Urmätorul pas in vederea obtinerii sarcinii-6
Raspunsuri - Pagina 5
mel_g spune:
Vai Anis ce urit. Nu ma asteptam de la turci, pt. ca sunt recunoscuti pt ospitalitate. Eu am fost anul trecut in excursie (nu la plaja), si fost OK. M-ai cam speriat sa stii, pt ca si noi vrem sa plecam in Spania si eu oricum eram cam indoita.
Dar sa revenim la problemele zilnice. Ce-mi spui despre Maybe Baby? L-am comandat si eu si-l astept ca pe nu stiu ce. Parca mi-am pus toata speranta in el. Este bun? Adica poti stabili doar cu el data ovulatiei sa folosesti si alte metode (si care?) ?
Pupici
Mel
gongutza spune:
Chiar asa da-ne te rog detalii ca azi am sunat si eu si l-am comandat...desi sotzul zicea sa mai asteptam o luna...ce sa mai astept...vreau sa-i arat clar ca ovulez(el are dubii...zice ca eu sunt problema nu el,desi e dispus sa isi faca o spermograma cu conditia sa duc eu "recipientul"la laborator).
al meu o sa ajunga pe joi,cel tarziu vineri dupa spusele doamnei care a fost foarte amabila la telefon,am mai citit si pe net despre el,dar parca vreau sa stiu de la cineva care il foloseste daca e chiar bun sau am dat banii de pomana.
Vitamina e se ia din ziua a 5a parca?
pupici
adina
anne-marry spune:
anis, alaltaieri, cand a scazut temperatura, nu au venit rusii, ieri a crescut la 36.9 si tot nu au venit, iar astazi a ramas constanta la 36.9 si rusii nu prea cred sa vina...nu? adica in mod normal ar trebui sa scada ca sa vina. luna trecuta, in ziua in care au venit, au scazut cu 0.4 grade.
altceva, tu ce mai faci?
pupici dulci la toate fetele !
anne-marry
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
laura miu spune:
crinuta..nu mai fii suparata ca trec totate...
nu este nici o problema daca iei antibiotice impreuna cu Stamicin (este f. ieftin)...si nu vei mai avea probleme..
numai bine
laura
Cosmina spune:
Crinuta draga iti pot spune eu un tratam. pt. candida dat de medic. Se face cu medicamentul Mycomax, pe o perioada de 6 luni, dar doar in ziua 1 si 3 a fiecarei luni iei cate o pastiluta. Atat. Daca nu gasesti Mycomax poti lua Flucovim de 150 mg. Tot asa cate o pastiluta. Sanatate maxima!
Pupici, Cosmina
ali spune:
Doctorul meu ne-a zis sa facem dragoste inainte de a merge la el si apoi mi-a luat pentru analize pe o lamela sa vada cum totul acolo.Zicea ca asta e analiza biologica ca de fapt trebuie verificati spermatozoizii cum se comporta in mediul "meu", si ca sperma luata in eprubeta nu e intotdeauna concludenta.
Voi ce ziceti?
Mi-a dat si stamicina sa iau dar nu stiu ce medicament e asta si pentru ce .Puteti voi sa-mi spuneti?
ali
Monica-Elena spune:
Ali, inseamna ca dr suspecteaza faptul ca ai un ph mare care omoara . Testul asta este de fapt sa vada daca faci elergie la sperma(are si o denumire testul asta ceva cu K...s-a mai vorbit pe forum despre el).
Monica
Victoria spune:
Eu am facut la Medicover testul Anticorpi antispermatozoizi (???) - habar nu aveam de existenta acestor anticorpi, in fine, s-a dovedit ca nu am, deci e ok.
V.