Urmätorul pas in vederea obtinerii sarcinii-6
Raspunsuri - Pagina 3
BLUE ANGEL spune:
draga Victoria ..iti tinem pumnii !!!!
sa ne dai o veste buna !
stai bine cu progesteronul ?
sa te vedem
blue
Tia spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Tia, m-a bucurat ce ai scris in legatura cu endometrul Si la mine luna trecuta era destul de mic, si cautand eu acasa am dat peste un buletin ecografic de acum 1 an jumate care era foarte bun. Endometru era de 13 mm in ziua a 13-a, iar foliculul matur era de 21 mm. Ce s-o fi intamplat cu mine habar nu am. Sper ca totul sa revina la normal.
pupici
Crinuta
Crinuta,
ce ma bucur ca ai aparut! Mai zi-mi de tine... Ai mai facut ceva tratament? Temperatura si-a revenit?... Ce pasi urmeaza sa faci? Eu sunt cuminte pana la toamna, adica fara tratamente, si liber la ...
iubitoiu spune:
sa aveti o zi buna...Vai ce mult a tracut (de vineri)...cat s-a mai scris ..cate sfaturi..Eu am fost plecata prin munti...unde m-au "invadat"rusii...Temp meu a scazut brusc cu o zi inainte ( ziua 25...)Si prestasem asa frumos..ca la carte..ce alte motive ar putea fi in afara de insuficienta(analize de sange m-ia facut si sunt OK salpinografia ok..ce sa mai fac ..)
Blue angel vine ai venit ..Dr meu este din sp cantacuzino..Joi ma duc pana la fostul meu dr in Giulesti sa vad ce spune si el..altceva ce sa fac??sotul este ok..voi ce spuneti sa fac?? STIU...SA NU MA MAI GANDESC..DAR NU POT...
Victoria spune:
Tia, Blue, multumesc mult pt. incurajari! Sunt in a 18-a, noi am prestat in a 13-a si Pregnylul in a 14-a si ovulatia-teoretic-in a 15-a (cand am hotarat sa tinem postul). Acu sa nu radeti de mine, dar am vorbit si cu preotul si cu bioenerg. si mi-au spus ca nu e bine sa concepi copii in Post, asa ca... daca e voia Domnului sa fie, va fi, ca dpdv. " tehnic" ar fi sanse....
Acum a fost a 3-a "tura" de pregnyl, dar nu stiu cum mi l-a facut ca mi-a amortit tot soldul, sambata am bolit, nici nu m-am putut da jos din pat. Ce sa mai zic....
V.
anne-marry spune:
BUNA FETELOR !
CE MAI FACETI?
EU ASTEPT FANTASTICA ZIUA 28CA SA VAD DACA VIN RUSII...POATE OR FI GRESIND CARAREA...CINE STIE?!
CE BINE AR FI DACA M-AR RATA LUNA CEASTA...SI INCA VREO 8 DUPA ! ! !
IN REST, CE MAI FACETI?
anne-marry
crinuta spune:
Hahaha, ce scumpa esti Anne draga. Sa speram ca pierd adresa dragii de ei si nu o mai gasesc cam 9 luni.
pupici
Crinuta
gongutza spune:
Si eu sper sa greseasca "rushii" drumul si deocamdata se pare ca l-au gresit dar cine stie??Daca ar fi fost sa imi vina ca pana acum mi-ar fi venit ieri,la 28 de zile dar cu cata agitatie am avut pe cap zilele astea nu prea ma astept la o minune,mai degraba la o intarziere...si mi-am facut si un test azi ca deh nu mai aveam rabdare...dar a iesit negativ....dar eu sper in continuare ca si acum cativa ani cand am ramas mi-au iesit toate testele negative pana la sase saptamani si la eco se vedea.Sanii ma dor dar in alt fel,nu stiu cum sa va explic dar mai bine nu mai zic nimic si mai astept cateva zile sa vad ce se intampla.
Crinuta esti bine?Ai avut timp sa te uiti la graficul meu sau nu?
Pupici fetelor
adina
ali spune:
Doamne, Gonguta draga sper ca rusii sa fi uitat drumul spre tine.
Fetelor am niste emotii...Dupa indelungi asteptari am hotarat sa luam taurul de coarne si sa incepem cu investigatiile.Azi a fost primul pas : am dus la analiza sperma sotului.Nu stiu daca va puteti inchipui ce stres am in mine( de fapt sunt convinsa ca da!).Mi-e groaza de ce se poate descoperi.Va rog sa-mi tineti pumnii.
As vrea sa continui cu niste analize virusologice (toxmo, listeria, chlamidia, etc) si as vrea sa le fac in Tg Mures.Daca stiti vreuna dintre voi un laborator bun in Mures va rog sa-mi spuneti si mie.
Multumesc.
ali
anis spune:
Fetelor m-am rentors..si am readus si subiectul in prim plan......
Eu sunt foarte suparata..desi am fost in vacanta in Turcia la un hotel de 5 stele....s-a dovedit a fi o alegere foarte proasta..eu una nu mai ma duc niciodata in Turcia..mai bine plecam in Spania sau Grecia..unde am mai fost de n ori..si nu mai facem experiente cu turcii.Chiar un prieten e in spital...diagnostic toxinfectie alimentara..si asta la 5 stele......
Eu sunt linistita....ma pregatesc sa imi fac o mini vacanta impreuna cu ovulatia.
VOI CE FACETI?
AniS
gongutza spune:
Anis imi pare rau pt excursia ta care banuiesc ca nu a fost la nivelul asteptarilor....hotel de 5* se intampla asa ceva?La turci sigur nu ma ducMacar timpul a fost bun?
Ce sa facem?Eu personal incerc sa o iau de la capat inca o luna....dupa o intarziere de 7 zile si un test pozitiv(a doua liniuta mai putin clara ce-i drept...dar mi-a dat sperante) si inca vreo trei negative si ne-am promis9eu si al meu barbat) ca luna asta nu ne stresam cu ovulatia...si nu mai programam...daca oi putea...cred ca saracu o sa fie slabanog dupa luna asta....ca in iulie dupa perioada fertila numai cum ma apropiam de el
om trai si om vedea ce-o fi....
pupici si spor la ovulatsi terorizeaza-ti sotzul
adina