Strumfi de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

aaaa...paturici absorbante, nu? eu am folosit de cand am nascut-o, pe masuta de infasat, acum pe pat, pt. ca mai face pipi cand o schimb sau e plina de kk. eu am folosit paturici de la happy (care se gasesc in orice hypermarket) si de la seni (care se gasesc in orice farmacie, si la cora). sunt de 2 dimensiuni: 60 x 60 (prea mici pt. 9 luni) si 90 x 60.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Gata am descoperit! Se numeste cearsaf absorbant Happy.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Multumesc olguttza

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Scutecele alea pt piscina se numasc Little Swimers si sunt de la huggies.

Simo mami de Matei

Viata unei fetite de 4 ani - haideti sa o salvam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vad ca vorbiti de scutece de piscina costume de baie si vara. Aici e frig adica 11-12 grade dar mie tot mi-e frig. Noi pentru vacanta de peste o luna (yupiiiii!) ne-am luat costum de baie special pentru a nu patrunde soarele in genul www.mothercare.com/gp/product/B0011E0CHU/sr=1-7/qid=1208290085/ref=sr_1_7/026-3504220-1876426?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=71404031&mcb=core" target="_blank">asta si pentru fite ne vom lua si unul www.mothercare.com/gp/product/B0011EWPXO/sr=1-6/qid=1208290157/ref=sr_1_6/026-3504220-1876426?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=71404031&mcb=core" target="_blank">asa care are scutec incorporat deci nu iese din el. Insa pentru primul ne vom cumpara little swimers nappies.

Am intrat de fapt sa va zic ca noi suntem probabil printre cele mai pitice de aici, ne-am cantarit ieri si avem 7,5 kg, categoria musca, insa am luat bine in ultima luna, 500 g.

Suntem sanatoase tu, ne-am cumparat si walker caci mandra incepe sa paseasca incet incet insa nu vrea sa mai stea decat in picioare.

Va pup pe toate si incerc sa citesc din urma.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Cristina, uite aici reteta de branzica ce a postato Anya acum cateva luni : "pun la fiert o cana de lapte si cand da in clocot pun 2-3 lingurite de iaurt, las sa fiarba putin si imediat se alege branzica de zer." Laptele trbuie sa fie full fat, pui branzica in tifon si o lasi sa se scurga...Si eu ii fac la Sophie cu lapte organic si e delicioasa.
Pt iaurt incalzesc laptele un pic si il torn intr-un borcan pe care l-am uns bine cu iaurt, invelesc bine borcanul si-l las la loc caldut cam 12 ore. In Ro cu lapte de la tara iesea fain da aici nu prea-mi place asa ca prefer sa cumpar (laptele sa fie full fat)
Sau uite aici sfaturi pt home made yogurt: http://www.wholesomebabyfood.com/makeyogurtforbaby.htm
Ingrid e o dulceata de fetita!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Noi nu mai avem rabdare si mergem la mare acum de Paste, sper sa nu pateasca nimic fetita. Chiar azi mi-am schimbat pasaportul si am trecut-o si pe Mia in el. Nu vom sta cu ea la soare decat pana la 10 si seara. Mancare voi lua borcanase Hipp de legume si fructe si in rest sanul sa traiasca, ca ea nu se omoara dupa iaurt.

Dupa un an, sau dupa ce nu veti mai alapta, cu ce lapte continuati?

Madalina mami de Mia (12/08/2007)

Mergi la inceput

In legatura cu cresele, in ce sector cautati? Poate va pot ajuta, sunt oarecum in bransa.

Mergi la inceput

Si daca tot am inceput sa scriu....
Unde pot gasi pantofi pentru fetita Ortopedia? Am salvat mai demult ca se gasesc la Obor sau la Unirea, dar la ce magazine exact si cam cat costa? Eu locuiesc aproape de Cora Militari si Plaza Mall, a gasit cineva si pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Of iar sunt multi strumfi bolnaviori, sper sa se faca bine cat mai curand.

Nonna ti-am trimis PM

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput