Strumfi de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

DA, si eu cred ca e ceva in aer pentru ca efectiv dorm in picioare. TRag acum de ochi si nu bag la ghioase ca imi curge o teava la calorifer si astept un instalator. Firar mama lor ca nimic nu a mers din prima in casa asta. Si m-a enervat si administratora blocului de imi venea sa tip la ea ca vezi Doamne ce paguba facem blocului ca golim instalatia. Parca am spart eu teava aia. Scuze ca ma descarc aici la voi.

Am reusit si am fost si cu DAria sa o testeze IDR si acum doarme mititica. Cat m-am ferit de spitale tocmai acum in virozele astea ne ducem pe acolo.

Oana eu ii dau spanac de la 6 luni insa doar la borcanas. Din acela Hipp cu spanac si cartofi la care adaug galbenus. E drept ca nu se omoara dupa el si ii dau rar.
Pe mine m-a distrat tare poza in care sta sucit in carut. E haios rau.

Vivela nu se ineaca daca ii dai asa in mana? MIe imi e o frica sa-i las ceva in mana!!! de fiecare data cand i-am dat m-a speriat. Daria abia acum i-au crescut si ei dintisorii doi de jos de poate sa roada ceva cu ei (inclusiv vopseaua de la marginea patului).

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Lavi e atat de frumoasa Lorina , o splendoare de bebelus. Si ce frumos merge ea cu tati.

DAria merge de-a lungul patului singura insa daca o iau eu si o tin de subrat isi inmoaie imediat picioarele. De altfel se ridica de tot ce gaseste in cale.

Cafera bine le-ai facut. Sunt sigura ca respectiva nu v-a chemat niciodata pe la ea tocmai sa nu isi murdareasca casa.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Dana, nu se ineaca. D stie sa mestece, nu stiu cum de stie, dar de cum i-am dat sa manance a mestecat. I-am dat si rondele de orez expandat si la fel, musca, mesteca si apoi inghite. Nu i-am dat bucati de mar sau de fructe tari, ci numai alimente moi (adica morcov fiert, brocolii si chestiile alea de orez). Normal, stau cu ochii pe el si daca vad ca a bagat in gura o bucata prea mare, i-o scot.
Imi pare rau pentru tzeava de la calorifer. Administratorii astia parca sunt toti facuti de aceeasi mama, au ceva in comun, si anume un dar extraordinar sa enerveze omul inutil . Plus ca se comporta de parca ai sta in blocul lor . Uite si de-aia vreau eu sa ma mut la casa .

Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

alina.a cu colectarea pentru urocultura, noi suntem experti... pt ca micuta a avut infectie urinara, deci i-am colectat urina de multe ori. Daca vrei un pont: peste punguta (care niciodata nu sta suficient de bine lipita...) pune pe diagonala o banda de leucoplast. E bine sa o tii in brate - adica la verticala. Ideal e sa faca cat mai repede (sa nu se contamineze punguta) asa ca e bine sa stai cu ea langa chiuveta, cu apa curgand... poti sa razi, dar sa stii ca functioneaza...
Vivela pana la urma ce ai hotarat cu cresa??? Da... raspund eu u mare intarziere, noi la Acorns... mie mi se pare OK. Si am verificat de cateva ori cum e... nu de alta dar noi stam vis-a-vis de ei, in diagonala.

Mergi la inceput

Ily, am vizitat si eu Acornsul, e ok, n-am cazut pe spate, dar oricum, e curatel. Ce nu-mi place e ca n-au curte (adica e doar un pic, si betonata) si nici programul nu e foarte convenabil pt mine, e doar pana la 6 fara posibilitate de prelungire in situatii de exceptie. Si la cum se circula in Bucuresti...
Dar daca n-o sa gasesc nimic altceva, asta e, ma conformez.

Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

vivela la mine a fost singura varianta gasita pt copil atat de mic... in afara de bona, la care vreau sa renunt. Daca gasesti ceva mai OK, poti sa-mi spui si mie ca nu ma supar.
Pt mine e o varianta buna pt ca ti-am spus suntem vecini cu ei, deci e foarte comod... E, acum daca o sa mai intarzii tu cateodata il preiau eu si ti-l gasesti la mine la joaca .

Mergi la inceput

Ily , activeaza-ti PM-ul sau da-mi id-ul tau de mess, ca poate nu le intereseaza pe fete ce vorbim noi. Id-ul meu: ygabitza.

Gabi, mami de D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Oana, ti-am admirat feciorii. Tare frumosi! Am ras cand am vazut ce pozitii de somn are praslea. E tare haios.

Dana, eheiiiiiiii daca ar fi numai apartamentele cu "bube", tare bine ar fi. Am constatat insa ca nu e asa. Nu cred ca vrei sa stii cu cate chestii ne-am confruntat de cand ne-am mutat. Si fiindca tot veni vorba, mi-e dor de babele mele de la bloc....... Ma urmareau toata ziua, imi numarau sacosele, dar pe langa ce am acum, erau niste bombonici.
Pupici Dariutei.

Luna, mai vreau si eu niscai retete. Se poate?

Karli, parca aveai forte noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Hop si noi.

Tudor al meu saluta pe toata lumea: mamici, strufite si strumfiti.
Sa stiti ca desi vorbim mai rar, va citim cand avem nitel timp. Am rezolvat insa o problema si anume al doilea calculator si al doilea abonament la internet in casa asa ca de acum o sa ne fie mai usor si de acum o sa ne auziti mai des.
Piciul meu creste, se ridica singurel in picioare si daca este tinut de manute merge cu mare mare bucurie si cu gura pana la urechi.
Eu sunt cam obosita pentru ca piciul ma solicita din ce in ce mai mult si pe deasupra ma straduiesc sa pun si o afacere mica pe picioare. Sper sa imi si iasa chestia pentru ca in felul asta programul meu o sa fie mai flexibil decat ar fi daca m-as intoarce la munca. Deocamdata e destul de greu ca sunt la inceput, peste zi prioritatea este copilul si lucrez mai mult seara, dupa ce il bag pe el in pat. Dar...asta e, sper sa fie totul bine.

Am cam ramas in urma cu cititul, asa ca ma pun pe citit si revin

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alinutzaa, eeeeeeeeeee superbbbbbbbbbb!

Mergi la inceput