Strumfi de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Asa...

Am hranit printesa si am zis sa vaz ce mai ziceti.

Nonna eu simt cum misca ceva prin burtica si daca e bebel i-l dau caferei ca ea cobeste. Glumesc tocmai am avut problema asa ca nu am cum sa fiu graviduta, lasa sa fie cele ce mai vor copii.

Eu ascult Aventura si nu stiu de ce dar ma simt tare nostalgica, dansez cu fie-mea si numai Romania visez.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Schimb capitolul!

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

am gatat papanashii! si de facut, si de halit.
mare dezamagire ce-am avut, ca mi-i inchipuiam altfel la gust, si cand colo...parca-s niste galusti ceva mai tzapene, gust fad...cre'ca ar fi buni cu un strop de zahar, da mai incolo. fii'mea i-a mancat surprinzator de bine insa, ma gandesc ca o fi de iaurt?! a imbucat vreo 4 guguloaie d-alea maruntite, cu 2 lingurite de iaurt.

Luna, si eu i-am dat Olgai cascaval zilele trecute, pt. ca mancam si ea balea si plescaia langa mine, zici ca e un catzel asa de cersetoare e. mesteca si era cu gura pana la urechi. si apropo, io am avut "problema" peste sarcina la Olga, asa ca nu mai bag mana-n foc niciodata.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Capitol nou-nout
Sa-l umpleti cu vesti bune

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput