Urmätorul pas in vederea obtinerii sarcinii-6

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matia spune:

Simt cum ma cuprinde disperarea!Tocmai au venit rusii.Stiam ca vor veni! De 2 luni am tot facut hidrotubatii fara nici un rezultat!Voi mai face o tura in septembrie si apoi laparoscopie dar parca nu mai cred ca se poate intimpla minunea.........!Nu voi inceta niciodata sa sper dar pur si simplu am obosit sa lupt si sa astept!

Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_marri spune:

quote:
Originally posted by matia

Simt cum ma cuprinde disperarea!Tocmai au venit rusii.Stiam ca vor veni! De 2 luni am tot facut hidrotubatii fara nici un rezultat!Voi mai face o tura in septembrie si apoi laparoscopie dar parca nu mai cred ca se poate intimpla minunea.........!Nu voi inceta niciodata sa sper dar pur si simplu am obosit sa lupt si sa astept!

Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia

Mergi la inceput

Buna
Vreau si eu ajutorul vostru.Va citesc de ceva timp si vad ca sunteti asa informate.Eu incerc de 5 ani sa am un bebe, nu am facut nici o analiza nimic.........si acum imi pare rau.Habar nu am ce sa fac........si sunt disperata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Tocmai am venit de la ecograf.Dupa stimularea cu Clostilbegyt am doi foliculi de 19.3 si 16mm pe un ovar si trei,dintre care unul de 15 si altul de 13 pe celalalt ovar.Din pacate ,azi,ziua 10 a ciclului,endometrul este doar de 6.9mm.Voi mai merge luni la o noua ecografie si daca endometrul creste,vom hotari asupra pregnylului si eventual voi fi supusa unei noi inseminari.Pacat de foliculul de 19.3 daca nu creste si endometrul!Inteleg ca asta este hiba Clostilbegytului,ca nu ajuta si endometrul sa se dezvolte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Bine ai venit la si iti doresc sedere scurta pe topicul acesta... Fetele vor fi alaturi de tine si te vor sfatui cum vor stii ele mai bine. Eu zic sa mergi la un ginecolog bun. Te va indruma el ce analize sa faci tu si sotul tau.
Ai sa vezi, o sa fie bine
Tine aproape... forumul face minuni!

Mergi la inceput

Multumesc Tia
Dar mi se pare ca voi stiti atatea lucruri si eu habar nu am de nimic.Luni am programare la Dr.Niculescu de la Giulesti pentru un test PUTS.Si daca dupa 5 ani de incercari nimic nu poate ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Ai facut o alegere buna. Eu nu am fost la Niculescu, dar multe fete de pe forum merg la el si au fost multumite.
Gandeste pozitiv, o sa fie bine, sunt fete aici care incearca de mai multi ani si nu si-au pierdut speranta. Zoe, fii barbata

Eu am intrat pe forum acum cateva luni si habar n-aveam de nici unele, de la fete am aflat si eu o gramada de lucruri.. si uite ca tot nu le stiu pe toate .. ce este testul PUTS?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor, va rog am nevoie de ajutorul vostru!
luna asta am fost monitorizata eco, cu ovulatie in ziua 15.de 3 zile imi masor temperatura dimineata si a fost constanta 37.2.Azi dimineata a fost 37 si un pic nu chiar 37.1 si acum au inceput ceva scurgeri maronii ca si cum ar vrea sa vina ciclul, dar nu am dureri ca de obicei si nici nu ma simt rau>Doar de dimineta am aruncat o pasta de peste ca mi s-a facut rau de la miros.
pupici si bebici
ASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

sper sa fie "implantation spotting" si sa se fi intimplat minunea. cam la 9 zile (plus, minus) dupa ovulatie embrionul se implanteaza pe uter si atunci poti sa singerezi un pic (spotting). poate fi de culoare de la roz pina la maroniu. cu cit e mai inchis la culoare cu atit inseamna ca singerarea e mai veche. daca e numai o pata e absolut normal dar daca e mai abundent, dar nu atit de abundent ca atunci cind vin rusii, trebuie sa vezi un doctor.
inca ceva, daca e sa vina rusii, temperatura scade (teoretic) mult mai mult de 2 liniute si se apropie de cea pe care ai avut-o inainte de ovulatie.

nu ne-ai spus in ce zi a ciclului esti. iti tin pumnii.
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tantica spune:

buna tuturor

urmaresc de vreo luna acest site si de-abia astazi m-am
hotarat sa devin membru de cand am descoperit aceste
discutii intre dornice viitoare mamici.eu am 25 ani
si de 2 luni eu si sotul meu incercam sa avem un bb.as vrea
si eu niste sfaturi,eu nu prea stiu mai nimic si dupa ce am citit
eu cateva mesaje mi-am dat seama ca nu sunt la curent cu noile tehnologii in materie de fertilitate si urmarirea fertilitatii.mi-as dori sa particip si eu la aceste discutii si sa fac parte din grupul vostru.
va pup
tantica

Mergi la inceput