Strumfi de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ha, ha, mor singura de ras, asa ca va impartasesc si voua. Urma sa ne vedem si astazi la un gratarel, tot la noi, dar deja lumea incepe sa se crene. Mai exact una din doamnele care n-au suprtat sa-si spele farfuria din care a mancat, nu mai poate veni. Subit! Mi-a lasat in schimb vorbe de drag, la alta doamna, cum ca la cata investitie am facut, o masina de spalat vase era de bun simt.

Vai, Doamne, multumesc mult ca imi dai zile cu soare si in felul asta pot sa-mi mai cern si eu prietenii...
De fapt, am avut eu semnale, dar am zis ca ...nu toata lumea e pe aceeasi lungime de unda, ca nu rea vointa, ca..., ca...

Asta e.

Scuze ca m-am revarsat toata aici, fara pic de jena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

cafera daca nu mai vine doamna ai de cistigat.Bravo cu spalatul vaselor de catre prietene.data viitoare ii provoci pe domni.doamnele sa dea cu aspiratorul.
Si mie imi plac fetele tale,mai ales cea mare,s-a facut domnisorica,deja fringe inumi cred.

Noi tre' sa iesim la plimbare,asteptam prislea sa se trezeasca.Asa ca va citesc si eu pe voi.

Lorina e frumoasa de numa-numa-doar e moldoveanca .(n-am vrut sa fiu rea dar se stie ca moldovencele-s frumoase-si bune de gura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

cafera, aici de obicei musafiri se ofera sa te ajute la salat vase, pus la loc ceea ce s-a imprastiat de copii. Eu tot timpul sun "va rog" cand se ofera cineva. Asa ca de obicei dupa ce pleaca musafiri casa e curata.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetele, laurentiu are 38,2 in funduletz, dar nu pare racit! Am chemat dr, dar oare ce are? Ieri a fost seara cam marait de la dintzi, probabil, dar altfel pare ok...ce sa fie/?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Fetelor, multumim de aprecieri

Violeta si Lori are de 3 zile febra 38 la subbrat. I-au iesit zilele trecute 2 dinti sus si pare ca ii mai iese unul. Doctorita ne-a spus (am vb azi cu ea) ca daca nu are alte simptome, e de la dinti. Si chiar viroza de-ar fi fost tot cu antitermice am fi tratat-o, asa ca eu ii dau, la recomandarea ei Nurofen 2,5 ml de doua ori pe zi. Speram sa ii treaca zilele astea, ca mai mult de 5 zile cica nu putem sa ii dam antitermice.
Sanatate multa lui Laur!

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimineata, fetelor! Hai la cafea, desi la ora asta...
Lavi, multumesc pt raspuns. Laur a facut ieri noaptea febra din nou (cu ala digital avea 39,4), asa ca am sunat la urgente la medicover de unde mi-a zis sa-l bag in caditza in apa sa-i scad febra sa nu faca convulsii. M-am speriat tare rau. Am facut asa si i-am dat nurofen si am chemat si salvarea, cu-n drum. L-a consultat si dr aia si a zis ca nu are nimic nici in gat, urechi sau plamani si ca poate fi de la dinti sau un debut de viroza...sa-i dau alternat panadol/nurofen la 4 ore, timp de 2 zile si dupa aia nurofen la 8 ore. N-a mai facut pana acum temperatura. Offfffff, m-am speriat ingrozitor, sunt rau de tot de paranoica si isterica :(nu stiu sa ma controlez sa fiu mai calma.
Va pup si multa sanatate la srumfei si mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by violetan

Buna dimineata, fetelor! Hai la cafea, desi la ora asta...
Lavi, multumesc pt raspuns. Laur a facut ieri noaptea febra din nou (cu ala digital avea 39,4), asa ca am sunat la urgente la medicover de unde mi-a zis sa-l bag in caditza in apa sa-i scad febra sa nu faca convulsii. M-am speriat tare rau. Am facut asa si i-am dat nurofen si am chemat si salvarea, cu-n drum. L-a consultat si dr aia si a zis ca nu are nimic nici in gat, urechi sau plamani si ca poate fi de la dinti sau un debut de viroza...sa-i dau alternat panadol/nurofen la 4 ore, timp de 2 zile si dupa aia nurofen la 8 ore. N-a mai facut pana acum temperatura. Offfffff, m-am speriat ingrozitor, sunt rau de tot de paranoica si isterica :(nu stiu sa ma controlez sa fiu mai calma.
Va pup si multa sanatate la srumfei si mamici!

Multumim de cafea, ne prinde chiar foarte bine.
IMI pare rau pt agitatia de azi noapte, multa sanatate lui Laur si sa isi revina cat mai repede. Iar tie multa forta.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Buna!

Sanatate multa lui Lorinutei, lui Laur si toti puilori necajiti.

Monica
si Cristina, multumesc ca sunteti in asentimentul meu. Chiar nu i-am simtit lipsa persoanei cu pricina.

Se pare ca iar vin zile ploioase. La noi inca e soare, asa ca profitam si fugim si noi prin oras cand se trezeste Ilinca.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cafera

Buna!

Sanatate multa lui Lorinutei, lui Laur si toti puilori necajiti.

Monica
si Cristina, multumesc ca sunteti in asentimentul meu. Chiar nu i-am simtit lipsa persoanei cu pricina.

Se pare ca iar vin zile ploioase. La noi inca e soare, asa ca profitam si fugim si noi prin oras cand se trezeste Ilinca.

-cititi cu corecturile de rigoare, fara lui Lorinutei, etc...pt ca graba strica treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata.

Multumim de cafea, Violeta. Daca mai vrea cineva supliment am eu . Facuta de sot. E foarte buna. (imi amintesc de vremurile cand eram gravidute, ca beam cafea facuta de sotul Laviniei)

Pupam Lorinutza si Laur...sa treaca febra.

De acum mai rar pe aici, caci facem plimbari lungi. Cafera, zici ca vin ploile (eu trebuie sa recunosc ca nu ma uit la televizor, nici macar la meteo. Nu am timp, nu ca as avea eu vreu principiu, desi mi-ar placea sa-l am. V-am mai scris, cred, asta:
"Televizorul e foarte folositor. De cate ori il deschide cineva ma duc in alta camera si citesc o carte"
A! Si in aceeasi tema, am mai mai citit ceva, care mi se potriveste de minune: "ieri nu a mers netul si m-am vazut nevoit sa citesc o carte"

Gata, fug.
S-a trezit Victor.

O zi frumoasa.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput