Strumfi de iulie-august 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
ghinetz spune:
Asa...nu am salutat, nu?
Pai sa o fac: saluty! si o
Si cam atat ca azi Victor e matinal
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nonna76 spune:
Si noi matinali.Am trimis baietii cei mari la scoli si n-am apucat sa maninc ca s-a trezit strumful.
Cafera si al meu a miriit si s-a foit asta noapte .Si eu ma gindesc c-or fi niste dinti.Dar are deja 6.Este vre-un copil cu mai multi?
A venit ploaia si la noi asa ca azi fara plimbare.Nici eu nu am chef sa ma fuc la scoala pe o asa vreme.
tuturor.
burtika spune:
Buna dimineata si de la noi.
Nonna76, iris are deja 8 dinti, de la 5 luni tot ii ies, asa ca "maraielile" ei le-am pus pe seama dintilor pana acum.
Alinutzaa, nici iris nu a avut pana acum altceva decat nasucul infundat o singura data, de craciun, dar uite ca acum ne-am procopsit cu e.colii astia, dar scapam noi de ei !
Am trimis 2 poze pe mailul comun , daca are cineva timp, poate le pune in albumul comun. multumim.
cafera spune:
Unde or fi poieziile lui Bacovia? Le-am ascuns intr-un sertar, ca la mine in suflet a fost soare permanent. Dar acum, cu vremea asta, m-a apucat un chef de jelitttttttt, numa, numa.
Daca dupa o noapte de maraieli sunt asa, ma intreb cum sunt fetele care noapte de noapte fac de garda?
ioanaiub spune:
buna dimineata
chiar ca e urata vremea de afara, te trage la somn ... si colac peste pupaza m-am procopsit cu un sot bolnav, proaspat intors din China cu cine stie ce boli. la prima vedere ar fi o pneumonie, sper ca nu e vreun virus pacatos, sa viruseze toata familia, acum e la Sibiu pentru investigatii
ieri o zi cu emotii puternice, a nascut prietena mea, cu cezariana, ca micutul (de 3,8 kg) a fost lenes si nu a vrut sa coboare
am trecut si noi pragul 9 luni si nu se arata nici un dinte, presimt ca vor iesi mai multi deodata. Mara exerseaza de zor ridicatul in picioare, nu-i iese de fiecare data dar rade de rasuna casa, aseara se juca tare frumos cu David, faceau "cucu-bau", a fost un spectacol pe cinste
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
violetan spune:
Buna dimineata si la multi ani puiului meu! ca azi facem 8 lunishoare la 14.10. Hihihi! Sa traiasca, sa fie sanatos si noi la fel si sa ne traisca sa creasca mari, sanatosi si frumosi toti puii nostri!
Laur n-a mai facut febra, a fost ok, sa speram ca a fost de la dinti sau ceva trecator si atat...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
cafera spune:
La multe luni lui Laur!
Ioanaiub, brrrrrrrrr, virusi din China?
Felicitari frumoasei tale.
violetan spune:
Am mai pus cateva pozici la semnatura, la "poze bebe 7-8 lunishoare", asa, de ziua noastra, pt cine are timp sa ne vada.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
mamii spune:
Neata fetelor si de la noi
am citit tot...nusu cat am retinut
Raportam si noi 9 luni si 2 zile :) 9 kilograme si 75 de cm
Intrebau niste mamici ce cantitate de carne trebuie sa le dea shtrumfilor.Pediatra mi-a zis ca ar fi bine in jur de 30-35 de grame de carne.Mi-a dat voie sa ii dau ORICE care este gatit pentru bebei si bineinteles BIO!Asa ca pentru o vreme in loc de carne de la supermarket am sa ii dau de la borcanas!
A zis pediatra ca dupa ce terminam cutia de laptic putem sa trecem pe laptic de vacuta pentru bebici
Uff ce repede trece timpu si copchii ashtia cresc asa...repede..
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
povestea nasterii lui bebitz