Strumfi de iulie-august 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 17
xerxe2005 spune:
Ce implace Lorina in poza asta
http://good-times.webshots.com/photo/2110316300100146878pQkiAF
http://community.webshots.com/album/562909226aMvwbo?vhost=community
cafera spune:
xerxe2005, spune-i sotului ca puiul tau a stat in burtica ta 9 luni, ca apoi a fost supravegheat permanent, deci a simtit apropierea cuiva zi si noapte si e normal sa simta nevoia de a sta cu cineva. Mai mult, l-ai nascut sa traiasca printre oameni si sa-i placa prezenta acestora.
De ce ar trebui sa-i palca sa stea singur?
Si in alta ordine de idei, sa nu te mai boscorodeasca si sa se implice in cresterea si educatia bebelusului. De manifestarile lui, sunteti responsabili amndoi, nu doar tu.
Te pup si fii mai hotarata. Stiu ca-ti este greu ca nu aveti cuibul vostru, dar de modul in care-ti impui parerile va depinde starea voastra de liniste din familie.
X-ray spune:
buna dimineata!
cristina26 mai dar ce sexi e ingrid in costum de baie!si tu ai mai slabit.sunteti doua frumoase.
nikole imi era dor de tine
cristina(timi07)cum esti cu ochiul?dar sophi e bine acum?
madalina_s distractie placuta la mare,si eu abia astept sa vina vara sa mergem si noi!
lia am admirat doua fete frumoase foc!una e toata numai zambet si cu ochii aia migdalati ma termina!
am incarcat pozele pt albumul comun si dau o strigare:mai vreau poze pt albumul comun,mobilizarea!
si acum sa ma bag si eu in seama cu discutiile de ieri si azi,asa din ce tin minte...eu ii dau elisei iaurt mily cu omega3 sau napolact,danone never,am eu o chestie impotriva lui,dar e a mea personala.iaurt cu fructe gata cumparat nu i-am dat niciodata,mai bine il fac eu,cu fructele mele e mult mai sanatos,parerea mea.
eu am de la huggis pampers pt piscinuta si caut de zor costum de baie.vrem sa mergem in ungaria la un strand cu apa termala,are si bazine acoperite,bazin pt bb-lashi,in fine e super din cate am inteles si e la 70 km distanta(no acum sa nu ma injurati ca o tot dau cu ungaria,dar daca e aproape si stau beton vizavi la conditiile de agrement si nu numai....mergem la ei!)
la capitolul kg stagnez,dar m-am apucat iar de aerobic in foerta si sunt ca o mica halterofila
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
a re-inceput votarea,bulina e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
cafera spune:
Lia, tocmai am admirat pozele. Una e o haioasa si o expresiva. Si daca pot sa spun asa, e mult mai "ne-serioasa" decat mama. Tu esti o mamica foarte frumoasa si foarte mult mi-ati placut.
burtika spune:
buna dimineata.
xerexe, nici iris nu sta singurica, chiar si cand sta in patut si isi face ea de lucru trebuie sa ma vada in zona, altfel plange. cu greu merg la wc...le invidiez pe fetele care pot lectura pe buda...eu trebuie sa fiu foarte expeditiva altfel iese cu scandal...ma afla toti vecinii.
cafera spune:
burtika, nu le invidia, ca sunt cercetari pe seama asta, cum ca e un obicei daunator pentru reflexele si necesitatile fiziologice.
Chiar vroiam sa ma bag de ieri in seama, si sa mai colectez niste injuraturi, prin a va spune ca obiceiul asta nu face decat sa deregleze anumite procese in corp. M-am confruntat cu asta in familie, toata buda era plina de "Magazin istoric". Acum cate legatura aveau una cu alta, va las pe voi sa discerneti. Cert e ca te poti pricopsi cu greutate in trazitul intestinal si cu un prolaps al zonei cu pricina.
Alina, te rog sa ma corectezi daca am informatii gresite.
cafera spune:
Si legat de ce ziceam mai sus, eu nu am fost niciodata adepta sa dau copilului jucarii sau alte lucruri numai de dragul de a sta pe olita. Nu s-a rezolvat problema in timp util, am trecut la alte activitati, dar nu am facut din statul pe olita prilej de joaca. Asa mi s-a parut mie corect.
cafera spune:
quote:
Originally posted by cafera
Si legat de ce ziceam mai sus, eu nu am fost niciodata adepta sa dau copilului jucarii sau alte lucruri numai de dragul de a sta pe olita. Nu s-a rezolvat problema in timp util, am trecut la alte activitati, dar nu am facut din statul pe olita prilej de joaca. Asa mi s-a parut mie corect.
nici o data
daca mai sunt greseli, scuze
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by caferaquote:
Originally posted by cafera
Mamica de printese
nici o data
daca mai sunt greseli, scuze
Mamica de printese
Na, ai sa ma injuri... era bine de prima data Imi esti simpatica tare cu autocorecturile, dar sa stii ca intelegem si asa, nu tre' sa te corectezi mereu Parerea mea
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal