Strumfi de iulie-august 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 8
violetan spune:
Fetelor, multumim mult pentru gandurile voastre bune! Laur n-a mai facut febra de ieri noaptea, sa speram ca va fi bine si ca n-o sa mai faca!
Alinutzaa, e tare dulce bebika al tau! Sa-ti traisca!
Cafera, stai la casa? Cu ce probleme te confrunti, mai nasoale decat la bloc? Daca ai timp si chef, da-mi pm ca sa nu fim chiar off-topic. Ma intereseaza subiectul pt ca in principiu ne vom muta si noi la casa si am si eu o gramada de dubii si probleme mai mult sau mai putin inchipuite...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
Nonna76 spune:
Si noi salutam pe toata lumea(si pe Tudor),de fapt salut doar eu ca strumful a fost rapus de oboseala .La noi e cald asa ca ne-am plimbat vre-o 2 ore si dupa ce se trezeste plecam iar.Sper ca frigul si ploaia sa nu mai vina curind.Tocmai i-am cumparat copilului pantofiori perforati-deci nu vrem frig.
Lui Andrei s-ar putea sa-i mai iasa 2 dinti ca prea se trezeste des noaptea.
Si eu sunt obosita mai mereu dar si merg mult-nu numai ca ma plimb cu copilul dar ma mai duc si la scoala pe jos(20 min )
Nici Andrei nu iubeste legumele.Dar cind am pus in mincare mai mult ardei rosu parca a mincat mai bine.Brocoli nu vrea,si spanac n-am incercat.I-am facut si eu supa cu taitei din galbenus si faina si a mincat.Iaurtul si la noi e preferatul(dar nu in combinatie cu legume).
violetan spune:
Apropo de subiectul spanac, eu i-am dat de vreo 3-4 ori pana acum, dar numai din cel congelat...sper ca am procedat bine!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
cafera spune:
Eu am incredere in legumele congelate. Dar spanac in forma asta nu as cumpara, din cauza ca presupune o pregatire termica dubla, deci nitritii se trensforma in nitrati, cum am mai spus.
i_ulia spune:
hi!
mai prind si eu doua minute sa va mai scriu doua randuri.
lavi, multumesc de aprecierile la adresa lui iris. i-am spus ca ai laudat-o si a zambit frumos
ghinetz, v-am vazut pozele! tare scumpi baietii tai, sa-ti traiasca.
si pentru ca ziceai de citit, momentan citesc Amy Tan, Saving Fish From Drowning si imi place tare (si eu tot pe wc citesc, ca in rest nu mai am timp)
oaana, bafta la mutat si spor la treaba! sper sa te putem reciti repede.
spanac ii dau lui iris de la 7 luni jumate. I-am dat intai la borcanele, iar acum ii fac eu. dar exact cum spunea cafera, niciodata reincalzit. de altfel nici cand fac pentru noi nu il reincalzesc, din cauza nitratilor.
olguttza, am murit la poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2243679420064882171YBDXdb
ioana, nu pui si tu poze?
aoleu, iar a inceput sa ploua. ma duc sa imi strang rufele, ca sunt afara.
o zi buna va doresc!
loredana_76 spune:
Alinuta ai un baietel tare scump si haios.foarte reusite pozele.
Fetele mai povestiti aici despre problemele cu casa ca si noi avem in plan sa cumparam un teren pentru casa.Macar sa stiu la ce sa ma astept.Noi deocamdata am cumparat o casa mai veche dar cu mult teren la vreo 40 km de Bucuresti sa mergem in weekend.Am fost ieri acolo si era asa liniste si aer curat.Pe starada a trecut un cal si se uita David cu niste ochi la el.De abia astept sa amenajam acolo un pic sa o facem locuibila.Deja vedeam un un nisipar mare,o piscina mica pentru David si pe noi in balansoar la un gratar.
Vivela spune:
Chiar asa, ce probleme sunt cu casele?
Adica eu am stat vreo 3 ani la soacra-mea, la casa, si singurele probleme erau cu ea, nu cu casa . Eu chiar as renunta cu draga inima la vecinii curiosi care bat in pereti cand urla copilul (asta printre altele ), si as sta oricand la casa. Eu stiu ca faceam primavara curat cu multa placere, sapam curtea, dadeam cu var toti pomii, taiam ce mai era de taiat, puneam iarba, flori...eram f multumita. Dar da, intretinerea unei case costa mai mult decat intretinerea la bloc, dar si confortul e mai mare.
Mai fetelor, cum reusiti sa cititi la WC? Eu abia reusesc sa realizez activitatea pt care ma duc acolo , ca D parca are senzor, urla aproape de fiecare data cand ma duc. Deja vecinii (da, aia buni!) imi stiu programul .
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!
cafera spune:
Probleme la casa.....
Pai una la mine ar fi umezeala. Desi casa e izolata si am pus dezumificatoare in toate camerele.
Iar despre vecinii de la casa... Ce ai zice cand ai incepe sa faci un gard intre proprietati, iar vecinul...se face ca ploua? Sau..., sau..., sau... Ma abtin ca aici vorbim de copii.
Dar, sa nu fie pe langa subiect, una peste alta fetele beneficiaza de "parc" in curtea casei si asta e cel mai bine. Asta conteaza, ca ele sunt fericite.
burtika spune:
buna ziua si de la noi!
intru si eu sa toti strumfii minunati pe care-i tot admir in poze de nu ma mai satur si bineinteles sa impart si mamicilor de strumfi.
"noroc" cu vremea asta ca trebuie sa stam in casa si uite asa pot si eu sa va mai scriu 2 vorbe despre noi.
strumfica mea creste ,este voioasa dar...nu mananca! nu vrea sa manance decat san. pana cum doua saptamani ma plangeam ca mananca putin dar acum numai vrea deloc, fac degeaba mancarica pt ea ca se stramba , imi da peste mana si daca reusesc sa ii bag ceva in gura ... scuipa. vad ca si voi aveti probleme cu mancatul. ea este grasuta in continuare pt ca papa san dar eu sunt disperata ca nu reusesc sa o fac sa mance si altceva.
am facut niste analize sa vedem cum stam (avand in vedere ca nu vrea sa pape) si au iesit ok cele de sange dar la urina, surpriza: infectie urinara cu E coli! as ca...ily, as vrea sa te intreb cum ati tratat voi infectia asta pt ca eu nu am reusit sa-i dau antibioticul prescris de pediatra (cefuroxim - zinat), il scuipa iar pediatra nu a stiut ce altceva sa-mi dea. m-a trmis sa fac o eco abdominala si cu eco si cu analizele sa merg la stanciu.
brazuca25 spune:
burtik iti raspund eu despre infectia urinara ca abia ce am scapat de una cu Deni. La noi a fost mare infectia asa ca i s-a pus o branula si i-am facut intravenos la 12 ore cefotaxim 7 zile, apoi inca 3 zile de zinnat si am scapat. Am facut si noi eco abdominala si desi a gasit ca are 3 rinichi, se pare ca functioneaza bine si nu o sa faca probleme. Trebuie repetata mereu urocultura sa vedem daca mai apare. Oricum in mod normal trebuie sa ii faca si antibiograma sa vada la ce antibiotic este sensibila bacteria. Si daca nu vrea zinnat, trebuie sa mai fie si alt antibiotic.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz