Strumfi de iulie-august 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 18
lorinaoo1 spune:
Xerxe
In completare la ce spunea Cafera, copiii sunt diferiti, reactioneaza diferit (de ex. fii'mea nu sta prea mult timp in loc strain, cand ajungem acasa rade cu gura pana la urechi, var'su n-are nicio treaba, sta la oricine si oriunde)
si sa-i spui sotului ca un copil e o fiinta dependenta de voi pt ca nu se poate descurca singura, nu e un obiect (poate e un termen mai dur) pe care iti este comod sa il lasi uitat intr-un colt de camera. Eu una incerc sa-mi inchipui cum ar fi sa nu pot merge singura, sa nu pot manca singura, sa nu pot vorbi si ceilalti sa ma ignore... M-as simti tare frustrata
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
Vivela spune:
Poftiti va rog la , ca o data face omu' treij' de ani in viata .
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!
ghinetz spune:
Multi ani. Si frumosi. Si sa fii iubita!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Vivela spune:
Oana .
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!
brazuca25 spune:
La multi ani Gabi!! Iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire !
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
X-ray spune:
la multi ani gabi! sa fi fericita si iubita alaturi si de cei dragi!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
a re-inceput votarea,bulina e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
burtika spune:
cafera, in legatura cu cititul pe buda, cu toate studiile facute eu tot le invidiez! pai stii si tu cum se zice ca tot ce e bun ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa. uite un banc (daca nu-l stiati):
"Un tip la doctor:
- Doctore, credeti ca o sa apuc sa traiesc 100 de ani ?
- Bei, fumezi?
- Nu, nu fumez si nici de baut nu beau.
- Joci jocuri de noroc, conduci masini rapide, iti faci de cap cu femei?
- Nu.
- Atunci de ce vrei ma sa traiesti 100 de ani?"
Vivela spune:
Corina, Lacramioara, Alina, Cafera, va multumesc din suflet .
Gabi, mami de D