Urmätorul pas in vederea obtinerii sarcinii-6

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

in ce consta testul asta ?
multam' fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Blue Angel,

cum a scris si Ali, la cateva ore de la contactul sexual (intre 2 si 6 ore, optim 4) se recolteaza secretia care contine si apoi se duce la laborator si se fac teste dupa mai multe perioade de timp.. cati au ramas, daca mai misca etc. in functie de asta, afli daca mediul tau este prielnic sau daca nu, care ar fi cauza. si eu vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

sunt tare aiurita de la o vreme ... sorry !!!!
trebuie sa citesc mai intai subiectele si apoi sa pun intrebari ...
multumesc pentru rabdare
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Dragele mele,

Testul la Medicover a costat 400.000 (la Grozovici), mi-a luat putin sange si atat. Imi place acolo, e f.f.f.f curat si civilizat.

V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Victoria,

ahaa, ce ai facut tu este altceva de vreme ce ai facut analiza din sange.. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Da, e vorba de anticorpi, nu de ph-ul local.
V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Nu stiu ce test e dar mi-a placut cum a inceput doctorul cu investigatiile.Vreau sa va zic ca a fost primul pas la mine in investigatii.Ne-a zis si de spermatozoizi ca nu sunt indrepati spre glera dar ca asta poate din cauza infectiilor care le am.Singura chestie care m-a nelinistit zicea ca ovarul drept e momentan nefunctional si asta tot din cauza infectiilor.Sper ca dupa tratament sa-mi revin.Eu tot ziceam ca pe partea dreapta am ovulatia ca tot acolo simteam intepaturi si cand colo el era nefunctional.
A si inca ceva , doctorul mi-a zis ca in general majoritatea adultilor peste 30 de ani au toxmoplazmoza si ca e chiar mai bine inainte de sarcina ca deja corpul are anticorpi.Zicea ca doar fiecare a mancat mici poate mai putin prajiti, salam sau carnat care e facut doar din carne afumata ( nu si fiarta).
FAptul ca am facut primul pas in investigatii ma entuziazmeaza dar ma si ingrozeste in aceeasi masura pentru ca mi-e tare teama de ce ma
v-a astepta de acum inainte.Am in jurul meu cateva prietene care au suferit foarte mult.Una dintre ele dupa 5 ani de analize si tratamente a avut intr-un final extrauterina.Si tot mai are curajul sa mearga mai departe.O admir pentru puterea ei dar ma gandesc ca eu in locul ei as fi putu rezista la atatea.
Alta prietena a ramas insarcinata dupa vreo 3 ani de incercari si in timpul sarcinii a fost infectata cu citomegalovirus.Copilul s-a nascut cu mari probleme si a trait doar 1 an si cateva luni.
Se zice ca Dumnezeu nu-ti da niciodata mai mult decat poti duce.Asa ca ea in luna in care si-a ingropat baietelul fara sa stie a ramas si insarcinata.Vreu sa va zic ca acum are doua gemene de 2 ani nazdravane si cuminti.
Incerc sa o conving sa intre pe acest site si sa-si spuna povestea ca sa ne dea curaj.
MA scuzati ca v-am impuiat capul cu atatea ganduri de-ale mele.Dar cateodata simt ca-mi explodeaza mintea de atatea ganduri si incertitudini.
MUltumesc ca m-ati ascultat.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Draga Ali iti doresc mult curaj , sa nu renunti si visul tau o sa devina realitate. Rabdare si curaj, asta e reteta. Pupici multi, Ursulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

ali, nu iti face griji, ca nu ne impui capul. pt. asta suntem aici, cu toate, sa ne ascultam, sfatuim si ajutam.
numai ine si pupici multi !

anne-marry

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Multumesc fetelor de incurajare.Mi-am revenit.Cred ca ieri am fost intr-o pasa proasta.Ce vreti, sunt inainte de ciclu si sunt mai "sensibila".

ali

Mergi la inceput