Urmätorul pas in vederea obtinerii sarcinii-6

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna anis
ce mai faci?
bine ai revenit printre noi!

inafara de neplacerile vacantei, de care ne-ai zis, ce altceva mai faci...cu temperaturile, tratativele cu rusii, etc...
eu ma ingrijorez ca saracutii de ei (rusii) nu au venit si tare imi este ca au gresit /dar doar pt. putin timp/ cararea catre mine, ca as rau imi pare, de nu ar mai ajunge 9 luni pe aici.....

vrei sa intri te rog sa te uiti utin peste graficele mele de temperatura de la fertility, care sunt aduse la zi si sa imi spui ce parere ai, si te mai rog sa imi spui daca stii, daca temperatura trebuie sa scada cu cateva zecimi de grad, mai brusc decat in mod normal cu cateva zile inainte de venirea rusilor...si daca da, sti cumva cam cu cate zile?

pupici dulci
www.FertilityFriend.com/home/29f7a

anne-marry

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Bine ai revenit Anis din concediu!
Unde anume ai fost in Turcia?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monica-Elena..merci
La Kusadasi...nici nu vreau sa imi mai aduc aminte....vremea a fost si e ok...e greu sa prinzi vreo zi naspa pe acolo...dar altele au fost greu de imaginat la 5 stele....in fine.

Eu luna asta nu MAI FAC NIMIC....MA RELAXEZ....NU VREAU SA VAD NICI UN DOCTOR LA FATA....imi voi programa cateva zile de plecare in perioada ovulatiei, impreuna cu sotul..ca sa fim mai linistiti ....in rest....liniste!

Azi mi-am facut programarea la Ancar, pentru septembrie.....si daca nu se va intampla nimic pana atunci...ma duc 100% la inseminare cu el...cel putin eu asta vreau.

Gongutza...imi pare tare rau......offffff

AniS

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anne-marry

buna anis
ce mai faci?
bine ai revenit printre noi!

inafara de neplacerile vacantei, de care ne-ai zis, ce altceva mai faci...cu temperaturile, tratativele cu rusii, etc...
eu ma ingrijorez ca saracutii de ei (rusii) nu au venit si tare imi este ca au gresit /dar doar pt. putin timp/ cararea catre mine, ca as rau imi pare, de nu ar mai ajunge 9 luni pe aici.....

vrei sa intri te rog sa te uiti utin peste graficele mele de temperatura de la fertility, care sunt aduse la zi si sa imi spui ce parere ai, si te mai rog sa imi spui daca stii, daca temperatura trebuie sa scada cu cateva zecimi de grad, mai brusc decat in mod normal cu cateva zile inainte de venirea rusilor...si daca da, sti cumva cam cu cate zile?

pupici dulci
www.FertilityFriend.com/home/29f7a

anne-marry

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Se pare ca acum te decurci cu scrisul mesajelor nu?

M-am uitat la fertility...ai cicluri ovulatorii.....putin cam oscilante ca temperatura.....ar trebuii ca macar in faza luteala temperatura sa fie minim 10-12 zile constanta....de regula asta indica dezechilibru hormonal..nu sever..dar cine nu il are...de la stres...suparare...framantare etc.

Dupa cum vad eu temperatura ti-a scazut..asta inseamna ca iti vor venii rusii.Sunt 2 variante....cand temperatura scade sub 37. sau cu minim 0,2.....iti vine menstruatia ori in ziua respectiva , ori in ziua urmatoare.Mie de regula imi vine a doua zi.

Cat despre mine...eu o i-au usurel.....ma uitam...ma apropii de 6 luni de cand tot vorbesc pe forum si incerc....asa ca o sa o i-au mai usor....si chiar nu mai sunt prinsa de zicala"vreau acum sa raman"....am mai gasit ceva rabdare

Am avut surpriza....ca desi luna trecuta mi s-a zis fara ovulatie....menstruatia sa vina la 28 de zile....dar f abundenta..si cu dureri...medicamentele luate..atat de stimulate in luna trecuta...cat si cu o luna in urma progesteronul.....nu fac deloc bine organismului....Eu am luat hotararea sa fac pauza de medicamente..si sa ma linistesc.....iar in toamna...imi voi repeta dozarile hormonale..si "il fortez" pe Ancar sa fac inseminare....ca cu CSD.....nu merge e foarte stresant..cel putin pt mine....

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Anis, bine ai revenit printre noi. Imi pare rau ca ai avut "probleme" in vacanta. Spune-mi te rog si mie (ca vreau sa ajung in toamna la Ancar)el face ecografie transvaginala sau ma programez la altcineva.Pupici, Ursulica

Mergi la inceput

Aurelia...

Trebuie sa-ti faci programare la Ancar de acum, ca sa te duci in toamna la el..(trebuie inainte cu 3 saptamani facuta programarea)..da face si eco.

AniS

Mergi la inceput

Anis, intr-adevar la Kusadasi e nasol. Eu am fost in Marmaris si a fost un vis dar la Kusadasi si eu am avut aceeasi experienta anul trecut. Nici sa imi ofere cineva sejurul gratuit si nu m-as mai duce la Kusadasi. e plin de romani si ca atare si turci se poarta.....
Multa bafta la Ancar si conceiu placut in continuare.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetele, parca toate merg pe dos. Azi noapte mai aveam putin si chemam salvarea. Am facut o criza de rinichi, si mai eram si singura.
Sunt tare deprimata.
Mai mult decat atat, de la ultimul tratament cu antibiotice mi-a revenit candida, si nu stiu ce sa mai iau. Ma ucide, nu alta. Nu mai iau cate zile oi avea vreun antibiotic.
Cu ciclul stau prost si luna asta, se pare ca dereglarea inca isi face de cap. Desi am semne de ovulatie( albus, sani umflati, dureri de mijloc) de vreo 9 zile, dupa temp inca nu a avut loc. Imi vine sa ma impusc. Eu nu aveam asemenea probleme inainte.
Of
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Crinuta vezi ca ne suparam. Ce e cu tonusul asta? Lasa ca trec toate. Hai capul sus si maine sa vi mai optimista.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

fetelor, ma puteti ajuta cu un sfat? dr niculescu sau dr ancar? ce varianta ma sfatuiti sa aleg? eu am facut fiv si iui la tm, dar vreau sa ma mut la bucursti cu tratam si nu sunt hotarita unde sa merg.
oana

Mergi la inceput