Strumfi de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Piciul meu nu o sa pupe iaurt cu fructe din comert prea curand. Mai discutam peste cativa ani. Pana atunci ii fac eu iaurt cu fructe, branzica cu fructe si sa manance pana nu mai poate. Atata timp cat pot sa controlez foarte usor ceea ce mananca, eu personal o sa il feresc cat o sa pot de alimente prea "chimice"
Citisem pe undeva, nu mai stiu pe unde, ca iaurturile cu fructe care se gasesc pe rafturile magazinelor nu sunt recomandate copiilor de pana in 2 anisori. Si asta cica era recomandare din partea producatorilor. In articol nu era mentionat nici un brand.

Despre cerealele cu zmeura...eu nu i-as da.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Eu recunosc ca ii dau iaurt cumparat. Am facut in casa, dar nu i-a placut. Dar ii cumpar iaurt simplu (Napolacr, Iaurt "Numa bun") si i-l amestec eu cu ce fructe doresc/doreste. Branzica i-o fac, ca aia ii place. Si...la fel, prefer sa pun eu fructele. Si cereale tot simple i-am luat (acum ii dau Milupa "7 cereale") pe care i le dau simple sau cu fructe.

Danonino??? [alacarestrambadinnas]

Daca in cautarile voastre ati gasit ceva multumitor pentru vacanta la mare, la noi, in Ro...anuntati si aici, va rog (prin multumitor inteleg ceva care sa va foarte multumeasca, nu care sa va multumeasca asa si asa)

Ma bucur ca nu sunt singura care mi-am mutat biblioteca la wc. Si eu care credeam ca o sa radeti de mine...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si eu la fel, ii fac branzica de vaci in casa, iar iaurtul i-l cumpar. Iaurt simplu, napolact, campina, covalact si ii pun eu fructele.

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Probabil ati mai spus, imi cer scuze ca intreb eu din nou:
Cum se face branza si iaurtul acasa?
Multumesc anticipat.
Felicitari sarbatoritilor de azi!
Noi ne-am cumparat costum de baieaici .
Aici se gasesc scutece speciale pe care le poti folosi daca mergi la piscina/mare/ocean cu bebelusul. Sunt sigura ca sunt si in Romania.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

ghinetz si eu tot iaurt cumparat ii dau tot Napolact si uneori tnuva, depinde ce gasesc. Ei ii plac ca sunt foarte acre. Nu i-am dat iaurt cu fructe cumparat (desi eu mananc) dar i-am pus fructe in iaurtul ei.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Fetelor unde gasesc si eu scutecele patrate cum sunt pampersii? Si eventual cum se numesc?

Mergi la inceput

Cristina m-ati dat pe spate cu costumul de baie! O adevarata printesa a junglei! Si mi-a placut garduletul din poze. Cam asa ceva vreau si eu pentru Deni sa nu mai traga sa plece pe gresia din hol sau la prize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

Fetelor unde gasesc si eu scutecele patrate cum sunt pampersii? Si eventual cum se numesc?

Despre ce scutece este vorba?

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

'mna seara si La multi ani strumfilor care se serbeaza azi!

Cristina, am innebunit cand am vazut costumul de baie. daca s-ar gasi si la noi....

Corina, te referi la scutecele de finet? alea de erau pe vremuri in loc de pampers? daca de alea e vorba, se gasesc la orice magazin de bebelusi (sau, cel putin, in alea in care am intrat io), vreo 3 ron/buc.

apropo de tzoale, am fost si noi aseara in auchan pt. prima data si am umplut coshu de body-uri, bluzitze si rochitze. n-am vazut nicaieri asa ieftine, poate doar in europa. saptamana trecuta fusesem si-n real (ca ne trebuia canapea gonflabila ), da n-am gasit decat un sarafan mai acatari. acu mai trebuie doar sa se faca frumos afara, ca sa facem si noi parada prin parcuri.

sanatate multa puilor bolnaviori!

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Nu am explicat eu bine. Sunt niste patrate mai mari absorbante ca si pampersii si din acelasi "material". Se pun cred la copilasii care nu mai poarta pampers ca sa protejeze salteaua in timpul somnului. Am vazut odata mai demult dar nu stiu ce firma si nici unde as putea gasi.

Mergi la inceput