Strumfi de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

quote:
Originally posted by cafera

quote:
Originally posted by cafera

Si legat de ce ziceam mai sus, eu nu am fost niciodata adepta sa dau copilului jucarii sau alte lucruri numai de dragul de a sta pe olita. Nu s-a rezolvat problema in timp util, am trecut la alte activitati, dar nu am facut din statul pe olita prilej de joaca. Asa mi s-a parut mie corect.

nici o data

daca mai sunt greseli, scuze

Na, ai sa ma injuri... era bine de prima data Imi esti simpatica tare cu autocorecturile, dar sa stii ca intelegem si asa, nu tre' sa te corectezi mereu Parerea mea

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

HI, hi! Nu te injur, doar ca vroiam sa specific ca : NICI MACAR O DATA. In sensul asta l-am folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Karliiiiiiiiii, Karliiiiiiiii!

Unde esti, draga mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Multi ani traiascaaaaa, multi ani traiascaaaa, laaaa muuuuulti aaaaaani!
La multi ani Gabi. Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si implinita.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Vivela

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

LA multi ani Gabi!!! Iti trimit o sampanie frantuzeasca virtuala ! Contra un bucata felie MARREE de tort! ca tot stagnez cu kilogramele baremi a stiu de ce!
Am tot 71.5 si propun sa ne cantarim vinerea ca weekendul are un efect nefast pentru mine! Vinerea trecuta aveam 70.9
In rest am admirat poze cu Laurentiu, cu Ingrid si Lorinuta! A si zilele trecute cu Andra si cu piciu Tudor!

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

La Multi Ani, Gabi!!

neatza!
Luna, mi s-a pus pata pe costumu de baie cu bretele. am dat comanda unei prietene, care vine in tara de Paste, sa mi-l ia ea din Anglia - desi, poate l-oi gasi si la mothercare aci (la pret dublu, evident).

azi ma bate gandu sa-i fac Olgai papanashi cu branza dulce, a mai incercat careva?
Papanasi cu branza dulce (dupa 6 luni)

- 100 g. branza de vaci;
- 20 g. gris;
- 1 galbenus;
- 5 g. unt sau 1/2 lingurita smantana

Se amesteca branza de vaci cu oul, apoi incorporezi totul cu grija in gris; cu o lingurita inmuiata in apa iei "bile" din compozitie si le pui la fiert intr-un vas cu apa deja clocotita; cand papanasii se ridica la suprafata, ii poti lua; se servesc cu smantana sau cu unt - eu o sa i-i dau cu iaurt.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ca tot am vazut in reteta olguttzei, care suna foarte bine, mentionata smantana...voi dati la copii smantana? Daca da, de care? De la ce varsta se poate introduce smantana in alimentati? Ca eu i-as da, da' nu stiu daca are voie.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Alina, eu, una, nu-i dau inca, pt. ca Olga e cumva la cura de slabire. dar cand o sa ma incumet, o s-o fac in casa, cu lapte de la vaca proprie.
cred ca smantana este aliment permis la varsta asta; ma gandesc la faptu ca ei deja se apropie de 1 an si ar trebui sa manance aproape orice atunci (ma rog, fara porc, prajeli, fast-food, se-ntelege).

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vivela/Gabi, la muuuuulti ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Numai bucurii sa ai!
Burtika, tare bancul!! Pe bune!
Olguttza, papanashii tai suna atat de bine incat crap de pofta si sunt la birou! O sa fac cantitate cvadrupla sa halesc si io
By the way, n-am mai trecut nimic in listutza ca am stagnat o perioada, am mai pus 1kg o perioada, iar am dat jos 1 kg si tot asa. Cum nu fac nimic special inca (doar mai supraveghez acolo ce mananc) nu ma mai trec pe listutza aiurea; as mai vrea sa dau jos asa, de palmares vreun kg-2 asa ca, pana atunci...poop fetele si succes in continuare!
Mada, multumim ca ne-ati admirat si pe noi!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Multumesc f. mult tuturor fetelor care mi-au scris-aici sau mi-au trimis PM.Sora mea s-a operat ieri si i-au indepartat cheagul de singe.Operatia a durat 5 min. iar bebelusa a fost monitorizata in timpul asta.
Este o voinicutza-are 2100g la 31 de sapt. iar mamicuta ei doar 60kg.E o gravida f. frumoasa surioara mea.Asa-i?
Copilul meu e un zbintzuit-se misca mereu-nu-i mai place in brate-vrea pe covor,in pat-patutzul e prea mic pentru el.Merge de-a busilea cu o viteza.....

Raportez si eu o greutate de 57.0kg.Mentzionez ca m-am cintarit cind am venit de la scoala.Cred ca dimineata aveam putin mai mult.Am slabit bine dar burtica tot mai am.Prin haine nu se cunoaste dar fara da.

Mergi la inceput