Strumfi de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Alarma falsa...asa ca profit sa scriu ceva:

...nu vreau sa se supere nimeni pe mine, dar de data asta am sa votez o singura poza in concurs, aia cu copilasii in lighean pentru ca imi aminteste de ceva foarte drag din copilaria mea. Atat. Stiti insa ca admir toti copilasii, sunt minunati si toate, toate pozele sunt reusite. Dar...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Tot eu...
am cateva intrebari.

1. dati spanac copilasilor? (in materialul trimis de alina.a pe net despre diversificare spune sa nu dam pana dupa un an)

2. Oscilo mai dati 1/saptamana si vara? (intrebarea poate e aiurea, nejustificata, dar intreb si eu) Stiu, calciul se opreste, dar si Oscilo? dar Vigantol? Vigantol le mai dam? Medicul meu a zis da. Cu vigantolul sa nu ne oprim. Nici cu fierul, pana la 1 an. Si apoi, la controlul de 1 an mai vedem

3. Copilasii vostri au inceput sa pape si altceva la pranz decat piureul de legume? Adica le faceti perisoare, chestii care sa aduca a mancare de om mare?

gata, acum cred ca e treaz de-a binelea. Va pupam

O zi frumoasa.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumim mult, fetelor! Va pupam si multa sanatate si voua si puiutzilor!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Am citit si eu pe diagonala.

Felicitari Lorinutei pentru mersul singurica, bravo ei .

Imi pare rau ca sufera strumficii Lorinuta si Laurentiu ... sper sa fie numai pacatosii astia de dinti. Avem si noi unii care se vad acolo, dar stagneaza de vreo 2-3 saptamani, parca nu evolueaza deloc. In schimb, imi fac mie creierii prastie in fiecare zi si fiecare noapte. Mai nou, D se trezeste noaptea tipand, urla cateva minute continuu (cat sa-i trezeasca si pe vecini), apoi adoarme subit si peste vreo ora se repeta povestea. Eu zic ca de la dinti e.

Bubitele lui erau de la un tzantzar, cel putin asa mi-a zis dr . Oricum, erau niste bubite destul de nasoale, cred ca era un tzantzar mare . Acum au trecut.

Cafera, tare faza cu spalatul vaselor . Daca nici macar atata lucru n-a facut, banuiesc ca nici nu te-a ajutat cu pusul mesei. Pai noi cand ne strangem la unul si la altul sa facem cate un gratar, ne mobilizam toti (nu spalam toti vasele, dar toti facem cate ceva) si asa e si mai placut. Ah...ce dor imi e de un gratar la munte, cu prietenii.

Oana (ghinetz), f utile "indicatiile" ref la tembelizor si la net. Si uite asa, ma gandesc ca e cazul sa iau atitudine si sa traiesc si eu mai mult in viata reala decat in asta virtuala... Chiar vazusem un documentar sambata seara despre dependenta de internet - era un avocat care cica se ducea la birou si nu mai reusea sa munceasca nici macar o jumatate de ora, statea pe net , nu putea sa se abtina .

Nu mai stiu ce am citit , parca mai era ceva la care vroiam sa raspund...

Ieri am fost sa cautam si noi teren cu/fara casa... Ah, ce sentiment placut...ce de vise...ce de planuri... Gata, ne-am pus in cap, trebuie s-o facem si pe asta. Da' nu stiu daca imi iau si masina de spalat vase, se pare ca e un indicator bun pt "prieteni" .

Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineatza!eu nu-mi revin din starea asta de kko de oboseala cronica...a fost weekand si io tot obosita ma simt...
in fine asta e...
oana-ghinetz eu am discutat cu pediatra mea despre spanac si duapa lungi "lupte" m-a convins ca nu e chiar atat de mare cantitatea de nitrati,din pacate elisa nu-l "iubeste".defapt ea nu mai iubeste legumele deloc,e in greva,vrea numai iaurt ea care nu manca iaurt...asta e, acum pranzul inseamna legume cu iaurt si iaurt simplu.vigantolul la noi in tara se da pana la 2 ani.fierul pana la un an la sugarul alimentat la san si daca se vad semne de anemie se face tratament cand e cazul.
multa sanatate lorinei(e frumoasa foc!)si lui laurentiu!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

a re-inceput votarea,bulina e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by Vivela

Da' nu stiu daca imi iau si masina de spalat vase, se pare ca e un indicator bun pt "prieteni" .
Gabi, mami de D

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!

Ii cerni rapid.

Mergi la inceput

Mult spus prieteni, tovarasi de socializare mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! Vad ca e o stare generala de oboseala pe forum pe care evident si eu o am desi am incercat sa ma odihnesc in weekend. O fi astenia de primavara?!?

Violeta imi pare rau ca ai trecut prin emotii cu Laurentiu. Multa sanatate pt el si mult calm pentru tine.

Cafera super idee ai avut si mi se pare normal sa se ofere singuri invitatii asa cum se intampla la americani. Data viitoare la gratar o sa ai ajutor sigur!

Oana- ghinetz eu spanac i-am dat de la 7 luni si nu am stiut de problema nitratilor. Mi s-a tot recomandat sa ii dau pentru ca este anemica. Sper sa nu fi facut vreo greseala. Eu inca nu ii dau Denisei la pranz altceva decat piure de legume si nu ma grabesc prea mult mai ales ca ea refuza orice nu e complet pasat. Mancarea ei preferata este piure de cartof cu galbenus si branzica. Si spanacul in orice combinatie.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Vivela si noi cochetam cu ideea unei case. Noi avem deja un teren numai ca e cam la 25km de Bucuresti si inca nu ma pot hotara sa ma mut din aglomeratia asta. Ma sperie gandul sa stau cu bebe la o distanta oarecare de un spital. Oricum pentru noi (care acum stam cu parintii mei) asta este cam singura solutie pe care ne-o putem permite. Visez la cum o sa alerge Deni prin curte si o sa stea toata ziua la aer.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Referitor la spanac,citisem (asta cand nu stateam pe net si nu ma uitam la televizor, deci cand mai tineam o carte in mana, hattttttt, hatttttt) ca e bine sa se serveasca imeiat dupa pregatire si nu este idicat sa se reincalzeasca. Asta pentru ca nitritii se transforma in nitrati prin reincalzire. Profelorrrrrrrrrrrr, corectati-ma daca nu e in regula ce am zis.

oana-ghinetz, la televizor nu ma uit, ca eu sunt pe net. Dar starea vremii ma intereseaza in primul rand pentru programul meu si al fetelor. Imi c-am place sa ma organizez. Cred ca de aia am si toate lucrurile puse la locul lor.
Stai, ca uitasem esenta: felicitari pentru baietii tai si felicitari pentru cartile pe care le citesti. E tare frumos ca te poti refugia asa des in lumea lor.

Mergi la inceput