Strumfi de iulie-august 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 20
X-ray spune:
nonna este ff frumoasa sora ta,Doamne ajuta ca e totul bine!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
a re-inceput votarea,bulina e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
panda77 spune:
Gabi, la multi ani frumosi, sanatosi si veseli ! Sa te bucuri de o viata asa cum ti-o doresti si sa gasesti fericire mai ales in ochii copiilor tai (daca mai vrei si altii, bineinteles ).
Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
cafera spune:
Nonna, foarte frumoasa sora ta. Sa fie totul bine. Dar ce cheag de sange, ca eu nu am fost pe faza.
Alinutzaa spune:
Nonna foarte frumoasa sora ta. Bine ca e totul bine.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Nonna76 spune:
Mi-a sters nazdravanul mesajul. O iau de la capat.
Cafera sora mea a avut un hemoroid cam mare si a trebuit operat.
Atit pot scrie momentan ca e nazdravan cel mic-vrea joaca.
liadorian spune:
Ce-mi vazura ochii?...
O gravidutza superba! Nonna, sa-i spui surorii tale ca mi-a facut dor de burtica/pofta de-o burtica noua... Deja visez!
Gabi, sa fii mereu iubita si fericita! La multi ani si la mai multi bebei, la fel de reusiti precum Davidush!
olguttza, suna foarte yammi/sau cum s-o fi scriind... Poate ma incumet sa-i fac si eu Unei, ca pana acum n-am prea tratat-o cu specialitati. Drept e ca si ea ne trata cu indiferenta cand ne vedea cu bolul de manacare. Acum sa nu fiu rautacioasa si sa recunosc: de vreo 2 saptamani a inceput sa bage si ea la ghiozdan cate ceva, am trecut de faza aia in care eu ma dadeam cu capul de toti peretii si ea imi intorcea fundul si se ducea la joaca. Iaurtul cu cereale e favoritul, dar mai ciuguleste si ceva fructe, ceva legume, carne in cantitati infinitezimale.
Ati vazut ca nu mint cand am spus ca e o bolfoasa? Va multumim ca ne-ati vizionat! Mie-mi place sa ma uit mereu in albumele comune, sa dau pe slideshow si sa-i vad pe strumfi gramada: atatea fizionomii diferite si totusi atat de frumosi toti.
Luna1 spune:
Gabi la multi ani! Sa fii fericita si sa ai mult noroc!
Olguttza ma bucur ca fac vanzare la mothercare, sa le zic macar la astia sa-mi dea si mie un comision ceva. Sa-l purtati cu placere costumul. Am salvat reteta de papanasi, i-o fac si eu fie-mii zilele astea.
Nonna sora ta e o gravida superba. Sanatate multa si ei si bebelusei.
Iaurt: eu ii dau fie-mii cum spuneam mai demult iaurt cu fructe special pt bebei din comert numit Petit Filou sau Muller little stars. De fapt se cheama fromage fraise. Am intrebat dr si mi-au zis ca sunt ok. La fel aici se recomanda branzica din comert cottage cheese insa si cascavalul normal. Asa e aici. I-am facut si eu branzica de vreo doua ori insa nu o mananca precum mananca cheddar cheese sau cottage cheese. Este adevarat ca au in compazitie si sare (se gaseste si low salt) insa la fel au si borcanasele cu mancare pt varsta asta. Discutand cu dr despre sare mi-a zis sa evit sarea, in sensul sa nu o adaug mancarilor ei, sa nu ii dau alimente cu continut crescut de sare insa daca e vorba de un borcanel sau branza sa nu ma panichez. Practic rinichii lor sunt capabili sa prelucreze 1g de sare pe zi, deci nu putem fii paranoici. Normal ca nici nu adaug si caut sa evit ce are continut crescut (de ex nici borcanele nu-i dau decat daca plec de acasa undeva unde e mai igienic sa ii dau borcan).
Adelise este de fapt pe dieta de iaurt si branza (cascaval etc) pentru ca bea doar vreo 400 ml lapte in 24 ore si mi-au spus sa-i dau doua iaurturi pe zi sau un iaurt si bucatele de cascaval. Daca o vedeti ce frumos tine ea cascavalul in mana si roade la el, iubeste cascavalul.
Revin
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
violetan spune:
Nonna, sora ta e si frumoasa si dulcica rau si fff tanara???!!! Cati ani are? Sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi!
Luna, ce dragalasha adelise! Parca o vad molfaind la o bucatica de cascaval. Mmmmmm
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
Nonna76 spune:
Sunt asa mindra...de parca m-ati laudat pe mine.Si mie mi-e draga sora mea.Are 27 de ani.
Pacat ca o vad doar in poze si ea nu-si face poze des.
Eu deja m-am atasat de fetitza ei, ea nu i-a cumparat hainutze dar eu da. Voi trimite haine din Ro in Germania.Ce conteaza-sunt de la mine si trimise cu drag.
Eu am visat intr-o noapte ca eram dar nu stiam daca voi avea un baiat sau doi(stiam sigur ca-s baieti dar nu stiam citzi).La mamicile de sept-oct sunt mai multe gravidutze iar la noi ioc.Cine sparge gheata.Eu nu.
Gabi! Sa fii pe atit de fericita pe cit esti de frumoasa.sa te bucuri de copii(stiu ca ai doar unul dar....),de sotz ,sa fiti sanatosi cu totii.
Luna, Nikole, Cristina mi-a fost dor de voi si de copii vostri.
Vivela spune:
Va multumesc frumos fetelor pt urari. Mi_a, Mada, Olguttza, Alinutzaa, Violeta, Panda, Lia, Luna
Panda, da, mai vreau si altii. Copii, nu ochi .
Nonna, da, sora ta e f frumoasa. Asa m-a apucat nostalgia dupa burtica... Ma speriasem acum vreo 2 saptamani, ca o tineam tot intr-o greata si mi-am luat un test. Nu stiu de ce, dar parca am fost dezamagita cand am vazut ca e negativ .
Fetelor, schimbati voi capitolul, la mine merge f greu netul, nu stiu ce naiba are, nici nu stiu daca apuc sa trimit mesajul asta.
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!