Strumfi de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multumesc pentru raspunsuri.

Lui Victor ii place mult spanacul. Eu nu il fierb in supica cu legume, ci separat. Si i-l dau atunci, proaspat fiert. Apa in care a fiert o arunc. (Dumnezeu stie daca procedez bine!)Lui Victor, de altfel, ii place mai nou piureul daca e verde. Deci daca nu am spanac, musai sa pun brocoli (folosesc din cel congelat, il tin de altfel in congelator si pun la fiert cateva buchetele) si mazare (tot congelata)

Intrebam de alte feluri de mancare pentru ca am citit in materialul de la alina.a si suna tare bine! Dar si al meu vrea musai f bine pasat. Asa ca...o sa mai asteptam pana la "delicatese". Ca decat sa ma chinui sa le fac si apoi tot sa le blenduresc...mai bine le pun la fiert, simplu, daca rezultatul tot acelasi e. (cred ca sunt f comoda)

Ma credeti: Victor a adormit. a mancat para, s-a jucat putin si...a adormit. Astept sa se trezeasca sa iesim afara. Azi e mult mai cald decat ieri.

Ma duc sa mai pun niste poze.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
felicitari pentru cartile pe care le citesti. E tare frumos ca te poti refugia asa des in lumea lor.

Cat as vrea sa fie asa! Si sa nu fie doar o greseala de interpretare din partea ta!
Dar vezi...singurele momente cand mai citesc sunt atunci cand il adorm pe Victor (adoarme in carut, il legan cu piciorul si eu citesc) si cand merg (sa nu radeti) la wc, desi in acest ultim caz deseori sunt intrebata daca mi-e rau, ma simt bine, de ce stau asa mult?

(pentru clarificare: chestiile bolduite erau citate; nu erau din experienta mea de viata. (desi as fi vrut, asa cum am spus, macar sa devina principii in viata mea. Ia sa merg sa vad, am pus oare ghilimele?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Nu conteaza daca ai pus ghilimele, important ca faci eforturi pentr un lucru laudabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Noi ne-am intors de la plimbare rapid, pentru ca bate un vantttttttt...rece.

Voi scoateti copiii pe vant? Stiu ca au mai fost intrebari, dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata si de la noi! Sunte, cu un picior in casa si cu unul afar - ca de, e asa de frumos si ne-a fost asa dor de soarele asta! Sa aveti o zi buna si o saptamana asemenea!

Alina, oare o exista supradoza de iaurt? Ca si Una numai asta vrea...

Mergi la inceput

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Alina.a, cred ca strumfii nostri s-au vorbit, nici D nu mai vrea nimic altceva decat iaurt simplu (si lapte de la mine). Abia reusesc sa-l conving sa manance si altceva. Ieri l-am pacalit - i-am dat un buchetel de broccoli in manuta (aburit) si l-a bagat in gura. A mestecat la el toata ziua , parca avea oase. In rest, tzitzi sa traiasca, fructele asa si asa, iar legumele cah .

Corina, din zona pe care am vizat-o noi se ajunge repede in oras, am facut ieri 5 minute cu masina de acolo pana la Orhideea (maaama, ce repere am si eu ). Ideea e ca daca stai in aglomeratie, e posibil sa faci si o ora pana la un spital, indiferent in ce zona stai. Si nu prea imi vine sa caut casa doar in jurul spitalelor, desi e confortabila ideea.
Si am vazut atata iarba acolo, si copaci infloriti (inca)... parca eram la tzara . Mi-l si imaginam pe D pe paturica in curte pe iarba, iar eu pe un balansoar, citind o carte ... Ma rog, in visele astea, nu am stabilit inca cine munceste .

Despre spanac nu stiu ce sa zic, eu inca nu i-am dat lui D, dar o sa-i dau cat de curand, cat mai e in sezon. Iar mie imi place atat de mult, ca as manca si cu apa... Si Oana, dupa mintea mea, cred ca e mai bine ca ai aruncat apa in care a fiert spanacul. Eu cand gatesc pentru mine o arunc, si mereu vad ca se mai depune pe fundul cratitei nisip (nu stiu de unde naiba, ca il spal pe toate partile).

Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ahaaaa....deci nu sunt singura care ma lupt cu mancarea...mai dar ce bine manca intr-o perioada.azi i-am dus kk la control,asa de rutina,ma chinui de o luna sa-i fac o urocultura dar io nu reusesc nici cum sa colectez urina in pungile alea
oana sunteti o familie tare faina,sa te tot uiti pe poze.poza aia cu victor dormind cu capul pe perna e totala!!!!!am ras cu lacrimi,Doamne ce originali sunt la varsta asta...
ma duc ca s-a trezit!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

a re-inceput votarea,bulina e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Eu sunt intre cutii,am inceput sa ne mutam...Azi dimineata m-a ajuns oboseala si noptile nedormite,asa ca am tras un plans si acum ma simt mai bine...pana cand nu stiu.

Dar dupa ce asezam tot balamucul plecamm undeva sa ne recreem,ca nu se mai poate.

Va pup,si cred ca ne mai "auzim"cam peste o luna.

PS.Cafera,am tot uitat sa-ti raspund la intrebarea cu numele baietilor mei.Sotului i-a placut tare mult Iosua-e un imparat evreu din vechiul testament,un imparat intelept si puternic.Si mie mi-a placut Aaron,ambele au semnificatii biblice....dar acu ma grabesc sa inchid,nu mai pot scrie...
la toate.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

neatza!
ne-am luat carutz! sunt asa fericita, de zici ca-i al meu. Olga n-a prea fost deloc incantata de nou' mijloc de transport, da s-a acomodat pana la urma; si-acu, daca-l vede p-ala vechi, se-ntinde dupa el si-l trage spre ea.
si fii'mea e innebunita dupa iaurt, dar i-l dau cu moderatie, adica, are un iaurt mic (175 g)/zi simplu, plus inca vreo 2-3 lingurite amestecate fie cu legumele, fie cu fructe; eu i-am dat Olgai si ciorba de loboda, si supa de rosii cu galushti, ii fac legume cu pui la cuptor, in care pun cimbru si dafin, grish cu lapte, d-astea. incerc sa-i variez mesele, ca i s-o fi urat. are legume pe care le mananca bine de tot,simple, dar si legume pe care le mananca numai in combinatie cu iaurt (ca deh, capata si ele un gust).
in rest, iar dormim prost, nu'sh de ce. ma enerveaza ca s-a stricat vremea, ne invatasem afara - deja fii'mea pe la 3-4 dupa masa incepe sa faca "pa" si nu ma mai inteleg cu ea, o pun in carut si ne plimbam prin casa.

Sanatate multa strumfilor bolnaviori!! Lorina si Laurentiu.

Tizo, noi mergem mereu in tineretului cand e vreme buna, cred ca dau buzna-n PM-u' tau ca sa stam de vorba.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput