Strumfi de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

MI-A CAZUT COPILUL IN CAP! Fetelor am innebunit. L-am pus pe canapea, cu o perna mare la margine si alta jos. Asa m-am obisnuit chiar dinainte de a se rostogoli. Se juca asa frumos cu niste chei, era obosit dupa o lunga plimbare, putin apatic. Am zis ca nu mai intind canapeau. M-am dus in bucatarie, la 2 metri de el ca avem bucat comuna cu livingul. II pasam supica. Ma tot uitam la el din cand in cand. El n-avea nici un gand sa o ia din loc... m-am inselat. A durat 20 secunde. A cazut exact dupa pernele mele cu capul pe covor. Ingrozitor. A sunat de parca s-a trantit un bostan copt. I-am pus imediat compresa cu apa rece, l-am linistit. Am inceput verificarile. Nici un cucui, el foarte prezent. Dupa ce plansese 3 - 4 minute. Cand l-am vazut calm, ma plimbam isterica cu el in brate prin casa si imi tot ceream iertare, a zambit la un moment dat si m-a bufnit un plans ca tremuram cu tot cu el. Off.... Aveti grija fetelor. Ajunge o secunda de neatentie. Nu a dat nici un semnal ingrijorator pana azi... A fost prima lui experienta de genul asta. Sper si ultima. De-acum suflu si-n iaurt.

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Timi07 multumesc mult de informatii. Eu i-am dat Ingridutei iaurt cu ou si a facut o alergie destul de urata de la asta. Ma gandeam sa ii fac iaurt din latele meu si branzica la fel. A mai incercat cineva asta?
Barzuca25 ce fetita frumoasa si ascultatoare ai draga mea. Ca sa nu intre Denisa pe gresie eu iti recomand www.onestepahead.com/catalog/product.jsp?productId=1100&parentCategoryId=85183&categoryId=85217" target="_blank">asta eu de aici am cumparat si sunt foarte multumita. Bineinteles ca lemnul poti sa il asortiezi la culoarea mobilei din casa.
mamiCamelia imi pare tare rau ca a cazut micutul tau in cap. Ingrid era sa cada s ea o data dar am intins mana si a cazut pe mana mea cu fata. Cunosc prea bine sentimentul de vinovatie. Din cate stiu eu nu este probelema decat daca cad isi fac un cucui mare si plang si nu pot fi calmati nicicum.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

olguttza Multumim mult.
va doresc la toate o noapte buna

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineata!

De fapt as zice: noapte buna, ca ,i=e tare somn. Nu stiu ce are Ilinca de nu-i intru in voie cu nimic, cand e vorba de somn, ea care dormea fara probleme. Azi voi cerceta problema serios.

Am admirat=o pe Ingrid in costum de baie si mi-a placut mult.
De asemenea, am luat cunostinta de ideiile Lunei, privind costumele de baie. Mi-a placut cel ce protejeaza pielea copilului de razele de soare. E super. La noi se gasesc oare?

MamiCamelia, ufffffffffff, ce mai sperietura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Buna si de la noi...
nu am mai trecut de mult pe aici,din lipsa de timp, am mai citit insa pe sarite...
noi suntem gripati rau, atat eu cat si Albastrel, am facut si febra, tusim rau, si ne plimbam de la medic acasa si tot asa...
in alta ordine de idei, nimic nou de la noi, decat munca, casa, si iar munca...
planuim si noi o vacanta prin august in Thailanda, sa vedem acum daca reusesc sa-mi iau eu liber o saptamana, daca nu...ma delectez cu pozele voastre!
cu diversificarea stam mai bine...papam f bine fructe, iaurt, insa refuza vehement carnea si legumele...am ajuns de-i pun galbenusul in iaurt...

am vazut si cateva poze, cu strumfitele perfecte ale Lunei si Cristinei26, sunt fenomenale fetitele voastre!
Frumoase fooooooc!

va las acum, merg sa-i pregatesc pranzul lui fiu-miu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimineata si poftiti la cafea!
Panda, multumim frumos!
Cristina, ingrid e o papushika de fetitza!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! Multumim de cafeluta.
Scriu repede pana nu se trezeste fata...
Am citit din urma dar mult mai fu... si nu mai tin minte mare lucru, iertare

La multi ani si la multe lunisoare copilasilor care au implinit 8-9 lunisoare
Am vazut si pozici... Una e o frumusete cu ochi strengari ca ai mamei ei, Laur e si el un zmeu cu onduleuri, Ingrid e tare sexy in costum de baie, Ilinca de Panda e o bolfanica dulce cu obrajorii ca piersicuta si... oare pe cine am uitat Oricum, toti strumfii sunt tare frumosi si imi place sa ii vad si veseli si smecheri si cuminti si jucausi si... si...

Multa sanatate copilasilor bolnaviori!
Noi suntem bine acum, de luni nu mai are febra. Avem, in schimb, bubite ca de la caldura dupa gat. Deocamdata le tratez cu indiferenta, asa cum spunea si Sunflower. Se pare ca ii mai iese un incisiv si, poate, si celalalt lateral. Mai aiurea e ca a ramas cu "mofturi" de pe vremea cand avea febra sau o dureau dintii si nu accepta sa fac altceva decat sa stau cu ea, plange isteric uneori si daca ii schimb pozitia sau se plictiseste de jucaria cu care se juca Offf, imi vreau copilul inapoi cu veselia aia molipsitoare, cu zambetul de dimineata

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Pupici copilasilor bolnaviori!
Puiul meu se insanatoseste, siropul expectorant l-a ajutat.
Am facut greseala cand au venit nasii la noi duminica sa il imbrac cu o bluzita noua, nespalata si a facut niste bubite pe maini si pe fata, in jurul nasului. Asistenta de la cabinet mi-a zis de cum l-a vazut ca sigur l-am imbracat intr-o hainuta noua, nespalata. Si pentru ca ii curgea si nasucul in continuu, bubitele au aparut imediat. Mi-a zis sa nu ii dau nimic pentru ele, sa continui cura de calciu lunara, ca ii vor trece ....si asa a si fost. M-am convins si nu il voi mai imbraca niciodata cu nimic nespalat anterior.
Ca o coincidenta am vazut un episod din serialul House MD in care doi adolescenti s-au imbolnavit grav din cauza ca hainele noi pe care le-au purtat fusesera stropite din greseala cu niste pesticid (distribuitorul hainelor transportase cu aceasi masina niste pesticid).
A avut puiul meu pofta de mancare cam scazuta zilele astea, dar speram sa isi revina cat de curand.
A descoperit ca poate merge tinut de maini si e fascinat, scoate si niste sunete entuziaste si ar vrea parca numai sa mearga, sa alerge de la un capat al altul al camerei.
Nu sta insa singur in camera nici macar 2 secunde. Daca ies pana la pisu, tipa cu o jale si sotul meu ma condamna ca eu l-am invatat asa dependent/alintat. Dar puiul meu nu e deloc dependent de mine, sta zi de zi cu cat o bunica cat sunt la serviciu. El vrea doar pe cineva in preajma, oricine. Mie personal nu mi se pare normal sa il las nesupravegheat, dar sotul meu ma boscorodeste continuu pe tema asa si imi tot spune sa il dezvat de a plange cand ramane singur.
Puii vostri mai stau singurei?

http://community.webshots.com/album/562909226aMvwbo?vhost=community

Mergi la inceput

Vorbeati de scutece pt balaceala... eu am vazut la Carrefour, nu mai stiu de la ce marca, e un pachetel mai mic (cu 10 buc parca) si costa cam 30 ron.
Chiar asa, fetelor din Iasi, dati un zvon daca gasiti costumase de baie pt pici pe undeva. Noi am vrea sa mergem la mare prin sept, dar mai ramane sa mai discutam.

Danone eu nu i-as da fetei, ii dau Napolact simplu (e un pic mai cremos) sau Tnuva, dar prefera Napolact. Ii pun iaurt in aproape orice. Mai rau e ca in ultima vreme nu mananca decat san si se pare ca laptic nu mai am asa ca inainte, ca sanii nu mai sunt asa plini ca pe vremuri, nici nu mai curg (am renuntat la tampoanele de san) desi ar trebui sa fie betonati acum.

Ati mai intrebat de spanac... eu i-am dat de vreo 2 ori cu ou si juma de cartof. Sper ca am facut bine. I-am introdus si rosia sapt trecuta si i-a placut, i-am facut o supa de rosii dupa o reteta din revista Mami.

Mergi la inceput

Xerxe nici a mea nu sta singurica prea mult decat dac o pun in patut. Ii place la nebunie sa mearga la marginea patutului si exerseaza ea acolo sa mearga intr-o singura mana sau sa stea "copacel" fara sa se sprijine de margine. Daca ma duc la baie sau la bucatarie ii explic ca ma intorc imediat si ma joc de-a "cucu-bau" cu ea pe dupa usa (uneori) si sta cumintica, daca vrea. Daca plange, ma grabesc si eu cu treburile si gata, asta e.

Mergi la inceput