Mamici de Martie-Aprilie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 12
natynic spune:

BUN VENIT PRINTRE NOI PUI DE CANGUR-RATON PATRICK!!!
FELICITARI DNA DOCTOR MAMICA SI DL DOCTOR TATIC!!!
Mai departe...
Clauuuu

: cum sa te uitam, draga de tine? Dar, cum i-am zis si lui Lyvy-toate mamicile sunt invoite cand lipsesc...cu atat mai mult cele cu 2 copii, pt care am un IMENS respect; nu stiu ce-as face in locul vostru!
Underqueen, Iulia mananca acum 7 biberoane/zi; adica nu mai mananca la 12 noaptea. Mananca pe la 22, dupa baita si apoi doarme pana pe la 2-3, papa si apoi din nou somn pana pe la 6. Iar ziua papa cam la 3,5 ore. Noaptea aproape totdeauna mananca 120 ml, in rest cam 80-90, mai putin dimineata la 9 cand mananca 60 (nu ma intreba de ce; si pe aia abia ii bag pe gat)
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Iar nu scrie nimeni, ce ma enervati!
Fetelor, vin cu o intrebare/propunere: hai sa stabilim, macar foarte aproximativ, o perioada si un loc in care sa ne intalnim cu bebeii!! Si, din punctul meu de vedere, nu trebuie sa fie neaparat in Bucuresti, as propune Brasovul de exemplu. Sau...cum ziceti si voi. Hai cu propuneri!!
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
eu cedea in curand..o zi naspa..cred ca ceva colici, se frichineste rau, nu mananca cum trebuie, dar nu plange...e ff agitat si cere san intr-una!..nu a dormit mai mult de 30 min legate azi!
clau, as incerca eu sa las 2 ore pauza, dar plange de foame, isi papa manutele, si ce sa fac, sa il las sa tipe?..nu pot..dar azi a mancat putin, atipea, iar se trezea si se frichinea...offf..nu stiu nici eu, sper sa darma la noapte ca eu sunt rupta, am mancat de pranz in 2 ore...acum de ex, sta la ta-su in brate, cuminte, dar nu vrea sa doarma..

tatic de raton si mami GECKO, SA VA TRAIASCA BEBE PATRICK, SA FIE SANATOS SI FERICIT ALATURI DE VOI!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
NATY, buna idee cu intalnirea!
LUNY
Simo27 spune:
si eu,si eu propun Brasovul

...v-am zis eu,aici e aer curat
tocmai bun pentru bebei!haideti la Brasov,Randunici!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
...si mai ales ca la vara vin caldurile si stiti prea bine cum e in Bucuresti...
Naty
mamica
Iulia mea
Simo27 spune:
asa,mai e si Sovi
,pentru Bv,nu?!apoi Nicoleta-avem 4 voturi pentru Brasov
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
si as putea sa va rezolv cu cazarea la Bran...am niste prieteni care au o pensiune terminata anul asta-e f frumosa-si as putea vorbi cu ei sa vedem cu preturile,sa fie asa,ca pentru Randunici![]()
POZE
luny spune:
ce supertare suna!! m-as baga si eu, dar cu programul sotului meu...daca e pe tura, nasol!..in iulie are concediu!![]()
LUNY
clauclau spune:
Bine maiiiii, va iert!!!! ![]()
![]()
Gecko, felicitari pentru grasunel si tie refacere rapida si mult laptic.
Luny, imi pare rau ca e agitat micutul, stiu exact cum este, te debusoleaza de-a dreptul. Iti urez o noapte linistita.
Naty, deci micuta a renuntat la masa de la miezul noptii, nu? Te intreb pentru ca si eu astept momentul asta cu nerabdare, tare as vrea sa doarma pana pe la 2-3 noaptea. Ea tot se scoala mereu la 1, la 3, la 6 si tot asa...Dar bineinteles ca ea trebuie sa stabileasca momentul asta, eu nicidecum n-o sa o privez de vreo masa, daca asa vrea ea.
Mami, ce faci, iti face Honey vreo surpriza?
Eu tocmai am venit de la o prajitura cu Razvanel , am lasat-o pe micuta cu mama, care a venit sa ma ajute o perioada. Acum am mai mult timp pentru baietel, chiar iesim in parc la joaca putinel si la cate-o prajitura pe care o mancam la cofetarie. Se simte tare bine ca-mi petrec putin timp si cu el. Bineinteles, facem totul repede intre 2 alaptari!
Dar tot e ceva...
Am rezolvat si cu botezul care va avea loc pe 10 mai si abia astept momentul. Acum ma gandesc la trusoul Rebeccai de botez, la tinuta lui Razvanel, a mea si a randunoiului. In schimb, am gasit DJ si cameraman ..., dar mai sunt multe de facut pana atunci!
Pup randunicile si o seara minunata va urez! 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!