Mamici de Martie-Aprilie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

d-na Gecko si d-nul Gecko - FELICITARI!!! BEBE PATRICK BINE AI VENIT!!!

Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Soviii, si eu raportez 20 de kg in plus sunt balenuta putin spus! La Vlad am luat 18 kg si eram mai slaba cu vreo 7 kile decat acum, a doua oara

Drum bun maine, sa va intoarceti toti trei sanatosi, sa ne trimiti sms-uri, daaa?? Sau ai acces la net?

Cu patutul, nu-ti spun ca si eu cand l-am mutat in camera mea am avut un semntiment tare ciudat...

Oana 38+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Drum bun, Sovi! saluta Bv din partea mea cu drag! Tinem leg
Normal fetelor, ma gandeam ca prin iulie-august, nu mai devreme, ideea era, am si zis, de evadare cand mori de cald in Bucuresti! Asa ca se boteaza bine-mersi toti bebeii pana atunci. Va zic eu, o sa cersiti la Simo macar o noapte de cazare. dar vorba Stelei: va trebui luata musai toata pensiunea caci va dati seama cati bebei vor oracai toata noaptea?? Iar mamicile vor sta la taifas in jurul focului

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,ai uitat taticii...ei ce vor face?!cred ca vor pazi bebelusii

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ia uite mamicile cu bebeii LIVE... fac deja planuri! Asa va vreau, inseamna ca nu e asa de rau, daca aveti planuri de deplasari...

Eu bantui pe aici, ar trebui sa fiu la nani, poate maine e ziua cea mare...

Asa am auzit si eu despre Vigantol... am auzit si mai rele, ca doar o saptamana ar fi ok, oricum ar fi bine sa nu tineti sticla la lumina, tot timpul sa fie in cutie, ok?

VA doresc o seara buna.

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR 7 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by sovietica

Deea, esti draguta sa imi spui supla, dar eu am pus 22 kg pe mine!!! Acum am 92 kile.

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Sovi,

Mama, ti-am mai explicat eu cum sta treaba cu nemultumitu' si daru'.

Sa incerc din nou.

Deci, la tine nu se pune problema de valeu mama, valeleu am ajuns la 92 de kile, ci am avuns la 92 de kg la 1 metru si optzeci si cati de cm? E o diferenta ....

E cam ca (virgula) cu procentele. Aceasi cifra poate insemna mult sau putin; depinde de baza.

Si pt Dumnezeu iesi din butoi ca arati senzational!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai normal, taticii pazesc bebeii! Nu-mi fac probleme, ca ei se dau in vorba f usor, daca vine vorba de fotbal, masini si politica in ordinea asta. Teama mi-ar fi doar ca uita de bebei!
Nicoleta, rau-nerau, eu si randunoiul avem de gand sa caram copilul de mic dupa noi; am vrea chiar in vara asta sa o ducem in Apuseni la Belis, acolo unde a fost conceputa si unde ar respira cel mai minunat aer din lume. Cu toate greutatile pe care le presupune deplasarea la o varsta asa mica; dar noi suntem niste umblareti si nu ne temem de excursii. Sanatoasa sa fie ea si de calatorit vom face tot posibilul sa calatoreasca, nu poate fi decat spre binele ei.
Cat despre Vigantol-nu-l tin la lumina (dar habar n-aveam). Eu i-l dau cu lingurita, la inceput cu ceai, acum fara pt ca nu-l respinge. Si desi mi s-a zis sa-i dau 2 picaturi eu ii pun 3, tocmai ca sa evit o mica pierdere pe la coltul guritei. La fel fac cu fierul, trebuie sa-i dau 8 picaturi si eu pun 10, n-are ce sa-i faca rau 2 picaturi in plus.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, stii ce e comic? Acum cativa ani l-am intrebat pe pediatrul la care mergeam cu Stefan daca e adevarat ca e bine sa schimbi sticluta de Vigantol la cel mult o luna. A ras de mine... ca dupa catva timp, cand am mers iar la el, sa imi spuna el acelasi lucru. Eu citisem pe net (pe DC=, el venea de curand de la nus ce conferinta... poate nu a aflat acolo, poate a retinut de la mine, nu stiu... dar a fost amuzant... Tot pe DC am aflat ca la lumina se inactiveaza D-ul... de-aia e si sticla inchisa la culoare, sa diminueze pierderile...

O seara buna. Eu tot nu ma urnesc spre patuc...

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR 7 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna sara randunici

in primul rand Felicitari Gecko Bine ai venit bebe Patrick, ca tare ai mai fost asteptat

In sfarsit s-a adunat si tati pe acasa (dupa ceva aventuri la aeroport, dar nu se putea fara... ).

Maine la 8:30 suntem la spital sa vedem daca ne nastem... Daca ma interneaza, trimit sms de informare. Daca nu... ma intorc pe forum

Raportez insa si niscaiva "meduza" (de data asta din aia de-adevaratelea)!

Am vazut ca aranjati o intalnire: la Brasov ma bag si eu (la Bucuresti e de la sine inteles). Noi chiar am inceput sa ne facem planuri unde evadam cand o veni canicula. Si cum suntem fericiti ca nu se pune problema de concediu (caci suntem amandoi liberi ca pasarea cerului multe luni de-acum incolo), putem sa ne plimbarim pe oriunde.
Deci mai puneti un vot pentru Brasov si la mine!

Ma retrag acum in dormitoarele regale!
si noapte buna!

Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bubu, Naty, multumesc de urari!

Oailei, parca vad un alai de tatici pe la Bv cu cate un pufosel in brate incercand sa ii dea de capat in timp ce mamicile stau afara in jurul focului sau intr-un jacuzzi in aer liber cu cate un pahar de sampanie sau suc de morcovi, ma rog...

Gudinde , nimeni nu stie sa zica asa frumos ca tine! Ultimul mesaj cu kilele era mai mult informativ, ca Deea ma compara cu ea la gabarit. De fapt nu sunt asa stresata de asta acum (dovada ca in mesajul ala n-am pus nici un "" . Acum am alte paranoi la care sa ma gandesc! Si in nici un caz nu vreau sa il supar pe Dumnezeu!

Naty, am fost si eu la Belis anul asta, deja aveam burtica. Ohhh ce mumos!

Kya, repede, inducere la noapte!!! Mamaaa cred ca zboara ingerii pe la voi prin casa de la ce atmosfera e!
Eu am aliniat majoretele, asteapta startul dupa sms-ul tau!

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput