, vio,
pupici dulci si sarutari de maini pentru incurajari si agitate! se pare insa ca sunt cam besmetice si ratutite de cap, ca n-au prins mesajul...deja e tarziu pentru ziua de azi, dar macar sa-mi aduca puiutzul mai repede, ca mor de draugul si dorul ei!
natynicule, crede-ma, am facut de toata, inclusiv tzopait, dansat, sarit dupa scari, mers aproape 4 ore pe jos (inclusiv panta de la CErnica de la manastire), urcat 2 etaje pana la mama, si tot nimic...ceva durere la un moment dat, la osul din spate, noada, ca sa zic asa...in rest nimic nou..aprecieri si sarutari de maini pt ghidajul barzei spre cochetul cartier de la periferia orasului...
lyvicule,ba sa stii ca eu chiar am pomenit de tine si bufleica ta cea mica (care numai mica nu e si de care ma foloseam sa ma incurajez ca si un bebe gasutz are loc sa iasa pe naturel)...deci, pupici!
lunycule, pe asta cu dureri nasoale acum mi-o zici?
tie ti-au facut clisma ?(ca eu chiar as vrea, in felul asta scap de stresul de pe masa)si cu berberitul cum ai scapat ? ca eu sunt aranjata la cosmetica...dar tot au mai iesit un firutz doua..cred ca sunt mai maleabili, nu? si sa stii ca uleiul l-am sarit...acum parca-mi pare rau...mergea o dushca...
delphinash...asta e acum...m-a tradat, m-a tradat...ce sa-i mai fac...sa mai nazui eu la ora asta sa se nasca HOney pe 13, as fi chiar optimista...adica 5 ore de travaliu ..."nu e de colo"...se pare ca asa vrea ea sa fie, mai cu mot...offffffffffffffff
bubu, sa-ti fie de bine iesirea! si noi ne-am plimbat astazi, ca Pacala!
claule, cum ii spuneam si delphinashului...cam tarziu sa mai sper...asta este...sa am eu 5 ore de travaliu, ar fi chiar noroc chior...
FELICITARI TATIC DE RATON!
FELICITARI GECKO!
(cred ca o sa-ti platesc drepturi de autor pentru placa aia cu ciuciu membrane rupte, etc)
FELICITARI GRASUN PATRICK!
gudinde, bine sunt, dar surpriza ciuciu!
Honey Bunny, AI PUTEA INCEPE PRIN A FI O FETITZA ASCULTATOARE
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
Simo27 spune:
Cu Ioana,5 voturi...haideti,haideti cu voturile![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mami_papatot spune:
spun su eu
La MUlti Ani Vera Alina si Mihatp!
mai scrisesem un mesaj mare dar am reusit sa-l sterg, asa ca sintetizez...
noi toata ziua am bantuit, mai exact de la 11 la 7...am fost la Cernica la manastire pana pe la vreo 3, ca tare era frumos si nu ne dam dusi...apoi la mami cu un brat de narcise si lalele...i-am facut o mare surpriza, ca de sarbatorit ne-am sarbatorit aseara la o pizzulicaasa ca nu se astepta sa ne mai vedem azi... ne-am plimbat ca doar-doar ajutam si noi legea gravitatiei...mami de fiecare data cand ne despartim imi zice ca ne vedem la spiatl dar uite ca tot degeaba...
momental savurez un pahar de schweppes bitter lemon pt care am facut o pasiune deosebita...de data asta cu un strop de garone ca deh...
nicoleta, nu e ziua mea ci a lui mihatp...ca si eu cand ii vad numele initial zic ca despre mine e vba...asa ca nu esti singura pacalita...eu sunt sagetatoare...noi astazi aniversam 6 ani de cand ne-am intalnit si nu ne-am mai despartit si 28 (nu 27 cum credeam ieri) de ani de cand s-au cununat religios ai mei dragi si iubiti parinti...de-asta era asa speciala ziua de 13...
acus ma duc sa ma dau in pat,ca sunt tare obosita si poate-poate...
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
mami_papatot spune:
eu cu intalneala nu ma pot baga decat daca este in Bucursti de luni pana miercuri...ca in rest....singurele mele zile libere vor fi in Postul Sf. Marii si atunci vom merge, sper, la baile Felix...sau poate mergem pe valea prahovei, si as putea da o fuga la Brasov, ba chiar as face-o cu mare placere...1 la mana pt randunici 2 la mana pt orasul asta superb...ma rog, nu se compara cu cochetul cartier de la periferia orasului in care cu mandrie ma situez, dar totusi...
!!!
mami_papatot
+40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
numeioana spune:
Oana, ajuta-ma!!
Vreau sa-i dau lui David cu violet pe bubitele de pe fata si nu stiu daca ii dau asa, nediluat, sau ii pun in apa de baitza.. Help!!
Mamici, voi schimbati Vigantolul in fiecare luna??
Papacico, stai linistita, ca nu ramai tu nenascuta!! Ia uite cine vorbeste!!
Am uitat cat eram eu de stresata din cauza ca bebe nu voia sa mai iasa![]()
poze
Nicoleta spune:
Aoleo, Mamip, iarta-mi neuronul gravid inca... Oricum, La multi ani pentru aniversare!
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 7 de zile
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by Nicoleta
Aoleo, Mamip, iarta-mi neuronul gravid inca... Oricum, La multi ani pentru aniversare!
Nicoleta39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 7 de zile

!!!www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+40 Honey BunnyPOZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA